כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(10) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(1071) "

הדיירים: זוג + בת
המיקום: רחובות
השטח: 160 מ"ר שטח בנוי + 160 מ"ר מרפסות
תכנון ועיצוב: עמית פפו

מעצב הפנים עמית פפו התבקש לעצב דירת דופקלס עבור בני זוג המתגוררים עם בתם הבוגרת. הדיירים חלמו על בית פתוח ומואר, שיעניק להם פינוק מרבי. בנוסף הם ביקשו סוויטת הורים מפנקת, שירותי אורחים מרווחים, ושפע של מקומות אחסון.
כיוון שכל אחד מבני הזוג מחזיק בטעם שונה, הוחלט לשלב בדירת הדופלקס שני סגנונות – רומנטי ומודרני. "נדרשה תשומת לב רבה לחיבור בין הסגנונות והחומרים השונים", מספר המעצב. "השילוב יצר בית המשדר עושר מצד אחד ורוגע מצד שני".

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/1-18.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/2-19.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(831) "

עיצוב דירת הדופלקס החל עם הריסת גרם המדרגות המסיבי שחסם את חלל המטבח. את הגרם הזה מחליפות כעת מדרגות קלות העשויות מברזל ומדרכי עץ. המדרגות החדשות תורמות לתחושת המרחב, ומעניקות לדירה כולה למראה יוקרתי ויפה.
השינויים המשיכו לחלל המטבח. במקור המטבח היה סגור, הוחלט לפתוח אותו לחלל הציבורי. המטבח החדש מעוצב בסגנון רומנטי וצבוע בלבן. במרכזו יש אי גדול עם כיריים ומקומות אחסון רבים. כדי להקנות למטבח מראה חלק ונקי, שולב בו מקרר אינטגרלי הנראה כחלק מהארונות.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/3-17.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/4-17.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(574) "

באזור הסלון של דירת הדופלקס בוצעו גם כן שינויים חשובים. התקרה שם הונמכה כדי לאפשר תאורה שקועה, רמקולים שקועים ומיזוג סמוי. בנוסף, החלונות והוויטרינות הולבשו בווילונות אפורים חצי שקופים, שמעניקים הגנה מהשמש בשעות השונות של היום ויוצרים אווירה יוקרתית. כדי להוסיף חמימות לחלל, קיר הטלוויזיה חופה באריחים מעץ אלון.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/5-18.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/6-19.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(731) "

החדרים בדירת הדופלקס זכו גם הם לטיפול. ביחידת ההורים היו במקור חדר רחצה וחדר ארונות קטנים, אך במסגרת השינויים הוחלט לאחד אותם לחלל אחד גדול. חדר הרחצה החדש כולל מקלחון מרווח וארון משיש שחור שעליו מונחם שני כיורים. לכל אורך הארון תלוי מראה שמגדילה את החלל. כדי לתת לחדר הרחצה תחושה נוספת של גודל, הקיר הגובל עם חדר השינה נהרס ובמקומו נבנו שני קירות נמוכים שביניהם זכוכית סבתא עם פרופיל בלגי בגוון אפור.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/7-19.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/8-18.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(973) "

חדר הרחצה הכללי הוגדל גם הוא בזכות הביטול של מרפסת השירות הצמודה אליו. במקום החדר, תוכנן בקצה החדר ארון שירות גדול שבתוכו נמצאים מכונת הכביסה, המייבש, שואב האבק וחומרי הניקיון.
בדירת הדופלקס תכוננו גם מקומות אחסון רבים, כפי שביקשו הדיירים. בנוסף, בשביל לפצות על הביטול של חדר הארונות שהיה אמור להיות בסוויטת ההורים, הוחלט להפוך את חדר הממ"ד לחדר ארונות גדול ומפנק שמשמש את בני המשפחה.

רשימת ספקים חלקית:
תאורה- לוצ'ה
מדרגות- קו נבון
שיש- גטניו
ריהוט- מחסני הנמל
שטיח סלון- השטיח האדום

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/9-16.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [9]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(58) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/10-13.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

עיצוב דירות  //  מעוצב באהבה: דירת דופלקס במראה רומנטי

מעוצב באהבה: דירת דופלקס במראה רומנטי

דירת הדופלקס הזאת משלבת בין הסגנון הרומנטי למודרני, ומשדרת עושר ורוגע באותו מבט

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: עידן גור


הדיירים: זוג + בת
המיקום: רחובות
השטח: 160 מ"ר שטח בנוי + 160 מ"ר מרפסות
תכנון ועיצוב: עמית פפו

מעצב הפנים עמית פפו התבקש לעצב דירת דופקלס עבור בני זוג המתגוררים עם בתם הבוגרת. הדיירים חלמו על בית פתוח ומואר, שיעניק להם פינוק מרבי. בנוסף הם ביקשו סוויטת הורים מפנקת, שירותי אורחים מרווחים, ושפע של מקומות אחסון.
כיוון שכל אחד מבני הזוג מחזיק בטעם שונה, הוחלט לשלב בדירת הדופלקס שני סגנונות – רומנטי ומודרני. "נדרשה תשומת לב רבה לחיבור בין הסגנונות והחומרים השונים", מספר המעצב. "השילוב יצר בית המשדר עושר מצד אחד ורוגע מצד שני".

