כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(2) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(8186) "

הדיירים: זוג צעיר

המקום: תל אביב
השטח: 110 מ"ר + 65 מ"ר מרפסות
עיצוב פנים: חן שדמי
 
לפעמים חלל אחד בבית הוא שנותן את הטון לכל העיצוב, ובמקרה של דירת הפנטהאוז הדו-קומתית הזו אין ספק שהייתה זו המרפסת שעמדה בראש המחשבות של הזוג הצעיר שגר כאן. עם נוף שמשקיף על תל אביב כולה, הוחלט להפוך את המרפסת הגדולה למקום המרכזי שבו יבלו בני הבית את זמנם יחד ולכן הוחלט לעצב אותה כחדר מגורים לכל דבר עם טלוויזיה, מטבחון קטן, משטח עבודה, מקרר ואפילו בר אכילה גדול שהותקן לאורך המעקה ומשקיף על קו האופק. 
 
בני הבית ביקשו לייצר בדירה תחושה שונה ממה שבדרך כלל נהוג בדירות תל אביביות ולוותר על תחושת האורבניות והרחוב ובשל כך נבחרו חומרים רכים יותר שמחוברים לטבע – ריצוף בעץ טבעי, צבעוניות בהירה לכלל הדירה וריהוט בגווני עץ. בעת התכנון הופנו כלל החללים לכיוון הנוף שנשקף מהדירה, ועל ידי חיבור רעיוני למרפסת הגדולה מכל חדר וחדר. השילוב של הנוף ושל חומרי הגמר בדירה יוצרים תחושה כפרית שגורמת למי שנמצא בדירה להרגיש בבית פרטי מחוץ לעיר, ולא בתוך תל אביב.
 
כך, נעשה בבית שיפוץ יסודי שכלל שדרוג של תשתיות החשמל, האינסטלציה והמיזוג ובחירה קפדנית של כל חומרי הגמר, הרהיטים וגופי התאורה. את המטבח בדירה ואת חלוקת החדרים בקומה העליונה הוחלט להשאיר כפי שהיו במקור וכך גם את קירות הזכוכית המקוריים והמיוחדים שבמסדרון הקומה העליונה, כשכאן בוצעה רק החלפת הריצוף וצביעה ושיפוץ הפרקט בקומה התחתונה. כל אלה יצרו יחד דירה שונה וחדשה, כמעט מן היסוד. 
 
 
 בואו לסיור בתמונות:
 

מבט מהכניסה לבית
 

פינת האוכל
 

אחסון איכותי וניצול נכון של החלל שמתחת למדרגות
 

אפילו בר ישיבה תוכנן כאן במרפסת
 
 

כל תל אביב על כף היד
 

מרצפות בסגנון טאפאס בר 
 

אפילו טלויזיה מוקמה כאן במרפסת
 

מטבח פתוח לסלון
 

עליה לקומת החדרים
 
 

מבט עילי על הקומה התחתונה
 

מבט כללי נוסף על הקומה
 
רוצים גם?
וילונות מעוצבים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
פרקט עץ: לכל העסקים ובעלי המקצוע
 
 

קירות הזכוכית המקוריים נותרו במקום במסדרון
 

חדר השינה הראשי
 

חדר הרחצה
 

מדף פורניר אלון בחדר הרחצה
 

חדר מוזיקה מדליק תוכנן כאן, וגם הוא פונה החוצה
 

רשימת ספקים חלקית: 
ריצוף וחיפוי: חלמיש
תאורה: וינטאג' גלרי 
כסאות פינת אוכל: אייטמס
שולחן פינת אוכל: סידו עיצובים
טקסטיל: סטודיו תמר ברניצקי

 
אהבתם? הנה עוד פנטהאוזים מעוצבים בתל אביב:
פנטהאוז תל אביבי שהתחפש למועדון לילה
דירה בבבלי: לנשום ירוק
" ["image"]=> string(128) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב דירות/חן שדמי תל אביב/234.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(128) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב דירות/חן שדמי תל אביב/403.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב דירות  //  פרויקט מרפסת: פנטהאוז תל אביבי בסטייל שונה

פרויקט מרפסת: פנטהאוז תל אביבי בסטייל שונה

בדירה הזו הוחלט לשים את הפוקוס העיצובי דווקא על המרפסת ולהפוך אותה למקום הבילוי העיקרי של המשפחה. בואו לסיור

