כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(2) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(14205) "

הדיירים: משפחה בת 5 נפשות
השטח: 130 מ"ר
המקום: הרצליה
עיצוב פנים: ענבל יפה Baloo Living


אומרים שילדים זו שמחה, אבל לפעמים שוכחים שיחד עם השמחה מגיע גם הבלגן – צעצועים שמפוזרים בכל מקום והרבה כביסה שצריך לקפל. בשל מרוץ החיים המטורף של בעלי הבית, ולמרות מקומות האיחסון הרבים שהיו קיימים בדירה שלהם, הם רצו להכניס קצת סדר וארגון וליצור קו אחיד, נעים ומזמין בביתם. כי אם האווירה גועשת רועשת, לפחות שהעיצוב יהיה שקט.


צבעים וטפטים:
 לכל העסקים ובעלי המקצוע
וילונות: לכל העסקים ובעלי המקצוע


הרצון היה ליצור דירה נעימה, מוארת ובצבעים רכים, והתוצאה הסופית כוללת הרבה שימוש בצבעי טורקיז-ים ותכלת-שמיים, וניצול חכם של החלל הנתון. הדגש היה על קווים נקיים והימנעות מכוונת מעומס של חפצים. השימוש בצבעים ובטקסטורות מדגיש את האלמנטים החשובים בחללים וגם מחבר את החדרים השונים לחלל אחד, המשכי וזורם. יש קו אחיד וברור ותחושה נעימה של בית – סוף סוף יש אופי לדירה.


לבני הזוג היה חשוב לא לעשות מהסלון "מחסן צעצועים" ומתקני משחק. אמנם חלפו הזמנים שהסלון היה "מקדש", אך בעלי הבית העלו את הצורך שלהם להרגיש בנוח בבית עם חבריהם ובני משפחתם ולכן הוחלט ליצור סלון כמה שיותר מרווח ופתוח, חלל מרכזי שבו יוכלו כל בני הבית לבלות יחד. כדי לאפשר זמן איכות משותף ועל מנת להדגיש את תחושת המשפחתיות מוקמו שתי ספות רחבות ומפנקות בסלון, ובאופן לא שגרתי לא מוקמה בו טלוויזיה. נישת המדפים בסלון עוצבה מחדש עם פרטי אקססוריז חדשים משוק הפשפשים.


נטול טלוויזיה. הסלון


חלל ציבורי מזמין


בצבעים רכים ונעימים


פינת האוכל החדשה


המטבח


חדר השינה של ההורים הוא המרחב הפרטי שלהם, גם אם לפעמים הילדים "מזמינים" את עצמם לשם. היה צורך להפוך אותו למרחב רגוע, כזה שכיף להכנס אליו בסוף יום ארוך. החדר קיבל גוונים בהירים ועדינים של לבן ותכלת, אותם משלימים השטיח, המנורות והכריות. שידות המיטה הוחלפו בשרפרפים צבועים בכחול וגם הווילון הוחלף לצבע לבן ורך המאפשר כניסת אור רבה יותר לחדר.


בגוונים בהירים. חדר השינה


בפרוייקט זה, לילדים היה תפקיד מפתח והם היו שותפים פעילים לרוב ההחלטות. במציאות הישראלית, ילדים לא אוהבים להיות סגורים בחדרים שלהם, בעיקר ילדים צעירים. לכן הוחלט למקם למענם שולחן קטן עם כיסאות באחת הפינות, לעבודות יצירה. פינת הטלוויזיה, שלא היה בה מקום לרקוד ולקפוץ מול משחקי טלוויזיה, הוחלפה בפינה מרווחת ונעימה. הספה הוחלפה בפופים של ישיבה, וכך כל הבלאגן נעלם ועכשיו אפשר להשתולל ולשחק עם חברים.


חדר המשחקים החדש


פינת היצירה


גם החללים הפרטיים של הילדים זכו לבחירות צבעוניות ונעימות: חדר הילדים המאכלס שני ילדים, בן ובת, עוצב מחדש על מנת ליצור חדר שמתאים גם לבנים וגם לבנות. נוספה שידת משחקים לבנה ובה סודרו הספרים והמשחקים, נוסף וילון הנותן מראה רך יותר לחדר וכן נוספו אקססוריז חדשים שנבחרו על ידי הילדים. חדר השינה של הילדה הגדולה עוצב מחדש על מנת להתאימו לגילה. ידיות הארונות הוחלפו, הווילון הוחלף לווילון רך לבן, ונוספו אקססוריז שנבחרו על ידה. שולחן הכתיבה פונה מחפצים מיותרים, ונוצרה פינה נעימה ושלווה שניתן ללמוד ולהכין בה שיעורים בכיף.



