BVD

עיצוב דירות  //  לבן, עם ילדים: יוקרה מכל פינה אי שם בקומה ה-20

לבן, עם ילדים: יוקרה מכל פינה אי שם בקומה ה-20

לפנטהאוז בגובה רב, השייך למשפחה עם שלושה ילדים, נבחר מראה מודרני, נקי ויוקרתי עם גוון לבן צחור שולט. נגיעות חמות ופתרונות אחסון התווספו לעיצוב וחיזקו את הפרקטיקה המתבקשת

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


 

הקיר כולו חופה בצמנטבורד לבן בצורות גיאומטריות עם נגיעות של עץ אלון

 

 

מספר נפשות בבית: זוג + 3

מיקום: גני תקווה

השטח: 130 מ"ר + מרפסת 25 מ"ר

עיצוב פנים: יפעת מנטש

 

 

בני זוג עם שלושה ילדים רכשו מיני פנטהאוז בקומה ה-20 בגני תקווה, לאחר שהתקבל טופס האכלוס. עם כניסתם לדירה החדשה היו צריכים לבחור רק מטבח, והכניסו לתמונה את המעצבת, שהתבקשה להגשים את כל חלומותיהם תוך מציאת איזון בין השאיפות לבין הפרקטיקה המתבקשת בגידול ילדים. 

 

 

עוד פנטהאוזים מעוצבים:

בחירה אישית: עיצוב פנטהאוז מדהים עטוף שיקיות וחמימות

רגע של נחת: פנטהאוז דופלקס מודרני בחיפה

מותאם אישית: פנטהאוז מעוצב בנס ציונה

 

 

המעצבת יצרה בית מודרני, שבו הגוון הלבן הצחור שולט עם נגיעות חמות. צורך עיקרי, שחזר על עצמו לאורך כל התהליך, היה ליצור פתרונות אחסון מגוונים ככל הניתן, שיסייעו לשמור על מראה נקי. לשם כך בוטלו שירותי האורחים בכניסה, הפכו למזווה, והקיר כולו, כולל הדלת, חופה בצמנטבורד לבן בצורות גיאומטריות עם נגיעות של עץ אלון. בנוסף, שולבה תאורה מתאימה כך שבמבט ראשון לא ניתן להבחין בדלת המסתתרת בעיצוב. בפינת האוכל הסמוכה לקיר נתלתה מנורה מרחפת כביכול עם צורות גיאומטריות שמשלימות את הקיר.

 

ספרייה על רקע קיר בצביעה אמנותית

 

 

הסלון עוצב בחדשנות עם מעט צבע כדי לשמור על אווירה מודרנית. נבנתה ספרייה מרהיבה משילוב של ברזל ומדפי עץ במשחק של גבהים שונים, וגב הקיר נצבע בצביעה אמנותית של טיח בגוון בטון המדגיש את יופייה ואת האלמנטים המוצגים בה. בסלון היוקרתי שולבו כריות בגוון טורקיז ולבן מפוספס להשלמת המראה.

 

חדשנות עם צבעים מאופקים

 

מנורה מרחפת כביכול עם צורות גיאומטריות שמשלימות את הקיר

 

במטבח נשמר קו לבן עם שילוב עדין של עץ אלון. נבנה ארון יין מיוחד במראה יוקרתי, ובאי המטבח שולבו כיסאות בעיצוב מרהיב בגוון אלון אפריקאי, ששובר מעט את המראה המהודק.

 

כיסאות בגוון אלון אפריקאי שובר את המראה המהודק

 

סוויטת ההורים קיבלה מראה רומנטי. הטפט בגוון שמנת עם צורות גיאומטריות בגוון ברונזה, והארון מזכוכית לבנה עם טלוויזיה מובנית.

 

טפט גיאומטרי בגוון ברונזה

 

בחלל האמבטיה של ההורים הוחלפו כל החיפויים והריצופים. נוצר חלל מרווח ומפנק באותם גווני לבן ואלון, שבו ריצוף בגוון בטון וארון מלבני. בחדר הרחצה הכללי נעשה שימוש באותם גוונים, ובנוסף, יצרה המעצבת אחסון בנגרות אישית על פני כל גובה החלל. צמחייה ירוקה הוכנסה לשני חדרי הרחצה כדי להעניק מראה רענן, תוך שמירה על מראה נקי עם אחסון מקסימלי בהתאם לכל חלל.

