כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(1) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(12587) "

הדיירים: זוג + שלושה ילדים שמגיעים הביתה בחופשות
המקום: יפו 
השטח: 120 מ"ר
תכנון עיצוב פנים: ציפי יעבץ חן, סטודיו MyTemastudio    

 
בשנת 1933, מול בית החולים דונולו שביפו, נבנה הבניין שלפניכם על ידי דוקטור פואד איסמעיל דג'אני במטרה לשמש כמגורי רופאים. הדירה הנוכחית בבניין משתרעת על קומה שלמה, והיא כללה חלוקה של חללים פנימיים שמנעו חדירת אור טבעי. היה ברור שיש לה פוטנציאל אדיר, אבל תכנונה מחדש נתקל במספר אתגרים – להחדיר אור ובריזה, לרסן את הקרינה והסינוור מצד מערב, ליצור בידוד טרמי והגנה מפני צינת החוף, ולפתוח את הבית לנוף. אתגר נוסף היה לייצר מרחב פתוח רב שימושי, כזה שמאפשר פרטיות במצבים בהם המשפחה מתאספת והילדים הבוגרים מגיעים. חשוב היה לתכנן ברוח המקום והעיר, להקצות מקום נכבד ליצירות האמנות – וכל אלה בתקציב מצומצם ומוגבל.
 
ריהוט עתיק: לכל העסקים ובעלי המקצוע
עבודות נגרות: לכל העסקים ובעלי המקצוע
העיצוב החדש שם דגש על חשיבה אקלימית, זרימה של אור, בריזה, נוף ויצירת מרחב. לצורך כך פורקה הדירה כליל. הקירות והתקרות הכפולות הוסרו, כל התשתיות הוחלפו ולמעשה נותרו בה רק הקורות והעמודים. על הדרך נוסף גם ממ"ד, ובשל הקרבה לים הותקנה מערכת חימום תת ריצפתית. החלונות הוחלפו בחלונות אלומיניום אטומים מזוגגים בזכוכית בידודית, ובנוסף הותקנו רפפות פנימיות ותריסים ליצירת בידוד תרמי.
 
בשונה מהתכנון המקורי שהיה אופייני לשנות ה-30, כיום חוצים את החלל המרכזי בדירה שני צירים שניצבים זה לזה. בהם שולבו מערכות המיזוג והאחסון, כך שהם מהווים קירות מכילים. הציר עליו תלוי ציור של שי אזולאי נותק מהקורות על ידי מחיצת זכוכית, וכך נשאר החלל חופשי ומקורי. התקרה, בגובה 3.5 מטר, נראית כמרחפת, ומאפשרת מעבר אור. בנוסף, התכנון הצירי אפשר חלוקה לשני אגפים המקנים את אותה פרטיות והרגשת המרחב, גם כשהילדים הבוגרים ובנות זוגן מגיעים לביקור.
 
דלת הכניסה נצבעה בצידה החיצוני בירוק ובצידה הפנימי בלבן, כך שכל פתיחת דלת מחדירה עוד פרץ של צבע לשלל הגוונים בבית. החללים הציבוריים מוקמו אל מול נוף הים המרהיב, ואילו חדרי השינה והרחצה מוקמו בחלק האחורי. בקירות הפנימיים נפתחו פתחים אנכיים המאפשרים זרימה של אוויר טבעי, אור ונוף אל החדרים האחוריים, כאשר כמעט מכל פינה רואים את הים. 
 
 
קשת הצבעים נעה בין ירוקים-תכולים לכחול-ים, כאשר ארונות המטבח נצבעו בתכלת מעושן, ומעליהם משטח שיש קררה ומדף ארוך עם אוסף של כלים צבעוניים משנות ה-50. שולחן האוכל משנות ה-20 היה שייך לסבתא, והכיסאות נצבעו בצבעים שונים. מעל מכתבה שיוצרה בשנות ה-50 נתלה ציור של דני טבק.
 
