כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(8) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/05/1-21.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(673) "

השטח: 140 מ"ר
המיקום: מרכז הארץ
אדריכלות ועיצוב פנים: איתי שחר
סטייליניג:  עידית מתן

בשל אילוצי עבודה, נאלץ זוג רופאים להשכיר את דירתו לאחרים, ובמשך שנים השניים נדדו גם הם בין דירות שכורות. רק לאחר שילדי הזוג בגרו ויצאו לדרכם, החליטו ההורים לחזור לדירתם האהובה – לא לפני שהשקיעו בשיפוץ דירה מקיף ובעיצוב מחדש.

 

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/05/2-21.jpg" ["image_title"]=> string(33) "מיזוג: אתגר מערכות" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(885) "

הנכס המדובר נמצא בבניין שנבנה בשנות ה-80, ואכן נדרש שם שיפוץ דירה מסיבי, שכלל החלפת כל התשתיות. בסיוע האדריכל איתי שחר, הוחלט להרוס את כל הקירות הפנימיים של הדירה וליצור חלוקה מחודשת שתתאים לאורח חייהם הנוכחי של הדיירים.
במקור הדירה הכילה חמישה חדרים, אך במסגרת שיפוץ הדירה חלק מהחדרים בוטלו ועל חשבונם הוגדל האזור הציבורי. שיפוץ הדירה כלל גם הרחבה של פתחי החדשים והנגשתם למקרה של צורך עתידי. בנוסף, תוכננו מקומות אחסון רבים, ונקבע חדר שירות מרווח המשמש חדר כביסה ואזור אחסון.

 

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/05/3-18.jpg" ["image_title"]=> string(31) "תאורה: תומס תאורה" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/05/4-17.jpg" ["image_title"]=> string(33) "מטבח ונגרות: ואלרי" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(562) "

בסיום שיפוץ הדירה, התקבל חדר עבודה משותף לבני הזוג, ואגף פרטי שכולל יחידת הורים מרווחת עם אזור שינה, חדר רחצה מפנק וחדר ארונות גדול. בין חלל השינה לחדר הארונות הגדול שולבה דלת הזזה גדולה הנאספת לתוך כיס, כך שבעת הצורך אפשר להפריד ביניהם, וכך חדר הארונות יכול לשמש גם כחדר אירוח לילדים המגיעים לביקור.

 

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/05/5-17.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/05/6-17.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(1051) "

שיפוץ הדירה נוצל גם לטובת הכתבת קו עיצוב חדש. בדירה המשופצת שולט עכשיו סגנון מודרני מינימליסטי, עם שימוש נרחב בצבע לבן. סגנון זה ניכר גם בחדרי הרחצה שעוצבו בהתאם למגמות עכשוויות ותוכננו באופן שמאפשר התרווחות והירגעות.
עיצוב ושיפוץ הדירה הותאמו גם לאופיים של הדיירים שחובבים קריאה ומוזיקה קלאסית. במרכז הדירה תוכננה ספרייה גדולה שמשמשת לכמות ספרים מכובדת, ולצידה נמצא פסנתר מרשים.

רשימת ספקים חלקית:
שטיחים: קרפטיזים
תאורה: תומס תאורה
מיזוג: אתגר מערכות
זכוכית: יוסי מראות
חלונות: יהב שלום ובניו
מטבח ונגרות: ואלרי

 

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/05/7-14.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/05/8-12.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

בתים משופצים  //  להתרגל אליה שוב: שיפוץ דירה שהיתה מושכרת שנים

להתרגל אליה שוב: שיפוץ דירה שהיתה מושכרת שנים

אחרי שנים שבהן היא הייתה מושכרת לאחרים, החליטו הדיירים לחזור לדירתם הישנה והאהובה. האדריכל עזר להם עם שיפוץ הדירה, ודאג ולהתאימה אותם לצורכיהם העדכניים וגם לחפצים החדשים שצברו במשך הזמן

מאת: תוכן שיווקי צילום: איתי בנית


השטח: 140 מ"ר
המיקום: מרכז הארץ
אדריכלות ועיצוב פנים: איתי שחר
סטייליניג:  עידית מתן

בשל אילוצי עבודה, נאלץ זוג רופאים להשכיר את דירתו לאחרים, ובמשך שנים השניים נדדו גם הם בין דירות שכורות. רק לאחר שילדי הזוג בגרו ויצאו לדרכם, החליטו ההורים לחזור לדירתם האהובה – לא לפני שהשקיעו בשיפוץ דירה מקיף ובעיצוב מחדש.

