כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(2) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(11106) "

המקום: נס ציונה
הדיירים: משפחה צעירה
גודל הדירה: 110 מ"ר, 5 חדרים
עיצוב פנים: דנה גלפז ונאוה ארליך

איך הופכים דירת קבלן סטנדרטית לבית צבעוני ושמח שיתאים למשפחה צעירה? זאת בדיוק השאלה שעמדה בפני מעצבות הפנים נאוה ארליך ודנה גלפז כשהן התחילו לעבוד על עיצוב הדירה בנס ציונה.

המעצבות, גלפז וארליך, מספרות כי בגלל הקשר הקרוב שנוצר בינן לבין המשפחה הן קיבלו יד חופשית בעיצוב, כמובן תוך התחשבות ברצונות המשפחה ובמגבלות הקיימות כמו תקציב מצומצם ורצון להימנע משינויים מבניים גדולים.

 

רוצים גם בית מעוצב?

אדריכלים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
מעצבי פנים: לכל העסקים ובעלי המקצוע

בעלת הבית אוהבת חללים מינימליסטיים עם ריהוט קל שיכול לזוז בקלות כדי לפנות מקום לילדים. כמו כן, היא ביקשה לשלב בחללים קווים מעוגלים, תמונות, בדים וטפטים ולהימנע משימוש בקווים ישרים ונוקשים, מספרים ואותיות.

 

בסלון – נתפרו כריות בדוגמאות עדינות והורכב קולאז' תמונות ייחודי

פלטת הצבעים של הבית היא התוצאה הבולטת ביותר של שיתוף הפעולה המוצלח בין המעצבות לבעלי הבית, במקור התכנון הראשוני היה ליצור חללים בגווני שמנת, מוקה ולבן ולהימנע משימוש בצבעים עזים. אבל בגלל האהבה הגדולה של המעצבות לשימוש בצבע ויצירת שילובים נועזים ודומיננטיים, הוחלט על יצירת איזון נכון בין מינוני הצבע והמיקום שלו בחלל לקבלת תוצאה צבעונית ועדינה בו זמנית.

השינוי הגדול ביותר שנעשה בבית הוא עקירת המטבח והרכבתו מחדש בסדר שונה. בנוסף, בוטלו שירותי האורחים מכיוון שלא היה צורך בחלל שירותים נוסף למשפחה בת 4 נפשות. הדבר פינה מקום לארון אחסון גדול מפורניר עם מראה, שמקבל את פני הנכנסים לבית ומהווה אלמנט דקורטיבי גדול ומשמעותי בחלל.

 

 

בכניסה לבית נבנה ארון מפורניר המשלב מראה גדולה

 

המטבח הלבן הורכב מחדש וצורף לו חיפוי קיר כהה וקיר בצבע ירוק

בחלל הציבורי נשמרה צבעוניות רגועה ושולבו גווני עץ, לבן ואפור וכורסה שמכניסה נגיעת צבע שמחה וקלילה, כדי להעשיר את המראה נתפרו במיוחד כריות ועוצב קולאז' תמונות אישי ומרגש. אותו קו עיצובי ממשיך גם לפינת האוכל הכוללת שולחן נפתח שמתאים לאירוח ותמונות שנרכשו מאתר אמנים והודפסו במיוחד.

 

  לחלל הציבורי נבחר ריהוט בגוונים שקטיםעם כורסה שמרעננת את המראה כולו

 

כך נראה הסלון במהלך השיפוץ

 

פינת האוכל עשויה מעץ עם כיסאות לבנים

נכון להיום, הילדים הקטנים ישנים יחד באותו החדר וקיים חדר משחקים נוסף, אבל בעתיד כל ילד יקבל חדר שינה נפרד, ולכן התכנון והעיצוב מתכווננים לקראת העתיד. העיצוב הנבחר מדגיש את האופי השונה כל חדר בהתאמה לילד שישתמש בו. נקודה נוספת שהייתה חשובה למעצבות היא לא לרכוש רהיטים בחנויות המיועדות לילדים כדי לא להעניק לחללים מראה ילדותי מדי, בצורה זאת נוצר מראה מודרני ונקי שעדיין מתאים לאופי של הילדים.

 

חדר השינה של הילדים מעוצב בצבעוניות דומיננטית של גווני כחול, אדום ואפור

 

חדר השינה הנוכחי יהיה בעתיד חדרו של הבן ולכן הוא עוצב בצבעוניות של אפור, כחול ואדום והקירות עוטרו באותיות היוצרות את שמות הילדים. הקיר הראשי חופה בטפט כהה עם כוכבים הממלא את החדר ויוצר בו נוכחות.

חדר המשחקים יהיה בעתיד חדרה של הבת הקטנה והוא עוצב בצבעי חום ולבן עם רהיטים ומדבקות קיר בגוון ורוד פוקסיה היוצרים אווירה כיפית ואופי רב. כרגע בחדר המשחקים יש רק שידות צעצועים ושולחן כתיבה אבל בבוא הזמן תכנס אליו גם מיטה.

