כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(2) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(10959) "
הדיירים: זוג הורים + 3 ילדים 
המקום: קריית מוצקין
השטח: 172 מ"ר
תקציב: 250,000 שקלים
עיצוב פנים: רון-לי רוזנבלום 
 
אומרים שכל בעיה היא הזדמנות טובה לפתרון, ולכן בדירה שלפניכם כל נישה הייתה אופציה טובה לאחסון. מבנה הדירה כאן הוא ייחודי למדי: היא בנויה משני מפלסים כמעטפת, אך יש בה הבדלי גובה בתקרה ללא פרופורציה. התקרה שבכניסה נבנתה בגובה של 2.70 מטרים, ואילו בחלל שהיה אמור לשמש כסלון היא קופצת לכדי 4.5 מטרים. בנוסף, החלונות היו בגדלים סטנדרטים ללא כל התייחסות לגובה, מוקמו בחלק התחתון של הקיר ונראו קטנים למדי. אין ספק שהיה צורך לטשטש את הבעיות הללו. בנוסף, בעלי הבית ביקשו לעצב דירה עם אווירה חמה אך יחד עם זאת בקווים נקיים ומודרנים. הדברים הכי חשובים להם היו ניצול של מקום לאחסון, דירה שהיא פרקטית לניקיון וכן ניסיון לשמור על תקציב נמוך.
 
ריצוף וחיפוי: לכל העסקים ובעלי המקצוע
בנייה ועבודות בגבס: לכל העסקים ובעלי המקצוע
 
כפתרון לבעיית הגובה תוכננה תקרת גבס צפה בגובה של 3.5 מטרים, כזו שיוצרת מדרגה קטנה יחסית ונעימה בין תקרת הבטון בכניסה לבית ובמטבח לבין הסלון. על מנת לטשטש את בעיית גובה החלונות הוכנסו חיתוכי רוחב בגבס, בהם נשתלו יציאות המיזוג והתאורה שיורדות לכיוון קיר הטלוויזיה ואלה יוצרים מסגרת א-סימטרית לחלונות, כך שבחלל שנוצר בתקרה מוסתרות כל מערכות הבית.
 

הסלון החדש
 

ניצול של כל החללים
על מנת ליצור קשר עיצובי רעיוני בין הכניסה לבין שאר הבית, דלת הכניסה נבחרה בגוון עץ אגוז והקיר במדרגות הובלט בטיח דקורטיבי אפור בגוון הריצוף. על הקיר נתלתה תמונה בגוונים אדומים ושחורים, כדי ליצור קשר עם הריהוט שבהמשך בסלון ובמטבח. חלל המדרגות השאיר פתח צר מאוד למעקה לכיוון המטבח, לכן הוחלט לסגור את החלל כיחידה אחת, ובחלק התחתון לנצל את השטח שהתקבל לאחסון בצורה דקורטיבית כחלק מהמטבח.
 

יצירת חיבור בין החללים



המטבח החדש


דלפק האוכל



באווירה חמימה ומודרנית
 
נישה נוספת משמשת לאחסון וסדר במרכז הבית ליד הסלון והמטבח, בדרך לחדרי הילדים, וכאן נוצרה שידה בת חמש מגירות המכילה בתוכה נקודות חשמל להטענה של כל המכשירים הניידים בבית בצורה נסתרת, וכן אחסון שוטף של מפתחות ארנקים ודברי דואר לשמירה על הסדר.החלק הפנימי של המדרגות לכוון חדר השינה נוצל גם הוא לשידת לבנים משולבת עם פינת עבודה קטנה לפתיחת מחשב נייד לאב המשפחה.
 

חלל הכניסה לבית
 
בחדר השינה של ההורים הוצב ספסל דו שימושי תלוי מסביב למיטה, ובו תאי אחסון. הוא משמש בעיקר לישיבה של הילדים כשהם באים לחדר השינה, אך גם  לצרכי דקורציה וקוסמטיקה ליד המראה.
 

חדר השינה
 
מסדרון שמוביל מחדר השינה למקלחת משמש כחדר ארונות, והדרישה לגביו הייתה שיהיה מואר ומאוורר. לכן, תוכננה דלת חדר האמבטיה כדלת הזזה מזכוכית עליה מודפסים מילים של שירים. הדלת רחבה מאוד, מאווררת ומכניסה אור רב לחדר הארונות כתוצאה מחלון גדול במקלחת, שנוצר עקב שינוי חללי הפנים בבית.
 

