כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(12) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(1548) "

הדיירים: זוג
המיקום: נתניה
השטח: 145 מ"ר
התקציב: 1,200,000 ₪
עיצוב פנים: הדר פרי
הום סטיילינג: יעל חיקשור

זוג פנסיונרים מדרום אפריקה שעשו לאחרונה עלייה, רכשו דירה בעיר ימים בנתניה, וביקשו להתאים אותה לצורכיהם. בין היתר הם ביקשו לתכנן סוויטה גדולה עבורם וסוויטה נוספת עבור בנם הנשוי שמגיע לעיתים לבקר עם משפחתו. "בני הזוג דתיים ולכן התבקשתי לתכנן שני כיורים, שני תנורים, שני מיקרוגל, ושני מדיחי כלים במטבח", מספרת המעצבת הדר פרי. "בנוסף הם מארחים הרבה ולכן בקשו חלל ציבורי גדול ושולחן נפתח בפינת אוכל לגבר יש הרבה מאד ספרים ולכן ביקש ספרייה שתכיל את כל הספרים שלו".
לצד הדרישות הפרקטיות, הלקוחות גם ביקשו להעניק לדירה עיצוב קלאסי, תוך שימוש בחומרים יוקרתיים כמו שיש, מראות, עור וזכוכית. באשר לצבעים, הוחלט ללכת על גוונים ניטראליים וחמימים שישתלבו עם הנוף הנשקף מהחלונות.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/02/1-12.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/02/2-11.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/02/3-12.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/02/4-12.jpg" ["image_title"]=> string(18) "מטבח: רגבה" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(1076) "

הכניסה לדירה חושפת את החלל הציבורי במלוא הדרו. מעל פינת האוכל הותקנו גופי תאורה מרהיבים התלויים ישירות מהתקרה באמצעות כבלים עדינים ודקיקים, ומשתלבים היטב בעיצוב הקלאסי. את הסלון מגדירה מערכת ישיבה מעור שיובאה מאיטליה, והקיר שמאחורי הספה חופה בשיש מגורד המהווה רקע ליחידת אחסון שתוכננה בעיצוב אישי. כדי ליצור הרמוניה וחיבור בין האלמנטים השונים, השיש ששימש לחיפוי הקיר חוזר ומופיע גם בשולחנות הסלון.

מהאזור הציבורי של הדירה ניתן לצאת למרפסת, אשר חופתה כולה בדק. בצדה האחד של המרפסת מיקמה המעצבת פינת אוכל חיצונית, ובצדה השני מערכת ישיבה סלונית, כך שמתאפשר אירוח מושלם גם בפנים וגם בחוץ.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/02/5-11.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/02/6-11.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/02/7-10.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/02/8-9.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(1293) "

בדירה תוכננו כאמור שתי סוויטת שינה – האחת עבור בני הזוג, והשנייה עבור בנם הבוגר שמגיע להתארח מפעם לפעם. בשני החדרים שולבו טפטים רכים ווילונות אלגנטיים מרצפה ועד תקרה המאפשרים החשכה מלאה של החדרים, ותורמים לעיצוב הקלאסי. ביחידת ההורים ניצבת יחידת איפור שעשויה מבסיס נגרות המחופה בשיש ומשולבת עם מראה ופס תאורה נסתר. יחידה זו תוכננה באופן אישי על ידי המעצבת כדי שתתאים ללקוחות באופן מדויק.
"פרויקט זה היה מאתגר ומרגש עבורי", מעידה המעצבת הדר פרי. "הזוג עשה עלייה מדרום אפריקה, ובהצלחה רבה תכננתי ועיצבתי עבורם את בית החלומות שלהם. האתגר היה בכך שהלקוחות ביקשו ממני להשתמש בחומרים שאני בדרך כלל לא עובדת איתם. תוך כדי התהליך הצלחתי לחבר בין הסגנון העיצובי שלי ורצונות הלקוח, ולייצר דירה שאני גאה בה".

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/02/9-7.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [9]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/02/10-7.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [10]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/02/11-4.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [11]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/02/12-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

עיצוב דירות  //  מכים שורשים: דירה בעיצוב קלאסי לזוג עולים

מכים שורשים: דירה בעיצוב קלאסי לזוג עולים

זוג עולים מדרום אפריקה רכש דירה בנתניה וביקש להתאים אותה לצרכיו ולהעניק לה עיצוב קלאסי עם טאץ' יוקרתי

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: עודד סמדר


הדיירים: זוג
המיקום: נתניה
השטח: 145 מ"ר
התקציב: 1,200,000 ₪
עיצוב פנים: הדר פרי
הום סטיילינג: יעל חיקשור

