כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור

עיצוב דירות  //  צעצוע של שיפוץ: דירת מגורים מלאת סטייל

צעצוע של שיפוץ: דירת מגורים מלאת סטייל

הצעצועים רוכזו בחדר המשפחה החדש על מנת לשמור את חללים נקיים ומסודרים, וגם חדרי הילדים נצבעו בצבעים ניטרליים כדי שיהיו רלוונטיים במשך שנים רבות

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:



ספה – בדוסה


הדיירים:
זוג + 2 ילדים
המיקום: תל אביב
השטח: 110 מ"ר
התקציב: 400,000 שקלים
אדריכלות: אדריכל אילן עמירב
עיצוב פנים והום סטיילינג: ענת שתיוי

 
שני בני הזוג עובדים בהיי-טק שעות ארוכות ובראש סדר העדיפויות מבחינת תכנון היו נוחות ואחסון מקסימלי. את תכנון הפנים עשה אדריכל הפרויקט והוא כלל הזזת המטבח במקום חדר שינה שהיה במקור, ויצירת פינת משפחה במקום המטבח הישן, על מנת לייצר מרחב משפחתי לאירוח אשר הינו משוחרר מצעצועים, זאת בניגוד לדירה הקודמת שבה גרו בשכירות. חדר המשפחה החדש הוקדש כולו לאחסון ולמשחקים. 
 
 
המטבח החדש נפתח לחלל הסלון, אך נותר מוסתר בחלקו על ידי קיר שעל גביו מוקמה הטלוויזיה בסלון. כך נוצר מוקד ויזואלי לחלל הציבורי שהולבש בלוחות עץ בגמר אלון שבתוכו משולבת הטלוויזיה, ובפלטת צבעים וחומרים ניטרלית – גרניט פורצלן דמוי בטון כהה ברצפה, מטבח לבן מהמסד ועד חיפוי הקיר שבוצע בזכוכית לבנה.
 

תאורה – קימחי, תומס
 

שולחן סלון ושידות צד מיטה – סידו רהיטים
 
פלטת הצבעים והחומרים של הריהוט נשארה ניטרלית ורק זריקות של צבע מקפיצות את החלל ומשתלבות עם עץ האלון ששובץ בפרטי נגרות וריהוט. חדר המשפחה לעומת זאת הולבש בבדים צבעוניים ושמחים ונגרות בגוונים תואמים, כיאה לחלל שמאכלס ילדים וצעצועים. 
 

פינת אוכל – זאגה
 
חדר השינה של ההורים רוהט במלואו על ידי תכנון נגרות מדויקת עבור ארון הבגדים של בעלת הבית. פלטת צבעים וחומרים של שחור, לבן, אלון וזהב יצרה מראה אלגנטי אך קליל לחדר השינה. 
 

מיטת הורים – טולמנ'ס
 

אקססוריז – פלורליס
 
חדרי הילדים נצבעו בגוונים שמחים אך ניטרליים שיוכלו להמשיך עם הילדים לכשיתבגרו מעט, ומאחר שרוב הצעצועים נשארו בחדר המשפחה התקבלו חדרים נטולי עומס ויזואלי ופיזי של צעצועים. 
 

וילונות – חיה קידר וילונות
 
חדר הרחצה הורחב על חשבון מרפסת השירות ובמקום אמבטיה הותקן מקלחון גדול. פלטת צבעים ניטרלית שוב, עם נגיעות חיפוי צבעוני ונגרות בגוון כחול משלימות את המראה האלגנטי. 
 
במרפסת שרוהטה כולה מחדש בוצעה מערכת השקייה ועציצים מלאי פרחים, עשבי תיבול ועצי פרי קטנים נשתלו בהיקף על מנת למסגר את הנוף וליצור מעט אינטימיות מהרחוב.
 
רשימת ספקים חלקית:
ריצוף וחיפוי – נגב
ריהוט פינת משפחה – סיטקה
כורסא – ליאופרד
כיסאות בר וריהוט מרפסת – פיק-אפ

 

עוד בנושא

עיצוב דירות

המשפחה התרחבה? במקום לעבור דירה אפשר להוסיף חדר חדש


משפחה בת חמש נפשות ביקשה להוסיף חדר לדירה, כדי לאפשר לכל אחד מבני הבית מרחב פרטי משלו. בסיום השיפוץ התקבלה דירה שנהנית מתכנון מוקפד ומצבעוניות הרמונית

עיצוב דירות

עוזבים את העיר: דירת גן בעיצוב מודרני


המשפחה עברה מדירה בלב העיר לדירת גן רגועה יותר. כדי להתאים את מרחב המגורים החדש לקצב חייהם הנוכחי, הם בחרו בקו עיצוב מודרני עם שימוש נרחב באלמנטים גיאומטריים

עיצוב דירות

צורה לה: דירה מודרנית בעיצוב גיאומטרי


בדירה הזאת שונתה החלוקה הפנימית של החדרים, כדי להתאימה לדיירים. בנוסף, הוכתב בה סגנון עיצוב גיאומטרי ששואב השראה מנוף הים הנשקף מהחלונות

עיצוב דירות

נותן את הטון: קיר עץ שעיצב את כל הדירה


קיר עץ ייחודי שמוביל מדלת הכניסה עד לאזור החדרים, הוא שמכתיב את הטון העיצובי של הדירה הזאת, ומעניק לה תחושה של מרחב והמשכיות

תגובות

עיצוב לעוס, חרוש ומשמים
אני מצטערת. נראה פרוייקט מלפני 3 שנים לפחות. חייבים להתקדם, לעבור את שלב האפור צהוב מטבח לבן. אין התייחסות לשינוי הפונקציות המתוארות בכתבה בגלל שאין תוכנית ואפילו אין תמונה של הנושא המדובר- חדר המשחקים (אולי בגלל שבקצת שכן מצליחים לראות הספה חוסמת את הדלת והוא צפוף מדי?). לכן רק נשארה הביקורת על העיצוב ולדעתי זה לא זה. יש נקודות חיוביות כמו הארון בכניסה וקיר הטלויזיה

מטבח מוסתר - גאוני
המטבח המוסתר מאחורי יחידת הטלויזיה - גאוני

ספרים? תמונות? חיים? הלו!

כמו תמיד, הצלחתם לאכזב ולהרגיז
הכל כל כך פרווה שזה נורא. משעמם, עמום, יבש, מת ודהוי. לא יכולתם לעשות זאת רע יותר.

חדר המשפחה
הכתבה פותחת בחדר המשפחה החדש שמשמש למשחק ילדים ואחסון. אין אפילו תמונה אחת שלו. לגבי הדירה - במילה אחת - נחמדה

אפור בעיניים
50 גוונים לאפור, אך מאיפה לקחו ה"מעצבים" את קידוש הרצפה האפורה?

איפה פינת המשפחה?
לא ברור למה אין תמונות של בפינת משפחה שזזה לטובת אירגון הסלון :(

כתיבת תגובה