כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(1) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(11567) "

הדיירים: זוג עם שתי בנות
המיקום: הוד השרון
השטח: דופלקס 95 מ"ר + גג
עיצוב פנים: דנה מורן – עיצוב פנים

הדירה שלפניכם ממוקמת באחד הבניינים הראשונים שנבנו בהוד השרון, כך שמן הסתם בשלב הראשון היה צורך לחדש את מערכות הבית ולתאים אותן לצרכים של משפחה מודרנית. המטבח היה לא שמיש ולא נוח במבנהו, חדרי הרחצה היו מיושנים מאוד וסימני הזמן ניכרו בהם – לא רק בעיצוב אלא גם בתחזוקה, חדר ההורים המקורי היה קטן ולא ניתן היה להכניס בו גם ארון וגם מיטה. כמו כן, מיקום חדר הרחצה ביחידת הורים היה כמעט בלתי נגיש מבחינת מבנה החדר.


עוד דירות מעוצבות:
קוביית מזל: עיצוב דירה בפרויקט W PRIME בתל אביב
ניייטרלית ובהירה בתל אביב
לגור בדירת גן עירונית ולחוות את הכפר
לחיות בקייב ולהרגיש בניו-יורק
 
בעל הדירה אוהב לבשל ולארח ולכן היה חשוב שניתן יהיה לעשות את שניהם בנוחות בדירה החדשה. כמו כן, המשפחה מבלה הרבה זמן בסלון ורצתה ליצור פינה נעימה שיכולה להכיל את כולם ובאותה מידה, שתהיה גם ביתית ואינטימית.
 
החלל המרכזי שכולל את המטבח, שולחן האוכל, הסלון וגרם המדרגות הורחב לחלל גדול יותר מהמקורי. המטבח "נדחף" לתוך אחד החדרים שחולק, כשהמחשבה הראשונית הייתה ליצור חלל אחד גדול שמחבר את כל הפונקציות. אלא שכבר בשלבים הראשונים של השיפוץ התגלה עמוד ש"נתקע" במרכז המטבח. 
 
לכן נעשה תכנון מחדש של המטבח כך שעדיין יהיה פתוח לחלל המרכזי ויאפשר נוחות של בישול ואירוח, לאור הנתונים החדשים. סביב העמוד נבנה האי ועליו הכיריים – האי חורג מהסטנדרט והותאם לרוחב שולחן האוכל שיהיה בהמשכו בקו אחיד. כך גם נוצרו חללי אחסון שפונים לכיוון הסלון מהצד השני של האי. השולחן, אגב, מנותק מהאי ולכן יכול לגדול ולהכיל עד 10 סועדים, בעוד האי פתוח לכיוון הסלון כך שהחלל הגדול עדיין נשמר, למרות שהעמוד חוצץ בין הסלון ובין המטבח. 
 
 
 
 
 
 
אחד הרהיטים שהכתיבו את המראה ואת האווירה בבית הוא כורסא אדומה וגדולה שהייתה ברשות המשפחה. ההורים ביקשו לשמור עליה, לחדש אותה ולהביא אותה לדירה החדשה, וכך נעשה. הכורסא (ששופצה על ידי בעלת הבית בעצמה) משדרת אווירה ביתית נעימה ומרגיעה למרות היותה מאוד דומיננטית. היא הפכה למרכז הבית, וסביבה נקבעה פלטת הצבעים של החלל המרכזי, כמו גם סידור שאר הרהיטים בסלון.
 
 
 
 
 
בסלון נוצרה פינת ישיבה מפנקת ואינטימית מתחת למדרגות. הבנות נוהגות לשבת שם ולקרוא ספרים, וכך הן ביחד עם המשפחה באותו החדר ועדיין בפינה שקטה וקטנה משלהם. רהיט ייחודי נוסף הוא יחידת המגירות, שעוצבה במיוחד עבור הדירה ובוצעה על ידי נגר אמן. מתחת לספסל הישיבה נמצאות שלוש מגירות ענק שהן למעשה ארגזים על גלגלים שניתן לשלוף בקלות ולנייד בבית במידת הצורך. חלקם מאחסנים נעליים וחלקם צעצועים של הבנות, כך שאפשרות הניוד מאוד יעילה ונוצר רהיט אסתטי, פונקציונלי ויעיל.
 

מגירות ענק וספסל ישיבה מתחת למדרגות. אסטטי ופונקציונלי. פינה אינטימית לקריאה. נגרות – מיקי צור עיצוב בעץ
 
שני חדרי המגורים העיקריים בבית עשו הסבה – יחידת ההורים המקורית הפכה להיות חדר הבנות. נוצרה נישה שלתוכה הוכנס ארון קיר גדול ובכך נשאר חלל פנוי שמספיק לשתי מיטות ושולחן משחקים קטן. חדר הרחצה, שבמקור נפתח לחדר ההורים, התהפך והורחב ועתה הוא נפתח לכיוון המסדרון. במקביל, מה שהיה פעם חדר רחצה קטן ודחוס הפך לחדר הרחצה המרכזי של הבית.
 
