כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(10) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(1029) "

הדיירים: זוג + 3
המיקום: יבנה
השטח: 180 מ"ר + 180 מ"ר מרפסת
התקציב: 600,000 ₪
עיצוב פנים והום סטיילינג: עדית לוי

הדיירים פנו אל מעצבת הפנים עדית לוי כדי שתסייע להם עם עיצוב דירה שרכשו. היה חשוב להם לעצב את הדירה כך שהיא תהיה נקיה ולא עמוסה. בנוסף הם ביקשו לתכנן מטבח גדול, סלון שמתאים לאירוח וכמה שיותר מקומות אחסון. כדי ליצור מראה חמים, נבחרו לדירה גוונים מונוכרומטיים עדינים בשילוב נגיעות של כחול, כתום ועץ טבעי. לדברי המעצבת, הצבע הכחול מכניס אופטימיות בעוד שהגוונים הכתומים מוסיפים חום ויוצרים איזון חלל.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/1-16.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(1382) "

בני הזוג אוהבים לבשל ולארח, ולכן האזור שזכה לעיקר תשומת הלב במסגרת עיצוב הדירה הוא המטבח. במקור המטבח היה בנוי בצורת ר', אך המעצבת החליטה לשנות את המבנה הקיים כדי להצליח לענות על כל הדרישות שהיו לדיירים מחלל זה. בזכות השינוי הזה, התקבל מטבח גדול עם משטח עבודה נוח, מקרר יינות אינטגרלי ומקומות ישיבה עבור ארוחות קלות. כדי ליצור חזית אחידה ומראה נקי, צבע הארונות הותאם לצבעו של המקרר.
החלל הציבורי של הדירה משופע בחלונות. כדי ליצור אווירה נעימה וחמה, החלונות כוסו בווילונות עדינים מטקסטיל רך. החמימות נמשכת גם אל אזור הסלון, שם יש קמין גז שלצדו גזעי עץ טבעיים. לבקשת הדיירים, הסלון מותאם לאירוח רב משתתפים וכולל כורסת רביצה מפנקת והדום המעניקים נוחות מקסימאלית. בשביל למנוע מצב שבו הטלוויזיה "כלואה" בין החלונות, הוחלט לתלות אותה מהתקרה בעזרת זרוע ייעודית.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/2-16.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/3-15.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(823) "

מלבד מטבח וסלון מרווחים, הלקוחות ביקשו לנצל את עיצוב הדירה כדי ליצור שפע של מקומות אחסון. כדי לענות על הדרישה הזאת, מעצבת הפנים יצרה נישה בתוך חדר השינה של ההורים, שבה שולב ארון קיר רחב ידיים. הארון נצבע בגוון הקירות, כך שהוא נטמע בחלל. בנוסף, תכננה המעצבת שתי בוקסות דקורטיביות שמשמשות לתמרוקיה ואיפור.
בצמוד לחדר השינה של ההורים, נמצא חדר הרחצה שלהם. כדי למקסם את השטח של חדר הרחצה, הוחלט להעביר את הכיורים לאזור השינה, וכעת הם ממוקמים מאחורי המיטה.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/4-15.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/5-15.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(58) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/5ב-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(723) "

חדרי השינה של הילדים עוצבו גם במסגרת עיצוב הדירה. עבור החדרים האלה נבחרה פלטת צבעים רכה, פרקט מעץ אלון, טקסטיל עדין וריהוט מינימליסטי. במטרה להעניק לילדים שינה נטולת הפרעות, הוחלט להעביר את כל הצעצועים לממ"ד ובעצם להפוך אותו לחדר משחקים משותף.
חדר המשחקים עוצב כמו ג'ונגל, ויש בו טפט צבעוני וכורסאות בגוונים עזים. מלבד המראה הייחודי של החדר, הוא גם פרקטי מאד וכולל יחידת אחסון בנגרות מותאמת.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/6-14.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/7-14.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/8-13.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [9]=> array(4) { ["text"]=> string(1335) "

