כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(2) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(9855) "

 

שיפוץ בית הוא השקעה לטווח ארוך, כזו שיכולה לשפר באופן משמעותי את אורח חיינו. המשפחה שמארחת אותנו בביתה הפעם הבינה את העובדה הזו בזכות מעצבת הפנים ענת סודרי, שעזרה להם בשיפוץ הדירה והתאמתה באופן מושלם לאורח חייהם. בעלי הדירה רצו לרענן את העיצוב הקיים בבית והחליטו לבצע שיפוץ מקיף, שיחסוך להם כסף בעתיד וישפר משמעותית את שגרת היומיום שלהם. השיפוץ כלל חידוש מערכות, שינוי בחלוקת הפנים של הדירה, ועיצוב פנים חדש עבור החללים השונים. מה קרה כאן בדיוק? בואו לסיור:

 
עוד בתים מעוצבים:
בית בהתאמה אישית: כשכל חדר נראה אחרת
הבית הכי צבעוני בראשון לציון
 
רוצים סיבוב מהיר בבית? דפדפו בתמונות:
 
החלל הציבורי בדירה כולל מבואה, סלון, פינת אוכל, מטבח ומרפסת חיצונית עורפית. הקיר החיצוני של הדירה הוא קשתי, כך שהיה צורך להתמודד עם צורתו המיוחדת ולהתאים אליו גם את עיצוב הפנים כשאריחים בגוון אפור נבחרו עבור החלל והותאמו לזוויות הבלתי שגרתיות בדירה. חלל המגורים הוקטן מעט כדי להגדיל את יחידת ההורים, אבל בחירת החומרים והריהוט יצרו תחושה של חלל גדול עוד יותר משהיה לפני השינוי. הסלון, שלפני השיפוץ היה מלא בצעצועי הילדים, קיבל עיצוב נקי ונעים עם ספה מפנקת ונגיעות טקסטיל מעניינות שמוסיפות לו צבע ואופי.
 
סלון

החלל הציבורי הוקטן מעט אך שומר על תחושת גודל ומרחב 
 
סלון
מבט נוסף אל החלל הציבורי הפתוח והמרווח 
 
גם המטבח עבר שינוי דרמטי והותאם לצרכי המשפחה. הוא תוכנן בצורת האות חית, כשאחת הצלעות מכילה יחידה גבוהה עם מקום למקרר ושתי הצלעות הנוספות נמוכות ומאווררות יותר. המטבח נוצר בעיצוב מודרני נקי בגימור מט ועבור חיפוי הקיר נבחרה זכוכית מחוסמת שמאחוריה טפט עדין, שיוצרים שילוב מעניין ופרקטי. כדי להשלים את העיצוב מוקם דלפק לארוחות יומיומיות, גם הוא במראה קלאסי ונקי.
 
רוצים לדעת איך לעצב לבד? בואו להתייעץ עם המומחים שלנו
 
מטבח
עיצוב המטבח החדש כך שיתאים לאורח החיים של דיירי הבית 
 

מבט אל המטבח המחודש 
 

ככה זה היה לפני. המטבח לפני השיפוץ
   
גם החללים הפרטיים בדירה, ביניהם שלושה חדרי שינה, וחדרי הרחצה זכו לטיפול מוקפד. לפני השיפוץ שני הילדים, הקטן בן 5 והגדול בן 8, חלקו חדר אחד והממ"ד שימש כמחסן. עם השיפוץ זכה כל ילד לחדר משלו ולהתאמת העיצוב לצרכיו כשהעיצוב בכל חדר קיבל אופי שונה מעט בעזרת טפטים, וילונות וגופי תאורה, כך שיתאימו לגיל הילד ולמבנה החדר.

רוצים גם אתם בית מעוצב?
חדרי ילדים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
חדרי שינה: לכל העסקים ובעלי המקצוע
 
חדר ילדים

חדר השינה של הבן הקטן, הטפט מטשטש את הזווית החדה במבנה הקירות
 
חדר השינה של ההורים הורחב מעט לכיוון חלל המגורים כדי ליצור עבורם ארון קיר רחב לאחסון, והחלל כולו עוצב בסגנון נקי ונעים. הגוונים יוצרים המשכיות בין חדר השינה לחדר הרחצה, שבו מקלחון משולש שהותאם לזווית הקיר הייחודית וחופה בפסיפס בגוונים כהים. עיצוב המקלחון מקנה ייחודיות ועניין לחלל ושאר העיצוב שקט ועדין על מנת להשלים אותו.
 