 
 
 
ביחידת ההורים שני חדרים חוברו להם יחדיו. האחד הוא החדר שהיה במקורו חדר ילדים, והשני הוא חדר שנחצה לשניים (חצי אחד לטובת המטבח והשני הוסב לחדר ארונות ביחידת הורים). כך נוצרה סוויטה גדולה ומרווחת. חדר הרחצה המרכזי הוקטן, הכיוונים בו השתנו והוא הפך לחדר רחצה מפנק של יחידת ההורים.
 

 

חדר שינה אינטימי ורומנטי בגווני תכלת. שידה ליד המיטה – טוקסה. תאורה – מחסני תאורה
 
 
רשימת ספקים חלקית:
מטבח – סמגל
שיש – גטניו
ריצופים / חיפויים / כלים סניטרים – נגב
תאורה – מחסני תאורה, אופק תאורת גן
אקססוריז – קדם / חותם / טוקסה
פינת אוכל – רהיטי קולמן
נגרות – מיקי צור עיצוב בעץ
 

עיצוב מטבחים: לכל העסקים ובעלי המקצוע

נגרות: לכל העסקים ובעלי המקצוע
דנה מורן: לאתר הרשמי
" ["image"]=> string(176) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design_pictures_new/בתים_מעוצבים/עיצוב_דירות/ריפרוש_לדופלקס_בהוד_השרון/553.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב דירות  //  משפחה מודרנית: ריפרוש לדופלקס בהוד השרון

משפחה מודרנית: ריפרוש לדופלקס בהוד השרון

הזמנים השתנו והגיעה העת לעדכן דירה באחד הבניינים היותר ישנים בעיר, שבאמצעה ניצב עמוד מעיק במרכז המטבח. באמצעות יצירתיות, ריהוט מיוחד ומשחקי חלל נוצרה אווירה ביתית ואינטימית בכל חדר וחדר

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


הדיירים: זוג עם שתי בנות
המיקום: הוד השרון
השטח: דופלקס 95 מ"ר + גג
עיצוב פנים: דנה מורן – עיצוב פנים

הדירה שלפניכם ממוקמת באחד הבניינים הראשונים שנבנו בהוד השרון, כך שמן הסתם בשלב הראשון היה צורך לחדש את מערכות הבית ולתאים אותן לצרכים של משפחה מודרנית. המטבח היה לא שמיש ולא נוח במבנהו, חדרי הרחצה היו מיושנים מאוד וסימני הזמן ניכרו בהם – לא רק בעיצוב אלא גם בתחזוקה, חדר ההורים המקורי היה קטן ולא ניתן היה להכניס בו גם ארון וגם מיטה. כמו כן, מיקום חדר הרחצה ביחידת הורים היה כמעט בלתי נגיש מבחינת מבנה החדר.


עוד דירות מעוצבות:
בעל הדירה אוהב לבשל ולארח ולכן היה חשוב שניתן יהיה לעשות את שניהם בנוחות בדירה החדשה. כמו כן, המשפחה מבלה הרבה זמן בסלון ורצתה ליצור פינה נעימה שיכולה להכיל את כולם ובאותה מידה, שתהיה גם ביתית ואינטימית.
 
החלל המרכזי שכולל את המטבח, שולחן האוכל, הסלון וגרם המדרגות הורחב לחלל גדול יותר מהמקורי. המטבח "נדחף" לתוך אחד החדרים שחולק, כשהמחשבה הראשונית הייתה ליצור חלל אחד גדול שמחבר את כל הפונקציות. אלא שכבר בשלבים הראשונים של השיפוץ התגלה עמוד ש"נתקע" במרכז המטבח. 
 
לכן נעשה תכנון מחדש של המטבח כך שעדיין יהיה פתוח לחלל המרכזי ויאפשר נוחות של בישול ואירוח, לאור הנתונים החדשים. סביב העמוד נבנה האי ועליו הכיריים – האי חורג מהסטנדרט והותאם לרוחב שולחן האוכל שיהיה בהמשכו בקו אחיד. כך גם נוצרו חללי אחסון שפונים לכיוון הסלון מהצד השני של האי. השולחן, אגב, מנותק מהאי ולכן יכול לגדול ולהכיל עד 10 סועדים, בעוד האי פתוח לכיוון הסלון כך שהחלל הגדול עדיין נשמר, למרות שהעמוד חוצץ בין הסלון ובין המטבח. 
 
 
 
 
 
 
אחד הרהיטים שהכתיבו את המראה ואת האווירה בבית הוא כורסא אדומה וגדולה שהייתה ברשות המשפחה. ההורים ביקשו לשמור עליה, לחדש אותה ולהביא אותה לדירה החדשה, וכך נעשה. הכורסא (ששופצה על ידי בעלת הבית בעצמה) משדרת אווירה ביתית נעימה ומרגיעה למרות היותה מאוד דומיננטית. היא הפכה למרכז הבית, וסביבה נקבעה פלטת הצבעים של החלל המרכזי, כמו גם סידור שאר הרהיטים בסלון.
 