יוניסקס. חדר הילדים הקטנים


חדר הילדה הגדולה


הבית לפני השיפוץ


תוכניות הדירה


רשימת ספקים:

שטיחים – שטיחי איתמר סניף דיזיין סנטר,בני ברק

שטיחי ילדים – צ'יקיטס עיצובים קסומים לקטנטנים,מתחם שוסטר ת"א

וילונות – תפירה בהתאמה אישית, גילי לידסקי

תמונות – גלריה עירית עדני, סי אנד סאן ת"א

אקססוריז – שוק הפישפשים, אייטמס גלרי

עוד דירות משופצות:

מאחת יוצאות שתיים: הדירה שהפכה לשתי יחידות דיור
מדרגה ראשונה: שיפוץ דופלקס בראש העין
ממלכה לכל ילד: שיפוץ בית דו-משפחתי בפתח תקווה
אופטימיות היא שם המשחק: הבית שעבר מהפך צבעוני

" ["image"]=> string(148) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/שיפוץ הבית/שיפוץ דירה משפחתית בהרצליה/234.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(148) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/שיפוץ הבית/שיפוץ דירה משפחתית בהרצליה/403.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

בתים משופצים  //  הבלאגן לסל וחסל: סטיילינג לדירה משפחתית בהרצליה

הבלאגן לסל וחסל: סטיילינג לדירה משפחתית בהרצליה

הטלוויזיה יצאה מהסלון ועברה לחדר המשחקים, שידת אחסון נוספה לחדר הילדים ונוצרה פינת יצירה במיוחד בשבילם: כך מכניסים אחידות וסדר לדירה שנוטה לטבוע בתוך השגרה

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


הדיירים: משפחה בת 5 נפשות
השטח: 130 מ"ר
המקום: הרצליה
עיצוב פנים: ענבל יפה Baloo Living


אומרים שילדים זו שמחה, אבל לפעמים שוכחים שיחד עם השמחה מגיע גם הבלגן – צעצועים שמפוזרים בכל מקום והרבה כביסה שצריך לקפל. בשל מרוץ החיים המטורף של בעלי הבית, ולמרות מקומות האיחסון הרבים שהיו קיימים בדירה שלהם, הם רצו להכניס קצת סדר וארגון וליצור קו אחיד, נעים ומזמין בביתם. כי אם האווירה גועשת רועשת, לפחות שהעיצוב יהיה שקט.


צבעים וטפטים:
 לכל העסקים ובעלי המקצוע
וילונות: לכל העסקים ובעלי המקצוע


הרצון היה ליצור דירה נעימה, מוארת ובצבעים רכים, והתוצאה הסופית כוללת הרבה שימוש בצבעי טורקיז-ים ותכלת-שמיים, וניצול חכם של החלל הנתון. הדגש היה על קווים נקיים והימנעות מכוונת מעומס של חפצים. השימוש בצבעים ובטקסטורות מדגיש את האלמנטים החשובים בחללים וגם מחבר את החדרים השונים לחלל אחד, המשכי וזורם. יש קו אחיד וברור ותחושה נעימה של בית – סוף סוף יש אופי לדירה.


לבני הזוג היה חשוב לא לעשות מהסלון "מחסן צעצועים" ומתקני משחק. אמנם חלפו הזמנים שהסלון היה "מקדש", אך בעלי הבית העלו את הצורך שלהם להרגיש בנוח בבית עם חבריהם ובני משפחתם ולכן הוחלט ליצור סלון כמה שיותר מרווח ופתוח, חלל מרכזי שבו יוכלו כל בני הבית לבלות יחד. כדי לאפשר זמן איכות משותף ועל מנת להדגיש את תחושת המשפחתיות מוקמו שתי ספות רחבות ומפנקות בסלון, ובאופן לא שגרתי לא מוקמה בו טלוויזיה. נישת המדפים בסלון עוצבה מחדש עם פרטי אקססוריז חדשים משוק הפשפשים.