מבט לעבר החללים הפרטיים 
 
חדר שינה
חדר השינה הזוגי הורחב כדי לספק מקום אחסון 
 

חדר הרחצה הכללי קיבל מראה חדש ונקי
 
המרפסת המוזנחת זכתה גם היא למהפך, שכלל חיפוי עץ בצורת שתי וערב שהונח מעל הריצוף הקיים והתקנת אדנית ארוכה שמשקפת את הצמחייה הירוקה גם לתוך חלל המגורים. נרכש כאן גם ריהוט חוץ חדש שגווניו יוצרים המשכיות בין הפנים לחוץ ומקנים לחלל כולו מראה אחיד והומוגני. התוצאה כולה מדגימה עד כמה שיתוף פעולה מוצלח בין משפחה לאשת מקצוע המלווה אותם לאורך כל תהליך השיפוץ, יכול להביא לשיפור משמעותי באיכות החיים של המשפחה ולהשקעה שמחזירה את עצמה יום יום.
 
פינת אוכל
המרפסת משקפת פנימה את הצמחייה הירוקה 
 

ושוב, מבט אל העבר
 
עוד בתים מעוצבים:
בית בהתאמה אישית: כשכל חדר נראה אחרת
הבית הכי צבעוני בראשון לציון
 
 
" ["image"]=> string(123) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב דירות/צפון תל אביב/234.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(123) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב דירות/צפון תל אביב/403.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב דירות  //  שיפוץ בצפון תל אביב: השקעה עיצובית משתלמת

שיפוץ בצפון תל אביב: השקעה עיצובית משתלמת

דירה תל אביבית ישנה עברה שיפוץ מקיף ששינה אותה לחלוטין. לא מאמינים? בואו לראות את מה שהיה כאן לפני ומה שממתין אחרי

מאת: עופרי גונן צילום: עוזי פורת


 

שיפוץ בית הוא השקעה לטווח ארוך, כזו שיכולה לשפר באופן משמעותי את אורח חיינו. המשפחה שמארחת אותנו בביתה הפעם הבינה את העובדה הזו בזכות מעצבת הפנים ענת סודרי, שעזרה להם בשיפוץ הדירה והתאמתה באופן מושלם לאורח חייהם. בעלי הדירה רצו לרענן את העיצוב הקיים בבית והחליטו לבצע שיפוץ מקיף, שיחסוך להם כסף בעתיד וישפר משמעותית את שגרת היומיום שלהם. השיפוץ כלל חידוש מערכות, שינוי בחלוקת הפנים של הדירה, ועיצוב פנים חדש עבור החללים השונים. מה קרה כאן בדיוק? בואו לסיור:

 
עוד בתים מעוצבים:
 
רוצים סיבוב מהיר בבית? דפדפו בתמונות:
 
החלל הציבורי בדירה כולל מבואה, סלון, פינת אוכל, מטבח ומרפסת חיצונית עורפית. הקיר החיצוני של הדירה הוא קשתי, כך שהיה צורך להתמודד עם צורתו המיוחדת ולהתאים אליו גם את עיצוב הפנים כשאריחים בגוון אפור נבחרו עבור החלל והותאמו לזוויות הבלתי שגרתיות בדירה. חלל המגורים הוקטן מעט כדי להגדיל את יחידת ההורים, אבל בחירת החומרים והריהוט יצרו תחושה של חלל גדול עוד יותר משהיה לפני השינוי. הסלון, שלפני השיפוץ היה מלא בצעצועי הילדים, קיבל עיצוב נקי ונעים עם ספה מפנקת ונגיעות טקסטיל מעניינות שמוסיפות לו צבע ואופי.
 
