כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור

עיצוב דירות  //  צורה לה: דירה מודרנית בעיצוב גיאומטרי

צורה לה: דירה מודרנית בעיצוב גיאומטרי

בדירה הזאת שונתה החלוקה הפנימית של החדרים, כדי להתאימה לדיירים. בנוסף, הוכתב בה סגנון עיצוב גיאומטרי ששואב השראה מנוף הים הנשקף מהחלונות

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: עמית גושר


רוצים לצבוע את הבית? מלאו את הפרטים כאן ואחד מיועצי הצבע המומחים של טמבור יגיע אליכם עד הבית

 

השטח: 140 מ"ר
המיקום: דרום הארץ
תכנון ועיצוב: משרד האדריכלות ReMa

האדריכלית מרינה רכטר-רובינשטיין נקראה לסייע בשינוי חלוקה פנימית של דירה קיימת, ובעיצובה מחדש. את ההשראה לעיצוב קיבלה האדריכלית מהנוף הנשקף מחלונות הדירה. כיוון שהדירה פונה אל הים וחושפת חוף מעוגל, הוחלט לעשות שימוש בצורות ובקווים שיעניקו לדירה סגנון עיצוב גיאומטרי.

הבחירה בעיצוב גיאומטרי אפשרה לאדריכלית ליצור שפה אחידה בבית המודגשת בכל אחד מהחדרים בצורה ייחודית ושונה. בנוסף, ההחלטה ללכת על שימוש בקווים מקבילים ובעיצוב גיאומטרי גם תרמה ליצירת מקומות אחסון רבים, שמשתלבים היטב במראה המעוצב של הדירה.

העיצוב הגיאומטרי ניכר גם בחלוקה של הדירה לחדרים. המרחב החברתי נמצא במרכז הדירה, כשמשני צדיו ממוקמות הכניסות לחדרי השינה. לשלושת חדרי הילדים מוביל מסדרון הנמצא בגב הקמין שמוקם מול הכניסה ומהווה למעשה הפרדה בין המעבר לחדרים לבין הסלון. אל חדר השינה של ההורים הכניסה ממוקמת בצדו השני של הסלון.
ביחידת המגורים של ההורים, האדריכלית נתנה ביטוי לעיצוב הגיאומטרי שמאפיין את יתר החללים בדירה, על ידי קיר משרבייה תלת ממדי. מלבד תורמתו של קיר המשרבייה ליצירת שפת עיצוב אחידה, הוא גם מהווה תוספת אינטימית מקורית, ומפריד למעשה בין אזור השינה לאזור הרחצה.

 

רוצים לצבוע את הבית? מלאו את הפרטים כאן ואחד מיועצי הצבע המומחים של טמבור יגיע אליכם עד הבית

 

 

 

 

עוד בנושא

עיצוב דירות

עיצוב מבית סבתא: דירת דופלקס שמתאימה לאירוח


זוג בשנות ה-70 לחייו רכש דירת דופלקס מרווחת, ובחר לעצב אותה תוך מחשבה על העתיד ובאופן שיתאים לאירוח הילדים והנכדים

עיצוב דירות

עיצוב גבוה: דירת גג משופצת ושמחה


הדיירים רכשו דירת גג בת ארבע שנים, וביקשו להתאים אותה לצורכיהם ולטעמם. בסיום תהליך שיפוץ שארך כשלושה חודשים, התקבלה הדירה שעליה חלמו

עיצוב דירות

המשפחה התרחבה? במקום לעבור דירה אפשר להוסיף חדר חדש


משפחה בת חמש נפשות ביקשה להוסיף חדר לדירה, כדי לאפשר לכל אחד מבני הבית מרחב פרטי משלו. בסיום השיפוץ התקבלה דירה שנהנית מתכנון מוקפד ומצבעוניות הרמונית

עיצוב דירות

עוזבים את העיר: דירת גן בעיצוב מודרני


המשפחה עברה מדירה בלב העיר לדירת גן רגועה יותר. כדי להתאים את מרחב המגורים החדש לקצב חייהם הנוכחי, הם בחרו בקו עיצוב מודרני עם שימוש נרחב באלמנטים גיאומטריים

תגובות

כתיבת תגובה