 

חדר המשחקים של הילדים יהפוך בעתיד לחדרה של הבת הקטנה

 

עיצוב חדר המשחקים משלב גוני לבן וחום עם נגיעות ורודות המקפיצות את המראה

 

עיצוב חדר השינה הראשי התחיל מהטפט, שנרכש במיוחד כאלמנט עיצובי מרכזי הקובע את האופי של החדר. כדי לאזן את הכהות של הטפט ואת החלונות הכהים הוחלט על וילונות מבד בהיר ורך שיוצרים תחושה קלילה יותר בחדר.

 

חדר השינה של ההורים – הטפט היווה את נקודת ההתחלה לעיצוב החלל

 

נבחרו רהיטים מגוונים בהירים המתאימים למידות החלל

 

חדר האמבטיה של הילדים עוצב עם שני ארונות כיור נפרדים

 

בסופו של התהליך התקבל בית מיוחד, המשלב צבעוניות מרגשת, רהיטים מותאמים אישית ואווירה המתאימה לאופי המשפחה המאפשרת להם ליהנות מהבית בצורה מושלמת.

 

רשימת ספקים בדירה:
וילונות: רוכב, אי די דיזיין, ביתילי
ארונות: דלקוב
טפטים: מאיירס
גופי תאורה: קרן אור

 

עוד  דירות "לפני ואחרי":

לחיי ההתחלות החדשות: הצצה לדירה משופצת בגבעתיים

לפני ואחרי: דירת 4 חדרים ברחובות עוברת שיפוץ

הסוף לבלגן: הצצה לבית משופץ ברחובות

בלי הוצאות מיותרות: הצצה לדירת גן בנשר

 

" ["image"]=> string(127) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב דירות/דנה ונאוה/04-salon-234.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(127) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב דירות/דנה ונאוה/04-salon-403.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

בתים משופצים  //  הכל מתוכנן: הצצה לדירה משופצת בנס ציונה

הכל מתוכנן: הצצה לדירה משופצת בנס ציונה

בעלת הבית ידעה בדיוק מה היא רוצה לראות בדירה שלה לאחר השיפוץ – קווים מעוגלים, רהיטים קלילים יותר והרבה שימוש בטקסטיל וטפטים. בואו תראו את התוצאה הסופית

מאת: בר אילוטוביץ צילום:


המקום: נס ציונה
הדיירים: משפחה צעירה
גודל הדירה: 110 מ"ר, 5 חדרים
עיצוב פנים: דנה גלפז ונאוה ארליך

איך הופכים דירת קבלן סטנדרטית לבית צבעוני ושמח שיתאים למשפחה צעירה? זאת בדיוק השאלה שעמדה בפני מעצבות הפנים נאוה ארליך ודנה גלפז כשהן התחילו לעבוד על עיצוב הדירה בנס ציונה.

המעצבות, גלפז וארליך, מספרות כי בגלל הקשר הקרוב שנוצר בינן לבין המשפחה הן קיבלו יד חופשית בעיצוב, כמובן תוך התחשבות ברצונות המשפחה ובמגבלות הקיימות כמו תקציב מצומצם ורצון להימנע משינויים מבניים גדולים.

 

רוצים גם בית מעוצב?

אדריכלים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
מעצבי פנים: לכל העסקים ובעלי המקצוע

בעלת הבית אוהבת חללים מינימליסטיים עם ריהוט קל שיכול לזוז בקלות כדי לפנות מקום לילדים. כמו כן, היא ביקשה לשלב בחללים קווים מעוגלים, תמונות, בדים וטפטים ולהימנע משימוש בקווים ישרים ונוקשים, מספרים ואותיות.

 

בסלון – נתפרו כריות בדוגמאות עדינות והורכב קולאז' תמונות ייחודי

פלטת הצבעים של הבית היא התוצאה הבולטת ביותר של שיתוף הפעולה המוצלח בין המעצבות לבעלי הבית, במקור התכנון הראשוני היה ליצור חללים בגווני שמנת, מוקה ולבן ולהימנע משימוש בצבעים עזים. אבל בגלל האהבה הגדולה של המעצבות לשימוש בצבע ויצירת שילובים נועזים ודומיננטיים, הוחלט על יצירת איזון נכון בין מינוני הצבע והמיקום שלו בחלל לקבלת תוצאה צבעונית ועדינה בו זמנית.

השינוי הגדול ביותר שנעשה בבית הוא עקירת המטבח והרכבתו מחדש בסדר שונה. בנוסף, בוטלו שירותי האורחים מכיוון שלא היה צורך בחלל שירותים נוסף למשפחה בת 4 נפשות. הדבר פינה מקום לארון אחסון גדול מפורניר עם מראה, שמקבל את פני הנכנסים לבית ומהווה אלמנט דקורטיבי גדול ומשמעותי בחלל.

 

 

בכניסה לבית נבנה ארון מפורניר המשלב מראה גדולה

 

המטבח הלבן הורכב מחדש וצורף לו חיפוי קיר כהה וקיר בצבע ירוק

בחלל הציבורי נשמרה צבעוניות רגועה ושולבו גווני עץ, לבן ואפור וכורסה שמכניסה נגיעת צבע שמחה וקלילה, כדי להעשיר את המראה נתפרו במיוחד כריות ועוצב קולאז' תמונות אישי ומרגש. אותו קו עיצובי ממשיך גם לפינת האוכל הכוללת שולחן נפתח שמתאים לאירוח ותמונות שנרכשו מאתר אמנים והודפסו במיוחד.