 


גווני לבן ואלון נשמרו גם בחדר הרחצה 

 


אחסון בנגרות אישית על פני כל גובה החלל

 

 

רשימת ספקים חלקית:

מטבח ומשטח קוריאן: סמל

חיפוי קיר: קריאטיב וולס

ריהוט: אליתה ליווינג (סלון), אסף רהיטי איכות

וילונות: בליינדס 

ארונות: ארדור

נגרות: ירוחם

 

 

עוד בנושא

עיצוב דירות

בית הנופש בעיר הגדולה


בני זוג מהצפון רכשו דירה בתל אביב אותה ביקשו להתאים עבור צרכיהם, כך שתשמש אותם בחופשות ובסופי שבוע בעיר. התוצאה משלבת מראה פתוח ואוורירי, לצד אווירת לופט ותחושת חופש מפנקת

עיצוב דירות

הטוב משני העולמות: עיצוב מודרני עם זיקה דתית


דירת קבלן בגבעת שמואל זכתה לעיצוב חדש ומרענן, שמביא לידי ביטוי את אופייה הייחודי של המשפחה, ומשלב באופן הרמוני בין דת לחיים מודרניים

עיצוב דירות

מלכת מלכי ישראל: מניו יורק ולונדון לכיכר רבין


הדיירת עזבה מגורים בניו יורק ובלונדון לטובת תל אביב. את הפרק החדש בחייה היא בחרה להעביר במרכז המזוהה ביותר עם העיר - כיכר רבין

עיצוב דירות

מודרני, יוקרתי ומתאים גם לילדים


המשפחה ביקשה קו מודרני, יוקרתי ומינימליסטי. המעצבת הלכה עם העיצוב צעד אחד קדימה והוא נוכח לא רק בסלון אלא גם בחדרי הילדים

תגובות

מדפים מפריעים להישען על הספה...
תתחדשו ותהנו מהבית! נראה לי כדאי להוריד את המדפים מאחורי הספה, נראה שקשה לשבת ולהישען בנוחות...

לא עוד אחד כמו רבים אחרים
מקסים מקורי וייחודי אשמח לדעת מי ייצר את הספרייה

דירה בקומה 20
עומס לעיניים,הצילום בעיני הדג עושה רע לדירה הספציפית,הצבעים חוזרים על עצמם, הצורות הדיאומטריות גורמות כאב ראש,וזו עוד לא הדירה כולה(מרפסת,חדרי ילדים)....חבל

פנטהאוז בקומה 20

לא, לא ולא. לא יפה בשום צורה.

בעקרון, העיצוב יפהפה
מושקעת מחשבה בכל פינה, ויש פה תחושה של הכל נכון, מדוייק. יחד עם זאת, חסרה לי תחושת חמימות, אבל זאת רק אני. בשורה התחתונה, מעצבת שהייתי מאמצת לעצמי ומשלבת את טעמה עם טעמי.

אל תשתמשו בעדשת דג ליצור אשליה של גודל
זו הוכחה שאיך אפשר ליצור צפיפות גם בגודל 130 מ"ר אשליית הצפיפות נוצרת בעומס על העיניים ב"יצירתיות". הרבה צורות גיאומטריות, גם ע הקירות גם בתאורה בפינת האוכל...בחדר השינה, עומס בצבעים באמבטיה... הדירה לא "מרגיעה" כשמסתכלים עליה, היא יוצרת עומס רגשי בעיני המתבונן... מה גם שהצילומים בעדשת דג מאד לא מחמיאים ולא יוצרים דירה גדולה יותר... חבל...

טעמה של המעצבת ניכר מכל פינה
מהסתכלות בפרוייקטים אחרים שלה נראה שכולם מושטטים על אותו סגנון עיצובי שכולל: שילוב עץ בגוון טבעי עם גווני אפור, צורות גאומטריות רבות וסגנון עיצוב מודרני. מי שבחר במעצבת אני מניחה שראה פרוייקטים נוספים שלה ואהב את הסגנון, אני באופן אישי פחות מתחברת אליו

מבלי לפגוע במעצבת ובדיירים לא אהבתי
את העיצוב,הצורות הגאומטריות, בחדר השינה עוד איכשהו נסבלות אבל בפינת האוכל הן כבר ממש מפריעות, הספריה עם עמודי הברזל נרחבת מידי, חיפוי הקיר באמבטיה גבוה מידי ביחס לגובה המקלחון אם רוצים חיפוי קיר גבוה אז לעשות אותו בכל שטח האמבטיה ולא רק בחלקו, סהכ דירה שהפוטנציאל לא מומש בה חבל, בדרכ אני מאוד מתחברת ואוהבת את הדירות שאתם מפרסמים כאן

הכוננית בסלון והחיפוי באמבטיה
הכוננית בסלון פרוסה על חלק נרחב מידי מה שיוצר מראה עמוס, אם היא היתה קטנה יותר המראה שהיה נוצר היה מעודן יותר, נכון היה לעשות את חיפוי הקיר במקלחת עד לגובה סיום המקלחון, המראה של חיפוי קיר בגוון שאינו קרוב לצבע הקיר יוצר מראה עמוס

הצורות הגאומטריות עושות משהו לא נעים לעין
כשהן על קיר אחד זה יכול עוד להשתלב, כשזה נמצא על כל קירות הבית זה כבר משהו שמפריע בעיניים. צבע העץ הטבעי בחדר השינה, באמבטיה ובמטבח הופך את המראה של הבית לפשוט יותר, חבל אפשר היה לשדרג את הדירה ולהפוך אותה ליוקרתית יותר

אופטלגין
כאב ראש כאב ראש כאב ראש

ספריה
אני לא רואה שום ספריה בסלון. כוננית כן

נסחפתם עם החיפויים...
כל המוסיף גורע

תורידו את הצביעה האמנותית מהקירות והבית יראה הרבה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *