כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(9) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(912) "

הדיירים: זוג פנסיונרים
המיקום: גני תקווה
השטח: 125 מ"ר בנוי + 20 מ"ר מרפסת
עיצוב פנים: רחלי בן אבי

הלקוחות, היא מתחום החינוך והוא מתחום ההייטק, עברו לדירה חדשה בגני תקווה כדי להתקרב לבתם. הדירה הייתה כבר בנויה ומוכנה למגורים, אך בני הזוג החליטו להכניס מספר שינויים בדירה כדי להתאים אותה לדרישותיהם. בין היתר הוחלט לבטל את אחד החדרים ולהרחיב על חשבונו את חלל האירוח וחדר השינה הראשי. מלבד שינוי מבני, הדירה גם אבזרה מחדש תוך היצמדות לתקציב שנקבע מראש.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/1-7.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/2-7.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(624) "

מעצבת הפנים רחלי בן אבי שקיבלה לידיה את הפרויקט, דאגה למלא אחר כל בקשות הדיירים. הקו שהנחה אותה בעת השלמת השינויים בדירה, היה להעניק להם בית נוח ונעים לאירוח, בסגנון נקי עם נגיעות חמימות. "אני מאמינה שבית צריך להיות לא רק יפה אלא גם פרקטי כדי לשרת את מי שמתגורר בו", היא אומרת. "לכן אני נלחמת על תכנון מדויק ודואגת להרבה מקומות אחסון".

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/3-7.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/4-6.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(1233) "

כחלק מהשינויים בדירה, בוטלו שירותי אורחים ואחד מחדרי השינה לטובת הגדלה של החלל המרכזי, בו מתנהלת מרבית הפעילות בבית. המטבח תוכנן בקפידה, תוך התחשבות במיקום של כל הפונקציות – החל מכיוון פתיחת המזווה והמקרר ועד אופן השימוש במיקסר. בין הסלון לפינת האוכל עוצב קיר כוח שמחבר בין החללים, וגם פרטי הנגרות שתוכננו לשני האזורים האלה מעוצבים בשפה אחידה. הסלון עצמו מרוהט בספה ארוכה בגוון קוניאק ובשתי כורסאות באפור בהיר, הנתחמות בשטיח ניטרלי.

בעיצוב החלל הציבורי, הוקדשה תשומת לב רבה גם לתכנון התאורה. כדי לאזן בין אסתטיקה לפרקטיקה, הוחלט לחלק את התאורה לתאורת אווירה ולתאורה טכנית שמתאימה לשימוש יומיומי. בנוסף, חיבורי התקרה עם הקיר טופלו היטב בעזרת פסי ניתוק שיוצרים מראה אלגנטי.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/5-7.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/6-7.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/7-7.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(1311) "

אל האגף הפרטי של הדירה מוביל מסדרון, שכולל יחידת נגרות וספסל ישיבה. מלבד הסלון, הדירה כוללת כעת שלושה חדרים – חדר שינה ראשי, ממ"ד וחדר עבודה. בחדר השינה תוכננה נגרות בהתאמה אישית עם חזית מחורצת אחידה. בנוסף, שולבה שם תאורת ספוטים זהובה המשרה אווירה של בית מלון. בצמוד לחדר השינה נמצא חדר הרחצה של בני הזוג. כדי ליצור אשליית מרחב, הדלת שמובילה לחדר זה הוחלפה מדלית אטומה לדלית שעשויה מזכוכית חלבית. הפרופיל השחור של הדלת תואם למקלחון ולברזים, ויוצר מראה הרמוני.

חדר הרחצה הכללי טופל גם הוא במסגרת הכנסת השינויים בדירה. האריחים שם הוחלפו לאריחי גרניט פורצלן דמויי שיש בגוון אפור בהיר, שמשמשים גם כריצוף וגם כחיפוי הקירות. חדר הרחצה הזה כולל גם אזור שירות שבו נמצאים מכונת הכביסה והמייבש וכן ארונות אחסון נוחים ונגישים.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/8-7.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/03/9-7.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

עיצוב דירות  //  קליעה למטרה: שינויים בדירת קבלן

קליעה למטרה: שינויים בדירת קבלן

הדיירים רכשו דירה חדשה מקבלן אך החליטו להכניס מספר שינויים בדירה כדי להתאים אותה באופן מלא לדרישותיהם ולטעמם

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: שי אפשטיין


הדיירים: זוג פנסיונרים
המיקום: גני תקווה
השטח: 125 מ"ר בנוי + 20 מ"ר מרפסת
עיצוב פנים: רחלי בן אבי

הלקוחות, היא מתחום החינוך והוא מתחום ההייטק, עברו לדירה חדשה בגני תקווה כדי להתקרב לבתם. הדירה הייתה כבר בנויה ומוכנה למגורים, אך בני הזוג החליטו להכניס מספר שינויים בדירה כדי להתאים אותה לדרישותיהם. בין היתר הוחלט לבטל את אחד החדרים ולהרחיב על חשבונו את חלל האירוח וחדר השינה הראשי. מלבד שינוי מבני, הדירה גם אבזרה מחדש תוך היצמדות לתקציב שנקבע מראש.