לכל אורך תהליך עיצוב הדירה, הקפידה מעצבת הפנים עדית לוי לעבוד בצמוד לפרוגרמה שנקבעה ולדרישות הדיירים. "הבית משקף את בני המשפחה", היא אומרת. "הם מרגישים שם חיבור אמיתי לצד נינוחות וייחודיות". עדית גם שולחת עצה לכל מי שמתכנן לצאת למסע של עיצוב דירה או בית. "לפני שמתחילים כדאי להכין 'רשימת מכולת' מסודרת ומפורטת הכוללת צרכים, חלומות, סגנון מועדף, צבעוניות ועוד", היא ממליצה. "צאו לדרך עם נתונים מדויקים ככל שניתן, ואפשר למעצב/ת להוביל את הפרויקט".

רשימת ספקים חלקית:
ריצוף כללי – נגב קרמיקה
פרקט וכיורים – מודי
תאורה – קמחי
שטיח – השטיח האדום
מטבח, שידת טלוויזיה –  hemed kitchen and more
משטחי עבודה במטבח וחיפוי קמין –  laminam
ריהוט חלל ציבורי – אריק בן שמחון
כסאות בר – פיק אפ

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/11/9-12.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

עיצוב דירות  //  שקט בעיניים: עיצוב דירה במראה נקי ומאוורר

שקט בעיניים: עיצוב דירה במראה נקי ומאוורר

הקו המנחה בעיצוב הדירה הזאת היה ליצור מראה נקי וחף מעומס. בזכות תכנון מדויק ושפע של מקומות אחסון, המטרה אכן הושגה

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: יפעת גבאי


הדיירים: זוג + 3
המיקום: יבנה
השטח: 180 מ"ר + 180 מ"ר מרפסת
התקציב: 600,000 ₪
עיצוב פנים והום סטיילינג: עדית לוי

הדיירים פנו אל מעצבת הפנים עדית לוי כדי שתסייע להם עם עיצוב דירה שרכשו. היה חשוב להם לעצב את הדירה כך שהיא תהיה נקיה ולא עמוסה. בנוסף הם ביקשו לתכנן מטבח גדול, סלון שמתאים לאירוח וכמה שיותר מקומות אחסון. כדי ליצור מראה חמים, נבחרו לדירה גוונים מונוכרומטיים עדינים בשילוב נגיעות של כחול, כתום ועץ טבעי. לדברי המעצבת, הצבע הכחול מכניס אופטימיות בעוד שהגוונים הכתומים מוסיפים חום ויוצרים איזון חלל.

בני הזוג אוהבים לבשל ולארח, ולכן האזור שזכה לעיקר תשומת הלב במסגרת עיצוב הדירה הוא המטבח. במקור המטבח היה בנוי בצורת ר', אך המעצבת החליטה לשנות את המבנה הקיים כדי להצליח לענות על כל הדרישות שהיו לדיירים מחלל זה. בזכות השינוי הזה, התקבל מטבח גדול עם משטח עבודה נוח, מקרר יינות אינטגרלי ומקומות ישיבה עבור ארוחות קלות. כדי ליצור חזית אחידה ומראה נקי, צבע הארונות הותאם לצבעו של המקרר.
החלל הציבורי של הדירה משופע בחלונות. כדי ליצור אווירה נעימה וחמה, החלונות כוסו בווילונות עדינים מטקסטיל רך. החמימות נמשכת גם אל אזור הסלון, שם יש קמין גז שלצדו גזעי עץ טבעיים. לבקשת הדיירים, הסלון מותאם לאירוח רב משתתפים וכולל כורסת רביצה מפנקת והדום המעניקים נוחות מקסימאלית. בשביל למנוע מצב שבו הטלוויזיה "כלואה" בין החלונות, הוחלט לתלות אותה מהתקרה בעזרת זרוע ייעודית.