בפינת הישיבה הונח שזלונג משנות ה-30 לצד ספה מרופדת משנות ה-50, זוג כורסאות בסגול, ספת Togo אפורה ומנורה כתומה משוק הפשפשים. במקום טלוויזיה הותקן בתקרה מקרן המקרין בשעות הערב על מסך גלילה. אותו מסך משמש גם כווילון לדלת היציאה למרפסת.
החלוקה החדשה והרחבת הפתחים אפשרה כניסת אור מדרום, שהיה חסום בתחילה, ומשב בריזה נהדרת בכל שעות היום ממערב וצפון, שחוסך בעלויות חשמל ומיזוג. האור משתנה במשך שעות היום ומשנה את הגוונים בחלל. בשקיעה, השמש האדומה והדקלים משתקפים במחיצות הזכוכית. על קיר הסלון מעל הספה האדומה נתלה ציור של גיל שני, לצידו עבודה  של רפי לביא ומימין עבודה של גל וינשטיין ושתי עבודות של דוד עדיקה.
 
 
 
במבואה ניצב שולחן משנות ה-50, ששולב בתוך ספרייה מודרנית. הספרייה תוכננה בהזמנה ממדפי עץ ומוטות פליז שנמתחים מרצפה לתקרה. פתיחת המעבר אפשרה את סיפוח החדר האחורי לחלל הציבורי. הדלתות הישנות הותאמו לתכנון, שופצו ונצבעו בלבן, ושובצו בזכוכית ישנה משנות ה-50.
 
חדר השינה מופרד מהחלל המרכזי באמצעות דלת מתקפלת מיוחדת שנפתחת כלפי פנים, ובכך אינה יוצרת בזבוז של מקום ומאפשרת את מראה הנוף גם ממערב. חדר הרחצה, שהדלת אליו הותקנה על מסילת הזזה, נשקף משני צדי ארון בגדים, ואילו במראה הגדולה משתקפים העצים ובתי השכונה. ממול על הקיר נתלה ציור של יורם קופרמינץ, "אוהב אותך".

 
 
כל חדרי הרחצה חופו בפסיפס צבעוני והם מכילים חלונות גדולים לכיוון מזרח המחדירים את אור הבוקר, ואילו ניתוקי הזכוכית מחדירים אור דרומי. 
 
 

ההחלטה על ריצוף לוותה בהתלבטות רבות בין ריצוף אבן או עץ, לבין התחושה שמעניק ריצוף הטראצו – חם, פשוט לא מתיימר, מעין גינה ירוקה. ריצפת הטראצו הירוקה שנבחרה הוזמנה על פי דוגמה, שנלקחה מן הרצפה המקורית משנות ה-30, ועברה חריצה וליטוש להשגת מראה אחיד. גם במרפסות הצרות המקיפות את הבניין רוצפו באותם אריחים, ונשתלו בהן שלל עציצי גרניום צבעוני. 

הדירה לפני השיפוץ:

 
 
תוכניות הדירה לפני:
תוכניות הדירה אחרי:
רשימת ספקים חלקית:
אמנות: עינגע גלריה לאמנות עכשווית
קונסטרוקציה: מהנדס  סמואל טומבק 
קבלנים: לואי ונאהל קוזמאר Quzmar
ספה Togo: הביטאט
נגרות: נגרית יעקב גנדי מעפולה
ספרית הפליז: אברהם רומנו
גופי תאורה ושיפוץ גופי תאורה: שוקי פוגל
ריצוף טראצו, ברזים וכלים סניטרים: אלוני
דלתות: דלתופ'אז דלתות יפו.
אלומיניום: חתוקה אלומיניום
 
 

עוד בתים משופצים:
נגישה, נוחה ומעוצבת: שיפוץ דירה במרכז הכרמל
חשיפה לדרום: שימור דירה אותנטית ביפו
כשבלגיה וצרפת נפגשות בחיפה: שיפוץ דירה בכרמל
זוג מנצח VIP: האדריכל והמעצבת ששיפצו את ביתם