 

  לחלל הציבורי נבחר ריהוט בגוונים שקטיםעם כורסה שמרעננת את המראה כולו

 

כך נראה הסלון במהלך השיפוץ

 

פינת האוכל עשויה מעץ עם כיסאות לבנים

נכון להיום, הילדים הקטנים ישנים יחד באותו החדר וקיים חדר משחקים נוסף, אבל בעתיד כל ילד יקבל חדר שינה נפרד, ולכן התכנון והעיצוב מתכווננים לקראת העתיד. העיצוב הנבחר מדגיש את האופי השונה כל חדר בהתאמה לילד שישתמש בו. נקודה נוספת שהייתה חשובה למעצבות היא לא לרכוש רהיטים בחנויות המיועדות לילדים כדי לא להעניק לחללים מראה ילדותי מדי, בצורה זאת נוצר מראה מודרני ונקי שעדיין מתאים לאופי של הילדים.

 

חדר השינה של הילדים מעוצב בצבעוניות דומיננטית של גווני כחול, אדום ואפור

 

חדר השינה הנוכחי יהיה בעתיד חדרו של הבן ולכן הוא עוצב בצבעוניות של אפור, כחול ואדום והקירות עוטרו באותיות היוצרות את שמות הילדים. הקיר הראשי חופה בטפט כהה עם כוכבים הממלא את החדר ויוצר בו נוכחות.

חדר המשחקים יהיה בעתיד חדרה של הבת הקטנה והוא עוצב בצבעי חום ולבן עם רהיטים ומדבקות קיר בגוון ורוד פוקסיה היוצרים אווירה כיפית ואופי רב. כרגע בחדר המשחקים יש רק שידות צעצועים ושולחן כתיבה אבל בבוא הזמן תכנס אליו גם מיטה.

 

חדר המשחקים של הילדים יהפוך בעתיד לחדרה של הבת הקטנה

 

עיצוב חדר המשחקים משלב גוני לבן וחום עם נגיעות ורודות המקפיצות את המראה

 

עיצוב חדר השינה הראשי התחיל מהטפט, שנרכש במיוחד כאלמנט עיצובי מרכזי הקובע את האופי של החדר. כדי לאזן את הכהות של הטפט ואת החלונות הכהים הוחלט על וילונות מבד בהיר ורך שיוצרים תחושה קלילה יותר בחדר.

 

חדר השינה של ההורים – הטפט היווה את נקודת ההתחלה לעיצוב החלל

 

נבחרו רהיטים מגוונים בהירים המתאימים למידות החלל

 

חדר האמבטיה של הילדים עוצב עם שני ארונות כיור נפרדים

 

בסופו של התהליך התקבל בית מיוחד, המשלב צבעוניות מרגשת, רהיטים מותאמים אישית ואווירה המתאימה לאופי המשפחה המאפשרת להם ליהנות מהבית בצורה מושלמת.

 

רשימת ספקים בדירה:
וילונות: רוכב, אי די דיזיין, ביתילי
ארונות: דלקוב
טפטים: מאיירס
גופי תאורה: קרן אור

 

עוד  דירות "לפני ואחרי":

לחיי ההתחלות החדשות: הצצה לדירה משופצת בגבעתיים

לפני ואחרי: דירת 4 חדרים ברחובות עוברת שיפוץ

הסוף לבלגן: הצצה לבית משופץ ברחובות

בלי הוצאות מיותרות: הצצה לדירת גן בנשר

 

עוד בנושא

בתים משופצים

עיצוב לדורות: שיפוץ בית סבתא


הנכדה ומשפחתה עברו להתגורר בדירה הישנה שהייתה שייכת לסבתא רבא שלה. הודות לשיפוץ דירה מקיף, מרחב המגורים הותאם לכל הדרישות המאתגרות

בתים משופצים

חבל על הזמן: שיפוץ דירה בעשרה ימים


הלקוח נסע לחו"ל לעשרה ימים, ובזמן הזה מעצבת הפנים התחילה וסיימה את שיפוץ הדירה שלו. למרות מגבלת הזמן, המעצבת הצליחה לעמוד בכל הדרישות וגם לשלב כמה הפתעות משמחות

בתים משופצים

צעיר לנצח: שיפוץ כולל לבית עתיק


הלקוח החליט לעבור עם אשתו לבית ילדותו הישן בעין כרם, אך המהלך הצריך שיפוץ כולל מהרצפה ועד לגג

בתים משופצים

כל קיר חשוב: שיפוץ יסודי לבית פרטי


לאחר 12 שנים, החליטו הדיירים לרענן את ביתם עם שיפוץ יסודי ועיצוב מחודש. בסיומו של התהליך הם זכו בבית מודרני במראה אלגנטי

תגובות

כתיבת תגובה