חדר הרחצה
 

דלת רחבה בכניסה
 
על מנת לחסוך בתקציב במקלחת הוחלט להשתמש בקרמיקות סטנדרט שסיפק הקבלן, ולשדרג קיר אחד במקלחון שמשתקף גם במראה. בנוסף, תוכנן מדף מעל הכיור שמשמש להנחה של פריטים, מפנה מקום ממשטח הכיור ויוצר תחושת סדר וניקיון למראית עין .
 
הריצוף שנבחר לחלל הציבורי הוא דמוי שיש בגוון אפור מבריק, המקנה תחושה של ניקיון. החדרים חופו בפרקט בגוון עץ אלון טבעי, המקנה תחושת חמימות. האמבטיות חופו באריחים בגוון לבן מבריק בתוספת שני פסי נירוסטה.
 

שירותי האורחים
 

תוכניות הדירה

 

רשימת ספקים חלקית:
 
קבלן ויזם– נועם סהר מקבוצת ג. קשת בע"מ
מעקה ,מיקלחונים ודלת הזזה עם כתוביות– זכוכית גביש בע"מ 
ריהוט ודקורציה –I.D. design סניף חיפה 
אקססוריז – לולו – פרטי עיצוב , מוריה 24  חיפה
ריצוף חיפוי וכלים סניטרים- רצף 
מטבח – מטבחי סמל
דלת כניסה – רב בריח


עוד דירות מעוצבות:

העיצוב יביא את השינוי: מהפך ב-85 אלף שקלים
שקועה בעצמה: עיצוב דירת מיני פנטהאוז בכפר סבא

אביב הגיע מינמליזם בא: עיצוב נקי לדירה בחיפה

מזל טוב, נולדה לך גם דירה: הלבשת בית ב-50 אלף שקלים

50 מ"ר בתל אביב: כשדירת גן זוכה בסטיילינג חדש

" ["image"]=> string(159) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב דירות/עיצוב דירת דופלקס בקריית מוצקין/553.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(159) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב דירות/עיצוב דירת דופלקס בקריית מוצקין/403.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב דירות  //  נישה זו לא מילה גסה: עיצוב דירת דופלקס בקריית מוצקין

נישה זו לא מילה גסה: עיצוב דירת דופלקס בקריית מוצקין

אפילו להיפך, כל נישה פנויה בבית שלפניכם נוצלה בצורה פונקציונלית והתוצאה היא בית נקי, מודרני ומסודר ב- 250 אלף שקלים בלבד

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום: שי אפשטיין


הדיירים: זוג הורים + 3 ילדים 
המקום: קריית מוצקין
השטח: 172 מ"ר
תקציב: 250,000 שקלים
עיצוב פנים: רון-לי רוזנבלום 
 
אומרים שכל בעיה היא הזדמנות טובה לפתרון, ולכן בדירה שלפניכם כל נישה הייתה אופציה טובה לאחסון. מבנה הדירה כאן הוא ייחודי למדי: היא בנויה משני מפלסים כמעטפת, אך יש בה הבדלי גובה בתקרה ללא פרופורציה. התקרה שבכניסה נבנתה בגובה של 2.70 מטרים, ואילו בחלל שהיה אמור לשמש כסלון היא קופצת לכדי 4.5 מטרים. בנוסף, החלונות היו בגדלים סטנדרטים ללא כל התייחסות לגובה, מוקמו בחלק התחתון של הקיר ונראו קטנים למדי. אין ספק שהיה צורך לטשטש את הבעיות הללו. בנוסף, בעלי הבית ביקשו לעצב דירה עם אווירה חמה אך יחד עם זאת בקווים נקיים ומודרנים. הדברים הכי חשובים להם היו ניצול של מקום לאחסון, דירה שהיא פרקטית לניקיון וכן ניסיון לשמור על תקציב נמוך.
 
ריצוף וחיפוי: לכל העסקים ובעלי המקצוע
בנייה ועבודות בגבס: לכל העסקים ובעלי המקצוע
 
כפתרון לבעיית הגובה תוכננה תקרת גבס צפה בגובה של 3.5 מטרים, כזו שיוצרת מדרגה קטנה יחסית ונעימה בין תקרת הבטון בכניסה לבית ובמטבח לבין הסלון. על מנת לטשטש את בעיית גובה החלונות הוכנסו חיתוכי רוחב בגבס, בהם נשתלו יציאות המיזוג והתאורה שיורדות לכיוון קיר הטלוויזיה ואלה יוצרים מסגרת א-סימטרית לחלונות, כך שבחלל שנוצר בתקרה מוסתרות כל מערכות הבית.
 