 

מיזוג: אתגר מערכות

הנכס המדובר נמצא בבניין שנבנה בשנות ה-80, ואכן נדרש שם שיפוץ דירה מסיבי, שכלל החלפת כל התשתיות. בסיוע האדריכל איתי שחר, הוחלט להרוס את כל הקירות הפנימיים של הדירה וליצור חלוקה מחודשת שתתאים לאורח חייהם הנוכחי של הדיירים.
במקור הדירה הכילה חמישה חדרים, אך במסגרת שיפוץ הדירה חלק מהחדרים בוטלו ועל חשבונם הוגדל האזור הציבורי. שיפוץ הדירה כלל גם הרחבה של פתחי החדשים והנגשתם למקרה של צורך עתידי. בנוסף, תוכננו מקומות אחסון רבים, ונקבע חדר שירות מרווח המשמש חדר כביסה ואזור אחסון.

 

תאורה: תומס תאורה

מטבח ונגרות: ואלרי

בסיום שיפוץ הדירה, התקבל חדר עבודה משותף לבני הזוג, ואגף פרטי שכולל יחידת הורים מרווחת עם אזור שינה, חדר רחצה מפנק וחדר ארונות גדול. בין חלל השינה לחדר הארונות הגדול שולבה דלת הזזה גדולה הנאספת לתוך כיס, כך שבעת הצורך אפשר להפריד ביניהם, וכך חדר הארונות יכול לשמש גם כחדר אירוח לילדים המגיעים לביקור.

 

שיפוץ הדירה נוצל גם לטובת הכתבת קו עיצוב חדש. בדירה המשופצת שולט עכשיו סגנון מודרני מינימליסטי, עם שימוש נרחב בצבע לבן. סגנון זה ניכר גם בחדרי הרחצה שעוצבו בהתאם למגמות עכשוויות ותוכננו באופן שמאפשר התרווחות והירגעות.
עיצוב ושיפוץ הדירה הותאמו גם לאופיים של הדיירים שחובבים קריאה ומוזיקה קלאסית. במרכז הדירה תוכננה ספרייה גדולה שמשמשת לכמות ספרים מכובדת, ולצידה נמצא פסנתר מרשים.

רשימת ספקים חלקית:
שטיחים: קרפטיזים
תאורה: תומס תאורה
מיזוג: אתגר מערכות
זכוכית: יוסי מראות
חלונות: יהב שלום ובניו
מטבח ונגרות: ואלרי

 

עוד בנושא

בתים משופצים

בן שמונים לגבורות: שיפוץ כולל לבית עתיק


הלקוח החליט לעבור עם אשתו לבית ילדותו הישן בעין כרם, אך המהלך הצריך שיפוץ כולל מהרצפה ועד לגג

בתים משופצים

כל קיר חשוב: שיפוץ יסודי לבית פרטי


לאחר 12 שנים, החליטו הדיירים לרענן את ביתם עם שיפוץ יסודי ועיצוב מחודש. בסיומו של התהליך הם זכו בבית מודרני במראה אלגנטי

בתים משופצים

כעוף החול: שיפוץ דירה לאחר שריפה


המשפחה איבדה את ביתה בגלל שריפה, אך בחרה לראות בכך הזדמנות להתחדש. מבט על שיפוץ דירה שאפתני במיוחד

בתים משופצים

קטנה ומטריפה: דירת גג של 70 מ"ר


שיפוץ דירה הוא תמיד עניין לא פשוט, אבל כשמדובר בדירת גג קטנה שנמצאת בבניין ישן – האתגר עולה מדרגה. מבט על מהפך

תגובות

כתיבת תגובה