מלבד מטבח וסלון מרווחים, הלקוחות ביקשו לנצל את עיצוב הדירה כדי ליצור שפע של מקומות אחסון. כדי לענות על הדרישה הזאת, מעצבת הפנים יצרה נישה בתוך חדר השינה של ההורים, שבה שולב ארון קיר רחב ידיים. הארון נצבע בגוון הקירות, כך שהוא נטמע בחלל. בנוסף, תכננה המעצבת שתי בוקסות דקורטיביות שמשמשות לתמרוקיה ואיפור.
בצמוד לחדר השינה של ההורים, נמצא חדר הרחצה שלהם. כדי למקסם את השטח של חדר הרחצה, הוחלט להעביר את הכיורים לאזור השינה, וכעת הם ממוקמים מאחורי המיטה.

חדרי השינה של הילדים עוצבו גם במסגרת עיצוב הדירה. עבור החדרים האלה נבחרה פלטת צבעים רכה, פרקט מעץ אלון, טקסטיל עדין וריהוט מינימליסטי. במטרה להעניק לילדים שינה נטולת הפרעות, הוחלט להעביר את כל הצעצועים לממ"ד ובעצם להפוך אותו לחדר משחקים משותף.
חדר המשחקים עוצב כמו ג'ונגל, ויש בו טפט צבעוני וכורסאות בגוונים עזים. מלבד המראה הייחודי של החדר, הוא גם פרקטי מאד וכולל יחידת אחסון בנגרות מותאמת.

לכל אורך תהליך עיצוב הדירה, הקפידה מעצבת הפנים עדית לוי לעבוד בצמוד לפרוגרמה שנקבעה ולדרישות הדיירים. "הבית משקף את בני המשפחה", היא אומרת. "הם מרגישים שם חיבור אמיתי לצד נינוחות וייחודיות". עדית גם שולחת עצה לכל מי שמתכנן לצאת למסע של עיצוב דירה או בית. "לפני שמתחילים כדאי להכין 'רשימת מכולת' מסודרת ומפורטת הכוללת צרכים, חלומות, סגנון מועדף, צבעוניות ועוד", היא ממליצה. "צאו לדרך עם נתונים מדויקים ככל שניתן, ואפשר למעצב/ת להוביל את הפרויקט".

רשימת ספקים חלקית:
ריצוף כללי – נגב קרמיקה
פרקט וכיורים – מודי
תאורה – קמחי
שטיח – השטיח האדום
מטבח, שידת טלוויזיה –  hemed kitchen and more
משטחי עבודה במטבח וחיפוי קמין –  laminam
ריהוט חלל ציבורי – אריק בן שמחון
כסאות בר – פיק אפ

עוד בנושא

עיצוב דירות

דירת הפנטהאוז שהביאה את ברנינג מן לתל אביב


מה קורה כשמשלבים בין פסטיבל הברנינג מן המדברי לאמנות הפופ הצבעונית? דירת הפנטהאוז הזאת תגלה לכם את התשובה

עיצוב דירות

סגנון על זמני ושיק איטלקי בלב באר שבע


עם כל הכבוד לטרנדים חולפים, עיצוב מדויק וסגנון על זמני הם אלה שיוכיחו את עצמם לאורך שנים. ביקור בדירת קבלן אחרת

עיצוב דירות

מוכנה לכל תרחיש – דירת רווק שמתאימה גם למשפחה


גבר גרוש ביקש דירה בסגנון קלאסי שתתאים לו כרווק אבל תשמש גם את המשפחה שלו. הפתרון היצירתי שהמעצבת מצאה הוא דירה שמחולקת לשתי יחידות נפרדות

עיצוב דירות

דירת גן כפרית באמצע העיר


בין בתי הקפה והחנויות של גבעתיים, נמצאת דירת הגן החמימה הזאת, שמעניקה שקט אמיתי מהעיר ומרעשי היומיום

תגובות

עבודה נפלאה !!! כל הכבוד ! מקווה שהלקוחות מעריכים את השעות הרבות שהשקעת. יפה מאוד !

כתיבת תגובה