עיצוב דירת הדופלקס החל עם הריסת גרם המדרגות המסיבי שחסם את חלל המטבח. את הגרם הזה מחליפות כעת מדרגות קלות העשויות מברזל ומדרכי עץ. המדרגות החדשות תורמות לתחושת המרחב, ומעניקות לדירה כולה למראה יוקרתי ויפה.
השינויים המשיכו לחלל המטבח. במקור המטבח היה סגור, הוחלט לפתוח אותו לחלל הציבורי. המטבח החדש מעוצב בסגנון רומנטי וצבוע בלבן. במרכזו יש אי גדול עם כיריים ומקומות אחסון רבים. כדי להקנות למטבח מראה חלק ונקי, שולב בו מקרר אינטגרלי הנראה כחלק מהארונות.

באזור הסלון של דירת הדופלקס בוצעו גם כן שינויים חשובים. התקרה שם הונמכה כדי לאפשר תאורה שקועה, רמקולים שקועים ומיזוג סמוי. בנוסף, החלונות והוויטרינות הולבשו בווילונות אפורים חצי שקופים, שמעניקים הגנה מהשמש בשעות השונות של היום ויוצרים אווירה יוקרתית. כדי להוסיף חמימות לחלל, קיר הטלוויזיה חופה באריחים מעץ אלון.

החדרים בדירת הדופלקס זכו גם הם לטיפול. ביחידת ההורים היו במקור חדר רחצה וחדר ארונות קטנים, אך במסגרת השינויים הוחלט לאחד אותם לחלל אחד גדול. חדר הרחצה החדש כולל מקלחון מרווח וארון משיש שחור שעליו מונחם שני כיורים. לכל אורך הארון תלוי מראה שמגדילה את החלל. כדי לתת לחדר הרחצה תחושה נוספת של גודל, הקיר הגובל עם חדר השינה נהרס ובמקומו נבנו שני קירות נמוכים שביניהם זכוכית סבתא עם פרופיל בלגי בגוון אפור.

חדר הרחצה הכללי הוגדל גם הוא בזכות הביטול של מרפסת השירות הצמודה אליו. במקום החדר, תוכנן בקצה החדר ארון שירות גדול שבתוכו נמצאים מכונת הכביסה, המייבש, שואב האבק וחומרי הניקיון.
בדירת הדופלקס תכוננו גם מקומות אחסון רבים, כפי שביקשו הדיירים. בנוסף, בשביל לפצות על הביטול של חדר הארונות שהיה אמור להיות בסוויטת ההורים, הוחלט להפוך את חדר הממ"ד לחדר ארונות גדול ומפנק שמשמש את בני המשפחה.

רשימת ספקים חלקית:
תאורה- לוצ'ה
מדרגות- קו נבון
שיש- גטניו
ריהוט- מחסני הנמל
שטיח סלון- השטיח האדום

עוד בנושא

עיצוב דירות

דירת פנטהאוז מודרנית בעיר הגדולה


עם שיפוץ מקיף, דירת הפנטהאוז התל אביבית הזאת הפכה ממקום מוזנח לבית מודרני, נעים ומרשים

עיצוב דירות

עושה עניין: פנטהאוז בעיצוב דרמטי


עם צבעוניות כהה, קו עיצוב דרמטי ואמנות מקורית, דירת הפנטהאוז הזאת מעוררת רושם בכל מי שרק נכנס אליה

עיצוב דירות

נס ציונה פינת תל אביב: דירה צעירה בסגנון אורבני


הדירה הזאת אמנם ממוקמת בנס ציונה, אבל נהנית מסגנון אורבני חי ושוקק בהשראת העיר הגדולה

עיצוב דירות

מכל הבא ליד: סגנון אקלקטי למשפחה צעירה


זוג בתחילת דרכו רכש דירת קבלן דרך מחיר למשתכן וביקש לעצב אותה בסגנון אקלקטי ובגוונים עדינים של פסטל

תגובות

כתיבת תגובה