מעצבת הפנים רחלי בן אבי שקיבלה לידיה את הפרויקט, דאגה למלא אחר כל בקשות הדיירים. הקו שהנחה אותה בעת השלמת השינויים בדירה, היה להעניק להם בית נוח ונעים לאירוח, בסגנון נקי עם נגיעות חמימות. "אני מאמינה שבית צריך להיות לא רק יפה אלא גם פרקטי כדי לשרת את מי שמתגורר בו", היא אומרת. "לכן אני נלחמת על תכנון מדויק ודואגת להרבה מקומות אחסון".

כחלק מהשינויים בדירה, בוטלו שירותי אורחים ואחד מחדרי השינה לטובת הגדלה של החלל המרכזי, בו מתנהלת מרבית הפעילות בבית. המטבח תוכנן בקפידה, תוך התחשבות במיקום של כל הפונקציות – החל מכיוון פתיחת המזווה והמקרר ועד אופן השימוש במיקסר. בין הסלון לפינת האוכל עוצב קיר כוח שמחבר בין החללים, וגם פרטי הנגרות שתוכננו לשני האזורים האלה מעוצבים בשפה אחידה. הסלון עצמו מרוהט בספה ארוכה בגוון קוניאק ובשתי כורסאות באפור בהיר, הנתחמות בשטיח ניטרלי.

בעיצוב החלל הציבורי, הוקדשה תשומת לב רבה גם לתכנון התאורה. כדי לאזן בין אסתטיקה לפרקטיקה, הוחלט לחלק את התאורה לתאורת אווירה ולתאורה טכנית שמתאימה לשימוש יומיומי. בנוסף, חיבורי התקרה עם הקיר טופלו היטב בעזרת פסי ניתוק שיוצרים מראה אלגנטי.

אל האגף הפרטי של הדירה מוביל מסדרון, שכולל יחידת נגרות וספסל ישיבה. מלבד הסלון, הדירה כוללת כעת שלושה חדרים – חדר שינה ראשי, ממ"ד וחדר עבודה. בחדר השינה תוכננה נגרות בהתאמה אישית עם חזית מחורצת אחידה. בנוסף, שולבה שם תאורת ספוטים זהובה המשרה אווירה של בית מלון. בצמוד לחדר השינה נמצא חדר הרחצה של בני הזוג. כדי ליצור אשליית מרחב, הדלת שמובילה לחדר זה הוחלפה מדלית אטומה לדלית שעשויה מזכוכית חלבית. הפרופיל השחור של הדלת תואם למקלחון ולברזים, ויוצר מראה הרמוני.

חדר הרחצה הכללי טופל גם הוא במסגרת הכנסת השינויים בדירה. האריחים שם הוחלפו לאריחי גרניט פורצלן דמויי שיש בגוון אפור בהיר, שמשמשים גם כריצוף וגם כחיפוי הקירות. חדר הרחצה הזה כולל גם אזור שירות שבו נמצאים מכונת הכביסה והמייבש וכן ארונות אחסון נוחים ונגישים.

עוד בנושא

עיצוב דירות

דירת פנטהאוז מודרנית בעיר הגדולה


עם שיפוץ מקיף, דירת הפנטהאוז התל אביבית הזאת הפכה ממקום מוזנח לבית מודרני, נעים ומרשים

עיצוב דירות

עושה עניין: פנטהאוז בעיצוב דרמטי


עם צבעוניות כהה, קו עיצוב דרמטי ואמנות מקורית, דירת הפנטהאוז הזאת מעוררת רושם בכל מי שרק נכנס אליה

עיצוב דירות

נס ציונה פינת תל אביב: דירה צעירה בסגנון אורבני


הדירה הזאת אמנם ממוקמת בנס ציונה, אבל נהנית מסגנון אורבני חי ושוקק בהשראת העיר הגדולה

עיצוב דירות

מכל הבא ליד: סגנון אקלקטי למשפחה צעירה


זוג בתחילת דרכו רכש דירת קבלן דרך מחיר למשתכן וביקש לעצב אותה בסגנון אקלקטי ובגוונים עדינים של פסטל

תגובות

כתיבת תגובה