כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(2) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(11734) "

אב המשפחה, שבדירתם אנחנו מבקרים היום, מאוד רצה לשפץ את הבית ולהחליף את הרהיטים. בכל פעם שהנושא עלה, אשתו ניסתה להרוויח זמן ודחתה את הנושא, בעיקר משום שהיא הייתה מודעת לכך שאין לה כישורים יצירתיים והיא לא ממש טובה בקישוט ועיצוב בית. בנוסף, היא לא רצתה להתחיל להתעסק עם בעלי מלאכה שונים כמו קבלני שיפוצים, צבעים ונגרים שיגיעו אליה הביתה. היא פשוט חששה מה"כאב ראש" הזה.

 

בשלב מסוים, פגשה בעלת הבית, את אביבה סיטון, חברת ילדות שלה שעוסקת עיצוב פנים. הבעל הציע לבדוק אפשרות שסיטון תשפץ את ביתם. לשמחתם הרבה, היא הסכימה והם יצאו לדרך.

 

רוצים סיבוב זריז בבית? דפדפו בין התמונות:


.

בזמן השיפוץ, נשארה המשפחה לגור בבית, אבל הם מספרים כי לא חוו בעיות או הפרעות מיוחדות. המעצבת ערכה עבודת הכנה בשטח בחנויות הרלוונטיות ולאורך כל הדרך דאגה שהשיפוץ לא יחרוג מהתקציב שהוגדר.

 

כדי לא להגיע להוצאות אסטרונומיות של המשפחה, הוחלט שלא להחליף את זוללי הכסף הגדולים, שהם המטבח והריצוף, ורק לטפל בהם על ידי צביעה מתאימה, חידוש ותיקונים קלים.

 

כלל הבית והסלון


דלת הכניסה לבית הוחלפה לדלת חדשה. התווספו נקודות חשמל חדשות בהתאם לריהוט החדש. כסף רב הושקע בספה בסלון, שהיא מרכז הבית והיה חשוב להשקיע בה. כל התאורה בבית הוחלפה לתאורה היקפית עדינה ומשתלבת, וכן נתלו מאווררי תקרה. כמו כן הוחלפה כמעט כל תכולת הבית כולל מכשירי החשמל, הטלוויזיות ואביזרי הדקורציה. המזנון בסלון בנבנה על ידי נגר לפי הזמנה מיוחדת, ונרכשו שטיחים חדשים נרכשו לכל החללים כדי לחפות על הריצוף הישן.

 

 הסלון לפני השיפוץ

 

 הסלון אחרי השיפוץ

 

 הספה הייתה אחת ההשקעות הגדולות במהלך השדרוג

מטבח

המטבח שהיה בצבע בוק מיושן, חודש על ידי צביעה והחלפת הידיות והזכוכיות. בפינת האוכל תוכנן חלון גדול שהביא לשינוי משמעותי ומתבקש בבית, שהכניס פנימה אור רב ופתח את הנוף אל הגינה.

 

 המטבח לפני השיפוץ

 

 מבוק מיושן ללבן מודרני

 

 אותה גברת בשינוי אדרת


חדרי אמבטיה

האריחים באמבטיות שופצו ונוקו וחדרי האמבטיה התחדשו בעזרת מדבקות, ברזים חדשים, כלים ומגבות חדשות.

 

רוצים גם בית מעוצב?
אדריכלים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
מעצבי פנים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
 
חדר שינה

המיטה והספרייה בחדר השינה, בוצעו על ידי נגר לפי הזמנה מיוחדת, כשהמיטה תוכננה במיוחד על ידי המעצבת ברוחב 4 מטרים. שני החלונות הקטנים והלא שימושיים בחדר השינה נסגרו והושאר רק החלון הגדול הפונה למפרץ חיפה.

 

 

 

 המיטה תוכננה על ידי המעצבת והוזמנה מנגר פרטי

 

רק החלון הגדול נשאר, את החלונות האחרים העלימו

חדרי ילדים

בחדרי הילדים הוזמנו שולחן ושידות שבוצעו על ידי נגר, הארון בחדר של הבת נצבע מחדש והוחלפו לו ידיות. לחדרו של הבן נרכש ארון חדש, כי הקודם כבר לא היה שימושי.

 

 חדר הילדים לפני השיפוץ

 

 

 אחרי הבלגן של צבעים ורהיטים – משהו רגוע יותר

 

 

 
בסך הכל, הדיירים מספרים כי למרות הפחדים הראשוניים, הם עברו תהליך חיובי ומאוד נהנים בביתם המחודש.

 

עוד בתים משופצים:
עלייה עם סטייל: בית נופש בהרצליה פיתוח

רק קווים ישרים: הצצה לבית בעתלית
מבית פרטי לפנטהאוז משופץ בכרמל
להפוך צריף ישן לבית מעוצב
מחושך לאור: בית בשרון שעבר שיפוץ מאסיבי

 

" ["image"]=> string(127) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב דירות/דירה בנשר/סלון-234.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(127) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב דירות/דירה בנשר/סלון-403.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

בתים משופצים  //  בלי הוצאות מיותרות: הצצה לדירת גן בנשר

בלי הוצאות מיותרות: הצצה לדירת גן בנשר

לא חייבים לקנות רהיטים חדשים, אפשר לשפץ ולשדרג את הבית גם בעזרת חידוש הפריטים הקיימים. בואו תראו איך עשו את זה בנשר

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


אב המשפחה, שבדירתם אנחנו מבקרים היום, מאוד רצה לשפץ את הבית ולהחליף את הרהיטים. בכל פעם שהנושא עלה, אשתו ניסתה להרוויח זמן ודחתה את הנושא, בעיקר משום שהיא הייתה מודעת לכך שאין לה כישורים יצירתיים והיא לא ממש טובה בקישוט ועיצוב בית. בנוסף, היא לא רצתה להתחיל להתעסק עם בעלי מלאכה שונים כמו קבלני שיפוצים, צבעים ונגרים שיגיעו אליה הביתה. היא פשוט חששה מה"כאב ראש" הזה.