אלכסון זה לא אסון: עיצוב דירת קבלן בחיפה
" ["image"]=> string(144) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/שיפוץ הבית/שיפוץ דירה מול הים ביפו/553(1).jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

בתים משופצים  //  חלון לים התיכון: שיפוץ דירה יפואית אמנותית מול הים

חלון לים התיכון: שיפוץ דירה יפואית אמנותית מול הים

עבודות אמנות ישראלית ופרטי ריהוט שנאספו במשך השנים באים לידי ביטוי בדירה היפואית שלפניכם, שתוכננה במטרה להחדיר פנימה אור טבעי, נוף ים ובריזה

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום: שי אפשטיין


הדיירים: זוג + שלושה ילדים שמגיעים הביתה בחופשות
המקום: יפו 
השטח: 120 מ"ר
תכנון עיצוב פנים: ציפי יעבץ חן, סטודיו MyTemastudio    

 
בשנת 1933, מול בית החולים דונולו שביפו, נבנה הבניין שלפניכם על ידי דוקטור פואד איסמעיל דג'אני במטרה לשמש כמגורי רופאים. הדירה הנוכחית בבניין משתרעת על קומה שלמה, והיא כללה חלוקה של חללים פנימיים שמנעו חדירת אור טבעי. היה ברור שיש לה פוטנציאל אדיר, אבל תכנונה מחדש נתקל במספר אתגרים – להחדיר אור ובריזה, לרסן את הקרינה והסינוור מצד מערב, ליצור בידוד טרמי והגנה מפני צינת החוף, ולפתוח את הבית לנוף. אתגר נוסף היה לייצר מרחב פתוח רב שימושי, כזה שמאפשר פרטיות במצבים בהם המשפחה מתאספת והילדים הבוגרים מגיעים. חשוב היה לתכנן ברוח המקום והעיר, להקצות מקום נכבד ליצירות האמנות – וכל אלה בתקציב מצומצם ומוגבל.
 
ריהוט עתיק: לכל העסקים ובעלי המקצוע
עבודות נגרות: לכל העסקים ובעלי המקצוע
העיצוב החדש שם דגש על חשיבה אקלימית, זרימה של אור, בריזה, נוף ויצירת מרחב. לצורך כך פורקה הדירה כליל. הקירות והתקרות הכפולות הוסרו, כל התשתיות הוחלפו ולמעשה נותרו בה רק הקורות והעמודים. על הדרך נוסף גם ממ"ד, ובשל הקרבה לים הותקנה מערכת חימום תת ריצפתית. החלונות הוחלפו בחלונות אלומיניום אטומים מזוגגים בזכוכית בידודית, ובנוסף הותקנו רפפות פנימיות ותריסים ליצירת בידוד תרמי.
 
בשונה מהתכנון המקורי שהיה אופייני לשנות ה-30, כיום חוצים את החלל המרכזי בדירה שני צירים שניצבים זה לזה. בהם שולבו מערכות המיזוג והאחסון, כך שהם מהווים קירות מכילים. הציר עליו תלוי ציור של שי אזולאי נותק מהקורות על ידי מחיצת זכוכית, וכך נשאר החלל חופשי ומקורי. התקרה, בגובה 3.5 מטר, נראית כמרחפת, ומאפשרת מעבר אור. בנוסף, התכנון הצירי אפשר חלוקה לשני אגפים המקנים את אותה פרטיות והרגשת המרחב, גם כשהילדים הבוגרים ובנות זוגן מגיעים לביקור.
 
דלת הכניסה נצבעה בצידה החיצוני בירוק ובצידה הפנימי בלבן, כך שכל פתיחת דלת מחדירה עוד פרץ של צבע לשלל הגוונים בבית. החללים הציבוריים מוקמו אל מול נוף הים המרהיב, ואילו חדרי השינה והרחצה מוקמו בחלק האחורי. בקירות הפנימיים נפתחו פתחים אנכיים המאפשרים זרימה של אוויר טבעי, אור ונוף אל החדרים האחוריים, כאשר כמעט מכל פינה רואים את הים. 
 