 
 
 
 
בסלון נוצרה פינת ישיבה מפנקת ואינטימית מתחת למדרגות. הבנות נוהגות לשבת שם ולקרוא ספרים, וכך הן ביחד עם המשפחה באותו החדר ועדיין בפינה שקטה וקטנה משלהם. רהיט ייחודי נוסף הוא יחידת המגירות, שעוצבה במיוחד עבור הדירה ובוצעה על ידי נגר אמן. מתחת לספסל הישיבה נמצאות שלוש מגירות ענק שהן למעשה ארגזים על גלגלים שניתן לשלוף בקלות ולנייד בבית במידת הצורך. חלקם מאחסנים נעליים וחלקם צעצועים של הבנות, כך שאפשרות הניוד מאוד יעילה ונוצר רהיט אסתטי, פונקציונלי ויעיל.
 

מגירות ענק וספסל ישיבה מתחת למדרגות. אסטטי ופונקציונלי. פינה אינטימית לקריאה. נגרות – מיקי צור עיצוב בעץ
 
שני חדרי המגורים העיקריים בבית עשו הסבה – יחידת ההורים המקורית הפכה להיות חדר הבנות. נוצרה נישה שלתוכה הוכנס ארון קיר גדול ובכך נשאר חלל פנוי שמספיק לשתי מיטות ושולחן משחקים קטן. חדר הרחצה, שבמקור נפתח לחדר ההורים, התהפך והורחב ועתה הוא נפתח לכיוון המסדרון. במקביל, מה שהיה פעם חדר רחצה קטן ודחוס הפך לחדר הרחצה המרכזי של הבית.
 
 
 
 
ביחידת ההורים שני חדרים חוברו להם יחדיו. האחד הוא החדר שהיה במקורו חדר ילדים, והשני הוא חדר שנחצה לשניים (חצי אחד לטובת המטבח והשני הוסב לחדר ארונות ביחידת הורים). כך נוצרה סוויטה גדולה ומרווחת. חדר הרחצה המרכזי הוקטן, הכיוונים בו השתנו והוא הפך לחדר רחצה מפנק של יחידת ההורים.
 

 

חדר שינה אינטימי ורומנטי בגווני תכלת. שידה ליד המיטה – טוקסה. תאורה – מחסני תאורה
 
 
רשימת ספקים חלקית:
מטבח – סמגל
שיש – גטניו
ריצופים / חיפויים / כלים סניטרים – נגב
תאורה – מחסני תאורה, אופק תאורת גן
אקססוריז – קדם / חותם / טוקסה
פינת אוכל – רהיטי קולמן
נגרות – מיקי צור עיצוב בעץ
 

עיצוב מטבחים: לכל העסקים ובעלי המקצוע

נגרות: לכל העסקים ובעלי המקצוע
דנה מורן: לאתר הרשמי

עוד בנושא

עיצוב דירות

הרבה מעבר לארונות – המעצבת ששמה את הנגרות במרכז


בזכות תכנון נגרות מדויק ובחירה מוקפדת של חומרים ורהיטים, מעצבת הפנים התאימה את דירת הפנטהאוז לדייריה החדשים

עיצוב דירות

דירת פנטהאוז מרווחת בעיצוב אינטימי


היא אמנם נפרשת על פני קומה שלמה, אך בזכות חלוקה נכונה דירת הפנטהאוז הזאת נשארה חמימה ומשפחתית

עיצוב דירות

אלכסון זה אסון? הפתרון המקורי של המעצבות


מעצבות הפנים הילה גיא והילה ברנר התבקשו לשפץ דירה עם קיר אלכסוני דומיננטי. במקום להרוס את הקיר, השתיים מצאו פתרון מפתיע ומוצלח אף יותר

עיצוב דירות

דירת הפנטהאוז שהביאה את ברנינג מן לתל אביב


מה קורה כשמשלבים בין פסטיבל הברנינג מן המדברי לאמנות הפופ הצבעונית? דירת הפנטהאוז הזאת תגלה לכם את התשובה

תגובות

ל- 9 כדאי לך לבדוק את עצמך.
בדרך כלל איני מגיב למגיבים אולם מכיוון שאת/ה מגיב/ה מספר 9 ויש כנראה שמונה(8)לפנייך שאינם מכירים אז את זה ואו את בעלי הנכס .אז לפי תשובת ההמונים תגובת 9 חריגה בעליל בדעה ובניגוד ליתר וזה שווה בדיקה. כדאי שהממצאים יפורסמו כאן .

חובבני להחריד, סתמי, זול, חסר הוד והדר

מקסים אהבתי - רק מיקום הכיריים....

מקסים
מקסים, נעים, צבעוני ומאוד מאוד ביתי

משעמם נורא

בית שממש גרים בו!!
מאד מאד יפה- תהנו!!

חשיבה מחוץ לקופסה
מקסים ! מאוד יפה וצבעוני עם המון "חשיבה מחוץ לקופסה" אהבתי את הפתרון לעמוד ...

דופלקס
מקסים ונעים :)

מצ'עמם, חסר אופי ולא מעוצב בכללל

חביב מאוד משדר בית שחיים בו . תהנו

כתיבת תגובה