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום: גלית דויטש-דביר


הדיירים: זוג צעיר

המקום: תל אביב
השטח: 110 מ"ר + 65 מ"ר מרפסות
עיצוב פנים: חן שדמי
 
לפעמים חלל אחד בבית הוא שנותן את הטון לכל העיצוב, ובמקרה של דירת הפנטהאוז הדו-קומתית הזו אין ספק שהייתה זו המרפסת שעמדה בראש המחשבות של הזוג הצעיר שגר כאן. עם נוף שמשקיף על תל אביב כולה, הוחלט להפוך את המרפסת הגדולה למקום המרכזי שבו יבלו בני הבית את זמנם יחד ולכן הוחלט לעצב אותה כחדר מגורים לכל דבר עם טלוויזיה, מטבחון קטן, משטח עבודה, מקרר ואפילו בר אכילה גדול שהותקן לאורך המעקה ומשקיף על קו האופק. 
 
בני הבית ביקשו לייצר בדירה תחושה שונה ממה שבדרך כלל נהוג בדירות תל אביביות ולוותר על תחושת האורבניות והרחוב ובשל כך נבחרו חומרים רכים יותר שמחוברים לטבע – ריצוף בעץ טבעי, צבעוניות בהירה לכלל הדירה וריהוט בגווני עץ. בעת התכנון הופנו כלל החללים לכיוון הנוף שנשקף מהדירה, ועל ידי חיבור רעיוני למרפסת הגדולה מכל חדר וחדר. השילוב של הנוף ושל חומרי הגמר בדירה יוצרים תחושה כפרית שגורמת למי שנמצא בדירה להרגיש בבית פרטי מחוץ לעיר, ולא בתוך תל אביב.
 
כך, נעשה בבית שיפוץ יסודי שכלל שדרוג של תשתיות החשמל, האינסטלציה והמיזוג ובחירה קפדנית של כל חומרי הגמר, הרהיטים וגופי התאורה. את המטבח בדירה ואת חלוקת החדרים בקומה העליונה הוחלט להשאיר כפי שהיו במקור וכך גם את קירות הזכוכית המקוריים והמיוחדים שבמסדרון הקומה העליונה, כשכאן בוצעה רק החלפת הריצוף וצביעה ושיפוץ הפרקט בקומה התחתונה. כל אלה יצרו יחד דירה שונה וחדשה, כמעט מן היסוד. 
 
 
 בואו לסיור בתמונות:
 

מבט מהכניסה לבית
 

פינת האוכל
 

אחסון איכותי וניצול נכון של החלל שמתחת למדרגות
 

אפילו בר ישיבה תוכנן כאן במרפסת
 
 

כל תל אביב על כף היד
 

מרצפות בסגנון טאפאס בר 
 

אפילו טלויזיה מוקמה כאן במרפסת
 

מטבח פתוח לסלון
 

עליה לקומת החדרים
 
 

מבט עילי על הקומה התחתונה
 

מבט כללי נוסף על הקומה
 
רוצים גם?
וילונות מעוצבים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
פרקט עץ: לכל העסקים ובעלי המקצוע
 
 

קירות הזכוכית המקוריים נותרו במקום במסדרון
 

חדר השינה הראשי
 

חדר הרחצה
 

מדף פורניר אלון בחדר הרחצה
 

חדר מוזיקה מדליק תוכנן כאן, וגם הוא פונה החוצה
 

רשימת ספקים חלקית: 
ריצוף וחיפוי: חלמיש
תאורה: וינטאג' גלרי 
כסאות פינת אוכל: אייטמס
שולחן פינת אוכל: סידו עיצובים
טקסטיל: סטודיו תמר ברניצקי

 
אהבתם? הנה עוד פנטהאוזים מעוצבים בתל אביב:

עוד בנושא

עיצוב דירות

דירת דופלקס במראה מחוספס


עם קיר בטון, תשתיות חשופות ומדרגות בחיפוי בזלת, דירת הדופלקס הזאת קיבלה מראה תעשייתי עם חספוס מעודן

עיצוב דירות

איזון עדין: בית אינטימי עם תחושת מרחב


בעיצוב הבית הזה הושם דגש על הרמוניה ותחושת מרחב, לצד סגנון עכשווי וחומריות עשירה

עיצוב דירות

מעוצב באהבה: דירת דופלקס במראה רומנטי


דירת הדופלקס הזאת משלבת בין הסגנון הרומנטי למודרני, ומשדרת עושר ורוגע באותו מבט

עיצוב דירות

טוויסט בעלילה: מדירת קבלן לדירת בוטיק מעוצבת


המשפחה רכשה דירת קבלן סטנדרטית, אך עם תכנון נכון ועיצוב מוקפד הצליחה להפוך אותה לדירת בוטיק מלאת שיק

תגובות

כתיבת תגובה