נטול טלוויזיה. הסלון


חלל ציבורי מזמין


בצבעים רכים ונעימים


פינת האוכל החדשה


המטבח


חדר השינה של ההורים הוא המרחב הפרטי שלהם, גם אם לפעמים הילדים "מזמינים" את עצמם לשם. היה צורך להפוך אותו למרחב רגוע, כזה שכיף להכנס אליו בסוף יום ארוך. החדר קיבל גוונים בהירים ועדינים של לבן ותכלת, אותם משלימים השטיח, המנורות והכריות. שידות המיטה הוחלפו בשרפרפים צבועים בכחול וגם הווילון הוחלף לצבע לבן ורך המאפשר כניסת אור רבה יותר לחדר.


בגוונים בהירים. חדר השינה


בפרוייקט זה, לילדים היה תפקיד מפתח והם היו שותפים פעילים לרוב ההחלטות. במציאות הישראלית, ילדים לא אוהבים להיות סגורים בחדרים שלהם, בעיקר ילדים צעירים. לכן הוחלט למקם למענם שולחן קטן עם כיסאות באחת הפינות, לעבודות יצירה. פינת הטלוויזיה, שלא היה בה מקום לרקוד ולקפוץ מול משחקי טלוויזיה, הוחלפה בפינה מרווחת ונעימה. הספה הוחלפה בפופים של ישיבה, וכך כל הבלאגן נעלם ועכשיו אפשר להשתולל ולשחק עם חברים.


חדר המשחקים החדש


פינת היצירה


גם החללים הפרטיים של הילדים זכו לבחירות צבעוניות ונעימות: חדר הילדים המאכלס שני ילדים, בן ובת, עוצב מחדש על מנת ליצור חדר שמתאים גם לבנים וגם לבנות. נוספה שידת משחקים לבנה ובה סודרו הספרים והמשחקים, נוסף וילון הנותן מראה רך יותר לחדר וכן נוספו אקססוריז חדשים שנבחרו על ידי הילדים. חדר השינה של הילדה הגדולה עוצב מחדש על מנת להתאימו לגילה. ידיות הארונות הוחלפו, הווילון הוחלף לווילון רך לבן, ונוספו אקססוריז שנבחרו על ידה. שולחן הכתיבה פונה מחפצים מיותרים, ונוצרה פינה נעימה ושלווה שניתן ללמוד ולהכין בה שיעורים בכיף.



יוניסקס. חדר הילדים הקטנים


חדר הילדה הגדולה


הבית לפני השיפוץ


תוכניות הדירה


רשימת ספקים:

שטיחים – שטיחי איתמר סניף דיזיין סנטר,בני ברק

שטיחי ילדים – צ'יקיטס עיצובים קסומים לקטנטנים,מתחם שוסטר ת"א

וילונות – תפירה בהתאמה אישית, גילי לידסקי

תמונות – גלריה עירית עדני, סי אנד סאן ת"א

אקססוריז – שוק הפישפשים, אייטמס גלרי

עוד דירות משופצות:

מאחת יוצאות שתיים: הדירה שהפכה לשתי יחידות דיור
מדרגה ראשונה: שיפוץ דופלקס בראש העין
ממלכה לכל ילד: שיפוץ בית דו-משפחתי בפתח תקווה
אופטימיות היא שם המשחק: הבית שעבר מהפך צבעוני

עוד בנושא

בתים משופצים

כל קיר חשוב: שיפוץ יסודי לבית פרטי


לאחר 12 שנים, החליטו הדיירים לרענן את ביתם עם שיפוץ יסודי ועיצוב מחודש. בסיומו של התהליך הם זכו בבית מודרני במראה אלגנטי

בתים משופצים

כעוף החול: שיפוץ דירה לאחר שריפה


המשפחה איבדה את ביתה בגלל שריפה, אך בחרה לראות בכך הזדמנות להתחדש. מבט על שיפוץ דירה שאפתני במיוחד

בתים משופצים

קטנה ומטריפה: דירת גג של 70 מ"ר


שיפוץ דירה הוא תמיד עניין לא פשוט, אבל כשמדובר בדירת גג קטנה שנמצאת בבניין ישן – האתגר עולה מדרגה. מבט על מהפך

בתים משופצים

מכוון גבוה: תהליך שיפוץ שאפתני במיוחד


המעצב רכש את הדירה הישנה של סבו, ובתוך חודש הצליח להשלים את תהליך השיפוץ ולהפוך אותה לדירה מזמינה במראה עכשווי

תגובות

כתיבת תגובה