 
קשת הצבעים נעה בין ירוקים-תכולים לכחול-ים, כאשר ארונות המטבח נצבעו בתכלת מעושן, ומעליהם משטח שיש קררה ומדף ארוך עם אוסף של כלים צבעוניים משנות ה-50. שולחן האוכל משנות ה-20 היה שייך לסבתא, והכיסאות נצבעו בצבעים שונים. מעל מכתבה שיוצרה בשנות ה-50 נתלה ציור של דני טבק.
 
בפינת הישיבה הונח שזלונג משנות ה-30 לצד ספה מרופדת משנות ה-50, זוג כורסאות בסגול, ספת Togo אפורה ומנורה כתומה משוק הפשפשים. במקום טלוויזיה הותקן בתקרה מקרן המקרין בשעות הערב על מסך גלילה. אותו מסך משמש גם כווילון לדלת היציאה למרפסת.
החלוקה החדשה והרחבת הפתחים אפשרה כניסת אור מדרום, שהיה חסום בתחילה, ומשב בריזה נהדרת בכל שעות היום ממערב וצפון, שחוסך בעלויות חשמל ומיזוג. האור משתנה במשך שעות היום ומשנה את הגוונים בחלל. בשקיעה, השמש האדומה והדקלים משתקפים במחיצות הזכוכית. על קיר הסלון מעל הספה האדומה נתלה ציור של גיל שני, לצידו עבודה  של רפי לביא ומימין עבודה של גל וינשטיין ושתי עבודות של דוד עדיקה.
 
 
 
במבואה ניצב שולחן משנות ה-50, ששולב בתוך ספרייה מודרנית. הספרייה תוכננה בהזמנה ממדפי עץ ומוטות פליז שנמתחים מרצפה לתקרה. פתיחת המעבר אפשרה את סיפוח החדר האחורי לחלל הציבורי. הדלתות הישנות הותאמו לתכנון, שופצו ונצבעו בלבן, ושובצו בזכוכית ישנה משנות ה-50.
 
חדר השינה מופרד מהחלל המרכזי באמצעות דלת מתקפלת מיוחדת שנפתחת כלפי פנים, ובכך אינה יוצרת בזבוז של מקום ומאפשרת את מראה הנוף גם ממערב. חדר הרחצה, שהדלת אליו הותקנה על מסילת הזזה, נשקף משני צדי ארון בגדים, ואילו במראה הגדולה משתקפים העצים ובתי השכונה. ממול על הקיר נתלה ציור של יורם קופרמינץ, "אוהב אותך".

 
 
כל חדרי הרחצה חופו בפסיפס צבעוני והם מכילים חלונות גדולים לכיוון מזרח המחדירים את אור הבוקר, ואילו ניתוקי הזכוכית מחדירים אור דרומי. 
 
 

ההחלטה על ריצוף לוותה בהתלבטות רבות בין ריצוף אבן או עץ, לבין התחושה שמעניק ריצוף הטראצו – חם, פשוט לא מתיימר, מעין גינה ירוקה. ריצפת הטראצו הירוקה שנבחרה הוזמנה על פי דוגמה, שנלקחה מן הרצפה המקורית משנות ה-30, ועברה חריצה וליטוש להשגת מראה אחיד. גם במרפסות הצרות המקיפות את הבניין רוצפו באותם אריחים, ונשתלו בהן שלל עציצי גרניום צבעוני. 