זוג פנסיונרים מדרום אפריקה שעשו לאחרונה עלייה, רכשו דירה בעיר ימים בנתניה, וביקשו להתאים אותה לצורכיהם. בין היתר הם ביקשו לתכנן סוויטה גדולה עבורם וסוויטה נוספת עבור בנם הנשוי שמגיע לעיתים לבקר עם משפחתו. "בני הזוג דתיים ולכן התבקשתי לתכנן שני כיורים, שני תנורים, שני מיקרוגל, ושני מדיחי כלים במטבח", מספרת המעצבת הדר פרי. "בנוסף הם מארחים הרבה ולכן בקשו חלל ציבורי גדול ושולחן נפתח בפינת אוכל לגבר יש הרבה מאד ספרים ולכן ביקש ספרייה שתכיל את כל הספרים שלו".
לצד הדרישות הפרקטיות, הלקוחות גם ביקשו להעניק לדירה עיצוב קלאסי, תוך שימוש בחומרים יוקרתיים כמו שיש, מראות, עור וזכוכית. באשר לצבעים, הוחלט ללכת על גוונים ניטראליים וחמימים שישתלבו עם הנוף הנשקף מהחלונות.

מטבח: רגבה

הכניסה לדירה חושפת את החלל הציבורי במלוא הדרו. מעל פינת האוכל הותקנו גופי תאורה מרהיבים התלויים ישירות מהתקרה באמצעות כבלים עדינים ודקיקים, ומשתלבים היטב בעיצוב הקלאסי. את הסלון מגדירה מערכת ישיבה מעור שיובאה מאיטליה, והקיר שמאחורי הספה חופה בשיש מגורד המהווה רקע ליחידת אחסון שתוכננה בעיצוב אישי. כדי ליצור הרמוניה וחיבור בין האלמנטים השונים, השיש ששימש לחיפוי הקיר חוזר ומופיע גם בשולחנות הסלון.

מהאזור הציבורי של הדירה ניתן לצאת למרפסת, אשר חופתה כולה בדק. בצדה האחד של המרפסת מיקמה המעצבת פינת אוכל חיצונית, ובצדה השני מערכת ישיבה סלונית, כך שמתאפשר אירוח מושלם גם בפנים וגם בחוץ.

בדירה תוכננו כאמור שתי סוויטת שינה – האחת עבור בני הזוג, והשנייה עבור בנם הבוגר שמגיע להתארח מפעם לפעם. בשני החדרים שולבו טפטים רכים ווילונות אלגנטיים מרצפה ועד תקרה המאפשרים החשכה מלאה של החדרים, ותורמים לעיצוב הקלאסי. ביחידת ההורים ניצבת יחידת איפור שעשויה מבסיס נגרות המחופה בשיש ומשולבת עם מראה ופס תאורה נסתר. יחידה זו תוכננה באופן אישי על ידי המעצבת כדי שתתאים ללקוחות באופן מדויק.
"פרויקט זה היה מאתגר ומרגש עבורי", מעידה המעצבת הדר פרי. "הזוג עשה עלייה מדרום אפריקה, ובהצלחה רבה תכננתי ועיצבתי עבורם את בית החלומות שלהם. האתגר היה בכך שהלקוחות ביקשו ממני להשתמש בחומרים שאני בדרך כלל לא עובדת איתם. תוך כדי התהליך הצלחתי לחבר בין הסגנון העיצובי שלי ורצונות הלקוח, ולייצר דירה שאני גאה בה".

עוד בנושא

עיצוב דירות

נס ציונה פינת תל אביב: דירה צעירה בסגנון אורבני


הדירה הזאת אמנם ממוקמת בנס ציונה, אבל נהנית מסגנון אורבני חי ושוקק בהשראת העיר הגדולה

עיצוב דירות

השינוי מתחיל כאן: עיצוב דירה חדשה


יש הרבה יתרונות ברכישת דירה יד ראשונה, אבל לא תמיד קל לגשת לתכנון ועיצוב דירה חדשה. בואו ללמוד ממשפחה שעשתה את זה

עיצוב דירות

מארבעה יצאו חמישה: תוספת חדר לדירה


במקום לרכוש דירת חמישה חדרים, הדיירים בחרו לבצע שינוי מבני בדירתם שכלל תוספת חדר. התוצאה מרווחת ונוחה להפתיע

עיצוב דירות

מיני פנטהאוז בעיצוב מוקפד


עם כמה שינויים מבניים, העמדת ריהוט מחודשת, ומטבח מודרני של סמל – דירת הקבלן הזאת הותאמה באופן מלא לדייריה

תגובות

כתיבת תגובה