סלון

החלל הציבורי הוקטן מעט אך שומר על תחושת גודל ומרחב 
 
סלון
מבט נוסף אל החלל הציבורי הפתוח והמרווח 
 
גם המטבח עבר שינוי דרמטי והותאם לצרכי המשפחה. הוא תוכנן בצורת האות חית, כשאחת הצלעות מכילה יחידה גבוהה עם מקום למקרר ושתי הצלעות הנוספות נמוכות ומאווררות יותר. המטבח נוצר בעיצוב מודרני נקי בגימור מט ועבור חיפוי הקיר נבחרה זכוכית מחוסמת שמאחוריה טפט עדין, שיוצרים שילוב מעניין ופרקטי. כדי להשלים את העיצוב מוקם דלפק לארוחות יומיומיות, גם הוא במראה קלאסי ונקי.
 
 
מטבח
עיצוב המטבח החדש כך שיתאים לאורח החיים של דיירי הבית 
 

מבט אל המטבח המחודש 
 

ככה זה היה לפני. המטבח לפני השיפוץ
   
גם החללים הפרטיים בדירה, ביניהם שלושה חדרי שינה, וחדרי הרחצה זכו לטיפול מוקפד. לפני השיפוץ שני הילדים, הקטן בן 5 והגדול בן 8, חלקו חדר אחד והממ"ד שימש כמחסן. עם השיפוץ זכה כל ילד לחדר משלו ולהתאמת העיצוב לצרכיו כשהעיצוב בכל חדר קיבל אופי שונה מעט בעזרת טפטים, וילונות וגופי תאורה, כך שיתאימו לגיל הילד ולמבנה החדר.

רוצים גם אתם בית מעוצב?
חדרי ילדים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
חדרי שינה: לכל העסקים ובעלי המקצוע
 
חדר ילדים

חדר השינה של הבן הקטן, הטפט מטשטש את הזווית החדה במבנה הקירות
 
חדר השינה של ההורים הורחב מעט לכיוון חלל המגורים כדי ליצור עבורם ארון קיר רחב לאחסון, והחלל כולו עוצב בסגנון נקי ונעים. הגוונים יוצרים המשכיות בין חדר השינה לחדר הרחצה, שבו מקלחון משולש שהותאם לזווית הקיר הייחודית וחופה בפסיפס בגוונים כהים. עיצוב המקלחון מקנה ייחודיות ועניין לחלל ושאר העיצוב שקט ועדין על מנת להשלים אותו.
 

מבט לעבר החללים הפרטיים 
 
חדר שינה
חדר השינה הזוגי הורחב כדי לספק מקום אחסון 
 

חדר הרחצה הכללי קיבל מראה חדש ונקי
 
המרפסת המוזנחת זכתה גם היא למהפך, שכלל חיפוי עץ בצורת שתי וערב שהונח מעל הריצוף הקיים והתקנת אדנית ארוכה שמשקפת את הצמחייה הירוקה גם לתוך חלל המגורים. נרכש כאן גם ריהוט חוץ חדש שגווניו יוצרים המשכיות בין הפנים לחוץ ומקנים לחלל כולו מראה אחיד והומוגני. התוצאה כולה מדגימה עד כמה שיתוף פעולה מוצלח בין משפחה לאשת מקצוע המלווה אותם לאורך כל תהליך השיפוץ, יכול להביא לשיפור משמעותי באיכות החיים של המשפחה ולהשקעה שמחזירה את עצמה יום יום.
 
פינת אוכל
המרפסת משקפת פנימה את הצמחייה הירוקה 
 

ושוב, מבט אל העבר
 
 
 

עוד בנושא

עיצוב דירות

דירת דופלקס במראה מחוספס


עם קיר בטון, תשתיות חשופות ומדרגות בחיפוי בזלת, דירת הדופלקס הזאת קיבלה מראה תעשייתי עם חספוס מעודן

עיצוב דירות

איזון עדין: בית אינטימי עם תחושת מרחב


בעיצוב הבית הזה הושם דגש על הרמוניה ותחושת מרחב, לצד סגנון עכשווי וחומריות עשירה

עיצוב דירות

מעוצב באהבה: דירת דופלקס במראה רומנטי


דירת הדופלקס הזאת משלבת בין הסגנון הרומנטי למודרני, ומשדרת עושר ורוגע באותו מבט

עיצוב דירות

טוויסט בעלילה: מדירת קבלן לדירת בוטיק מעוצבת


המשפחה רכשה דירת קבלן סטנדרטית, אך עם תכנון נכון ועיצוב מוקפד הצליחה להפוך אותה לדירת בוטיק מלאת שיק

תגובות

כתיבת תגובה