הדירה לפני השיפוץ:

 
 
תוכניות הדירה לפני:
תוכניות הדירה אחרי:
רשימת ספקים חלקית:
אמנות: עינגע גלריה לאמנות עכשווית
קונסטרוקציה: מהנדס  סמואל טומבק 
קבלנים: לואי ונאהל קוזמאר Quzmar
ספה Togo: הביטאט
נגרות: נגרית יעקב גנדי מעפולה
ספרית הפליז: אברהם רומנו
גופי תאורה ושיפוץ גופי תאורה: שוקי פוגל
ריצוף טראצו, ברזים וכלים סניטרים: אלוני
דלתות: דלתופ'אז דלתות יפו.
אלומיניום: חתוקה אלומיניום
 
 

עוד בנושא

בתים משופצים

לשפץ או לעבור? ההחלטה שחסכה הרבה כסף


הדיירים התלבטו אם לשפץ או לעבור דירה, ובזכות המעצבת בחרו באופציה הראשונה וחסכו כשלושה רבעים מעלות המעבר הצפויה

בתים משופצים

בין הסגרים: תהליך שיפוץ מאתגר במיוחד


תהליך שיפוץ דירה הוא אף פעם לא עניין פשוט, אבל כשלפתע פורצת מגיפה עולמית האתגר בהחלט עולה מדרגה

בתים משופצים

לראות את הפוטנציאל – שיפוץ דירה יד שנייה


הדיירים רכשו דירה יד שנייה מוזנחת, אך האמינו שעם תכנון נכון הם יצליחו להפוך אותה לנוחה ומעוצבת. הצצה לשיפוץ דירה שאפתני במיוחד

בתים משופצים

מהרחבת מטבח לשיפוץ מקיף


המעצבת רק רצתה להרחיב מעט את המטבח בביתה הפרטי, אך משם גלשה לשיפוץ מקיף שלא זנח אף חלל בבית

תגובות

דירה מהממת
אהבתי מאוד. עיצוב שמתאים את עצמו לסביבה באופן מדוייק. שילוב הישן והחדש מקסים.

עיצוב מדיוק הן בחינת צבע וגימורים ,נראה שדירה
מאד התחברתי לסגנון שיש בו זיקה לטבע קליל עם מודרניות מדהימה רואים שככל הנראה הדירה עוצבה עבור משפחה צעירה שמחבבת מאד ספרות...

עבודות אמנות , גלריה עינגע

הבית הכי מושלם שראיתי בחיים
מאיפה התמונה המושלמת הגדולה ?

בית מהמם !

הטרצו הירוק חם, מקורי, מאופק אך צבעוני
גם אם לא תשפצו, הבית, המיקום, הנוף.... חדר האמבט מהיפים שראיתי והנגרות יפיפיה

מקסימה, כיפית ומיוחדת !
בכיף הייתי גרה פה

ספרים
סוף סוף דירה שרואים בה מקום לספרים. נפלא

דירה מקסימה וחמימה

אחת הדירות האמיתיות שנראו כאן
דירה שנראית כאילו באמת גרים בה. המון צדדים נעימים. אהבתי במיוחד את גוף התאורה בצבע פליז בחדר שינה. דבר אחד לא ברור לי - למה הצילומים בכזאת איכות ירודה?

וואוו וואוו ועוד פעם וואוו
ודווקא הרצפה מיוחדת

דירה משגעת. הרצפה מושלמת

טרצו - כן, ריהוט midcentury - לא
ראשית - התכנון האדריכלי - חכם ומעורר השראה. שאפו. ועכשיו - לעיצוב: לגבי הטראצו - הצילום (מחד גיסא) והזכרונות שלנו (מאידך גיסא) - לא עושים לו חסד. בפועל, ראיתי טראצו כזה במספר מקומות, והוא פשוט נעים וחם למרות האפרוריות לכאורה. לגבי בחירת ריהוט ה- midcentury מעץ - בהמשך למה ש-10 כתב/ה: יש תחושה של "דלות החומר", ולאו דווקא במובן החיובי. רהיטי העץ שנבחרו הם "דלים" מדי. למרות שיש כאן אמירה עיצובית מאד מהודקת, אין בהם עושר של חומר טוב. יש בהם בעיקר חזרה ל"משעול הזכרונות" של שנות ה-50, ולטעמי - לא כל כך מוצלחת. הספה והכורסאות לעומת זאת - מתחברים לי טוב יותר... אם אתם רוצים לראות חדר עם ריהוט ברמה שאליה אני מכוונת: להלן הקישור : http://vipsottica.com/15321/mid-century-living-room-ideas/mid-century-living-room-ideas-photo-of-79-mid-century-living-room-fresh-and-modern-best