הסלון החדש
 

ניצול של כל החללים
על מנת ליצור קשר עיצובי רעיוני בין הכניסה לבין שאר הבית, דלת הכניסה נבחרה בגוון עץ אגוז והקיר במדרגות הובלט בטיח דקורטיבי אפור בגוון הריצוף. על הקיר נתלתה תמונה בגוונים אדומים ושחורים, כדי ליצור קשר עם הריהוט שבהמשך בסלון ובמטבח. חלל המדרגות השאיר פתח צר מאוד למעקה לכיוון המטבח, לכן הוחלט לסגור את החלל כיחידה אחת, ובחלק התחתון לנצל את השטח שהתקבל לאחסון בצורה דקורטיבית כחלק מהמטבח.
 

יצירת חיבור בין החללים



המטבח החדש


דלפק האוכל



באווירה חמימה ומודרנית
 
נישה נוספת משמשת לאחסון וסדר במרכז הבית ליד הסלון והמטבח, בדרך לחדרי הילדים, וכאן נוצרה שידה בת חמש מגירות המכילה בתוכה נקודות חשמל להטענה של כל המכשירים הניידים בבית בצורה נסתרת, וכן אחסון שוטף של מפתחות ארנקים ודברי דואר לשמירה על הסדר.החלק הפנימי של המדרגות לכוון חדר השינה נוצל גם הוא לשידת לבנים משולבת עם פינת עבודה קטנה לפתיחת מחשב נייד לאב המשפחה.
 

חלל הכניסה לבית
 
בחדר השינה של ההורים הוצב ספסל דו שימושי תלוי מסביב למיטה, ובו תאי אחסון. הוא משמש בעיקר לישיבה של הילדים כשהם באים לחדר השינה, אך גם  לצרכי דקורציה וקוסמטיקה ליד המראה.
 

חדר השינה
 
מסדרון שמוביל מחדר השינה למקלחת משמש כחדר ארונות, והדרישה לגביו הייתה שיהיה מואר ומאוורר. לכן, תוכננה דלת חדר האמבטיה כדלת הזזה מזכוכית עליה מודפסים מילים של שירים. הדלת רחבה מאוד, מאווררת ומכניסה אור רב לחדר הארונות כתוצאה מחלון גדול במקלחת, שנוצר עקב שינוי חללי הפנים בבית.
 

חדר הרחצה
 

דלת רחבה בכניסה
 
על מנת לחסוך בתקציב במקלחת הוחלט להשתמש בקרמיקות סטנדרט שסיפק הקבלן, ולשדרג קיר אחד במקלחון שמשתקף גם במראה. בנוסף, תוכנן מדף מעל הכיור שמשמש להנחה של פריטים, מפנה מקום ממשטח הכיור ויוצר תחושת סדר וניקיון למראית עין .
 
הריצוף שנבחר לחלל הציבורי הוא דמוי שיש בגוון אפור מבריק, המקנה תחושה של ניקיון. החדרים חופו בפרקט בגוון עץ אלון טבעי, המקנה תחושת חמימות. האמבטיות חופו באריחים בגוון לבן מבריק בתוספת שני פסי נירוסטה.
 

שירותי האורחים
 

תוכניות הדירה

 

רשימת ספקים חלקית:
 
קבלן ויזם– נועם סהר מקבוצת ג. קשת בע"מ
מעקה ,מיקלחונים ודלת הזזה עם כתוביות– זכוכית גביש בע"מ 
ריהוט ודקורציה –I.D. design סניף חיפה 
אקססוריז – לולו – פרטי עיצוב , מוריה 24  חיפה
ריצוף חיפוי וכלים סניטרים- רצף 
מטבח – מטבחי סמל
דלת כניסה – רב בריח

עוד בנושא

עיצוב דירות

שקט בעיניים: עיצוב דירה במראה נקי ומאוורר


הקו המנחה בעיצוב הדירה הזאת היה ליצור מראה נקי וחף מעומס. בזכות תכנון מדויק ושפע של מקומות אחסון, המטרה אכן הושגה

עיצוב דירות

פשוט יפה: בית במראה מינימליסטי


הדיירים ביקשו לעצב את ביתם בקווים נקיים ובמראה מינימליסטי, אך לא שכחו לשלב בו גם חפצים אייקוניים מעולם העיצוב והאמנות

עיצוב דירות

ללכת על הכול: הום סטיילינג שהפך לעיצוב מקיף


הפרויקט הזה התחיל מהום סטיילינג לחדר אחד, אבל מהר מאד גלש לעיצוב כולל של כל חללי הבית

עיצוב דירות

תהליך השיפוץ ששינה את הדירה


במקום לעבור דירה, הדיירים בחור לצאת לתהליך שיפוץ מקיף ולהתאים את דירתם הנוכחית לצורכיהם החדשים

תגובות

כתיבת תגובה