 

בשלב מסוים, פגשה בעלת הבית, את אביבה סיטון, חברת ילדות שלה שעוסקת עיצוב פנים. הבעל הציע לבדוק אפשרות שסיטון תשפץ את ביתם. לשמחתם הרבה, היא הסכימה והם יצאו לדרך.

 

רוצים סיבוב זריז בבית? דפדפו בין התמונות:


.

בזמן השיפוץ, נשארה המשפחה לגור בבית, אבל הם מספרים כי לא חוו בעיות או הפרעות מיוחדות. המעצבת ערכה עבודת הכנה בשטח בחנויות הרלוונטיות ולאורך כל הדרך דאגה שהשיפוץ לא יחרוג מהתקציב שהוגדר.

 

כדי לא להגיע להוצאות אסטרונומיות של המשפחה, הוחלט שלא להחליף את זוללי הכסף הגדולים, שהם המטבח והריצוף, ורק לטפל בהם על ידי צביעה מתאימה, חידוש ותיקונים קלים.

 

כלל הבית והסלון


דלת הכניסה לבית הוחלפה לדלת חדשה. התווספו נקודות חשמל חדשות בהתאם לריהוט החדש. כסף רב הושקע בספה בסלון, שהיא מרכז הבית והיה חשוב להשקיע בה. כל התאורה בבית הוחלפה לתאורה היקפית עדינה ומשתלבת, וכן נתלו מאווררי תקרה. כמו כן הוחלפה כמעט כל תכולת הבית כולל מכשירי החשמל, הטלוויזיות ואביזרי הדקורציה. המזנון בסלון בנבנה על ידי נגר לפי הזמנה מיוחדת, ונרכשו שטיחים חדשים נרכשו לכל החללים כדי לחפות על הריצוף הישן.

 

 הסלון לפני השיפוץ

 

 הסלון אחרי השיפוץ

 

 הספה הייתה אחת ההשקעות הגדולות במהלך השדרוג

מטבח

המטבח שהיה בצבע בוק מיושן, חודש על ידי צביעה והחלפת הידיות והזכוכיות. בפינת האוכל תוכנן חלון גדול שהביא לשינוי משמעותי ומתבקש בבית, שהכניס פנימה אור רב ופתח את הנוף אל הגינה.

 

 המטבח לפני השיפוץ

 

 מבוק מיושן ללבן מודרני

 

 אותה גברת בשינוי אדרת


חדרי אמבטיה

האריחים באמבטיות שופצו ונוקו וחדרי האמבטיה התחדשו בעזרת מדבקות, ברזים חדשים, כלים ומגבות חדשות.

 

רוצים גם בית מעוצב?
אדריכלים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
מעצבי פנים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
 
חדר שינה

המיטה והספרייה בחדר השינה, בוצעו על ידי נגר לפי הזמנה מיוחדת, כשהמיטה תוכננה במיוחד על ידי המעצבת ברוחב 4 מטרים. שני החלונות הקטנים והלא שימושיים בחדר השינה נסגרו והושאר רק החלון הגדול הפונה למפרץ חיפה.

 

 

 

 המיטה תוכננה על ידי המעצבת והוזמנה מנגר פרטי

 

רק החלון הגדול נשאר, את החלונות האחרים העלימו

חדרי ילדים

בחדרי הילדים הוזמנו שולחן ושידות שבוצעו על ידי נגר, הארון בחדר של הבת נצבע מחדש והוחלפו לו ידיות. לחדרו של הבן נרכש ארון חדש, כי הקודם כבר לא היה שימושי.

 

 חדר הילדים לפני השיפוץ

 

 

 אחרי הבלגן של צבעים ורהיטים – משהו רגוע יותר

 

 

 
בסך הכל, הדיירים מספרים כי למרות הפחדים הראשוניים, הם עברו תהליך חיובי ומאוד נהנים בביתם המחודש.

 

עוד בתים משופצים:

 

עוד בנושא

בתים משופצים

פחות מרפסת, יותר חדרים – הרחבת הבית ששינתה את הכול


איך הופכים דירת שלושה חדרים צפופה לפנטהאוז ומפנק? אחרי תהליך ממושך של הרחבת בית וחלוקת חלל מחודשת הגיע הפתרון

בתים משופצים

הדרך לבית ייחודי מתחילה בתכנון נגרות


עם חלוקת חלל חדשה, בחירת חומרים מדויקת ונגרות אישית מותאמת, הצליחו האדריכליות להפוך את הבית הישן למשהו אחר לגמרי

בתים משופצים

מתיחת פנים לבית: תהליך שיפוץ שעשה פלאים


תהליך שיפוץ מקיף שמוכיח שגם הדירה המיושנת והחשוכה ביותר יכולה להפוך לבית מואר ומזמין שכולו סטייל ואנרגיה חיובית

בתים משופצים

מבית חשוך וצפוף לבית מואר ומרווח


תוך חודשיים וחצי בלבד, הצליחה המעצבת להפוך בית חשוך לבית מואר וזורם. ולא, לא מדובר בדירה קטנה אלא במבנה בן ארבע קומות

תגובות

כתיבת תגובה