דירה יפה ריצוף נוראי
הריצוף הזה נוראי בעיני, ולא הסוג שלו, אלא הצבע שלו, שמזכיר לי חדרי ניתוח באיכילוב. הדירה עצמה מדהימה!!!

יפיפה
הדירה הכי יפה שראיתי

דירה ייחודית
הדירה הינה ייחודית בעל ת עיצוב בטום טעם. מתאימה לנוף הארץ ישראלי החיפאי. לייק!!!

תשובה למיטל
מס הצבע ow421p blue vision

ריצפת הטארצ'ו תשובה למיכל
הרצפה,מכבדת את דעתך, הרצפה לא הושארה היא הוחלפה בחומר דק יותר וקל יותר לליטוש. חוץ מהיותו חומר מקסים, הוא גם חומר תרמי טוב, ומאחר והותקנה מערכת חימום תת ריצפתי הוא חומר השומר על החום בנוסף הוא גם יותר אקולוגי שכן מדובר בשבבים ולא בחציבת אבן. הקונוטציה הרווחת והשיוך שלו למרצפות ה 30X30 לא עושה עמו חסד. אך טיפול נכון מידות קטנות, או פלטות גדולות ליטוש, והחומר בעייני ראוי. בכל מקרה תודה על התגובה.

מקסים

עשו טעות גדולה שהשאירו את הרצפה. ממש מאכזב

צבע קיר
מהו הגוון שנבחר עבור הקיר בחלל הציבורי?

סוף סוף תכנון חכם קשור למקום

דירה מדהימה. מכירה אותה מקרוב:)

יפה מאוד! אערה אחת
הגופי תאורה תלויים לטעמי גבוהה מידי

בית דירה יפו
דיקה מדהימה ביופיה מיוחדת בשל הצבעוניות והאוירה של להכניס את הבחוץ לבפנים כחלק מהבית הרגשה של חופשה מי צריך יותר מזה חוויה לעין תהנו .

אהבתי!!

דירה מיוחדת צבעונית

תבחרו אתם ת'כותרת :)
הצבעוניות בדירה, למרות שלא חסכו בה (וטוב שכך), מצליחה לשמור על רוגע. הצבעים לא יוצרים תחושת התנגשות. ההיפך הוא הנכון. יש תחושת רכות נעימה.. יש זרימה נפלאה, הרמוניה. ואז בסלון - בום. ורוד עז. נעלמה הרכות ויש פתאום צבע, שלי לפחות, קשה לשאת. צבע מתנגד, צבע מרדן, נועז מידי, אגרסיבי. אז חוץ מהורוד העז בסלון, דירה פשוט יפהפיה. אחת היפות שראיתי לאחרונה.

הולכת על המים
השימוש בחומרים טבעיים ופשוטים, ופלטת הצבעים, יוצרת מרחב מזמין ומתוחכם . זו יצירה ים תיכונית של אהבה, המכניסה את הים והמכחול לתוך הבית. שלמות!!!

תודה מאוד אני מעריכה את הלבביות,הפרגון והביקורת

טרצ'ו
חוץ מהיותו חומר מקסים, הוא גם חומר טרמי טוב, הקונוטציה הרווחת והשיוך שלו למרצפות ה 30X30 לא עושה עמו חסד אך טיפול נכון מידות קטנות או פלטות גדולות ליטוש, והחומר בהחלט ראוי.

עם נוף כזה, הכל טוב!!
דירה יפיפייה, נעימה עם נוף שכל אחד היה רוצה. תהנו!!

קסם של דירה, בטוב טעם

תבחרו אתם ת'כותרת :)
הצבעוניות בדירה, למרות שלא חסכו בה (וטוב שכך), מצליחה לשמור על רוגע. הצבעים לא יוצרים תחושת התנגשות. ההיפך הוא הנכון. יש תחושת רכות נעימה.. יש זרימה נפלאה, הרמוניה. ואז בסלון - בום. ורוד עז. נעלמה הרכות ויש פתאום צבע, שלי לפחות, קשה לשאת. צבע מתנגד, צבע מרדן, נועז מידי, אגרסיבי. אז חוץ מהורוד העז בסלון, דירה פשוט יפהפיה. אחת היפות שראיתי לאחרונה.

יפהפה. השארת הריצוף
רק תורמת לאווירת הפשטות והיופי. נוף משגע!

ל- 10
מסכימה עם כל מילה שלך!!!

מהמם
מהמם :)

סוף סוף דירה יפה בעיצוב מקומי מנומק
אוסף יפה של ריהוט חדש וישן עם אישיות, אמנות טובה על הקירות, הרבה טעם ובמיוחד אישיות ונופך מקומי - לא אורבאני ולא ניו יורק - יפו כמו שיפו צריכה להיות. כל הכבוד על שמירת רצפות הטרצו המקוריות בצבע המיוחד.

התאורה
גופי התאורה נרכשו בשווקי יד שניה. בארץ ביפו, וחלקם בארהב

הכי יפה

בינגו .הצליח להם -תהנו

מהממת. הטרצו נותן אופי. טוב טעם.

דירה מקסימה וכבוד לנוף!
הדירה ממש בטוב טעם והייתי גרה שם בשמחה. הרצפה קצת פחות לטעמי אבל היא יפה לדירה (למרות הצד החיובי של הנסיון לשחזר סגנון ישן, הוא לא חביב עלי) . אומנות מקסימה וריהוט מעניין. כל הכבוד.

סך הכל יפה מאד. 2 דברים שפחות אהבתי
כסאות בצבעים שונים הוא טרנד עיצובי שצריך לעבור מן העולם. אבל דירה יפה.

מדהים טעם קלאסה איכותי. שיק אדיר
והנוף הנוףףףףףף

דירה יפיפיה
דירה יפיפיה' נעימה וחכמה. כל הכבוד ציפי.

דירה יפה ומיוחדת
מדהים, מאיפה התאורה בפינת האוכל ובחדר השינה?

איכס.. השאירו את הרצפה
המגעילה שמתאימה למקלחת בבסיס צבאי ואפילו בבסיסים צבאיים ראיתי משוהו הרבה יותר חדש. ובכל כל העצוב הזה כל כך עני. ראיתי מלא "עיצובים" כאלה ותמיד זה הרושם שנשאר אצלי ממשהו כזה בעיצובים בדירות בארץ - משהו עני, דל, גם בריהוט, גם בצבעים, קטלוג של איקאה נראה יותר טוב. עיצוב יכול להיות יוקרתי, יכול להיות יותר פשוט אבל פה זה פשוט עני.

מקסים

מקסים מקסים
השארת הריצוף יפה מאוד

מהממת. הטרצו נותן אופי. טוב טעם.

דירה מהממת
מקסים, יד אומן! פינה לנפש ובעיקר הצבעים הללו שמשלבים את השקט והצורך לצבע בחיים, כל הכבוד!

אהבתי מאוד!

טעם משובח וחשיבה מקורית - כולי קנאה בדיירים

מרשים ואיכותי
לא מתיימר, לא מתייפייף. שימוש מושכל בחומרים ומינון מדויק שלהם וביניהם הביא לתוצאה מרשימה ולא טרנדית. כל הכבוד!

מקסים, נעים ושלו.
תהנו ??

קסם של דירה
ייחודית, מלאת אופי, הרמונית ועם נוף חלומי.

כתיבת תגובה