כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(8) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(1082) "

הדיירים: זוג
המיקום: גן יבנה
השטח: 385 מ"ר מגרש, 190 מ"ר שטח בנוי
התקציב: 250,000 ₪
עיצוב פנים: טל יוקלר

זוג בשנות ה-60 לחייו רכש בית דו קומתי בגן יבנה. הזוג החליט לשפץ רק את קומת הקרקע של הבית, ואילו את הקומה העליונה – שמיועדת לילדים ולנכדים – להשאיר כמו שהיא.
קומת הקרקע כוללת את האזור הציבורי ואת חדר השינה הראשי. במסגרת שיפוץ הבית, ביקשו הלקוחות ליצור סוויטת הורים גדולה עם חדר רחצה מפנק, מטבח עם הרבה מקומות אחסון, פינת אוכל מרווחת וסלון שיכלול כמה שיותר מקומות ישיבה. בנוסף הם ביקשו להחליף את הריצוף בקומת הקרקע ולבצע הנמכות גבס.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/08/1-16.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/08/2-17.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(673) "

על שיפוץ הבית הייתה אחראית מעצבת הפנים טל יוקלר, והיא דאגה לתת מענה לכל אחת מהדרישות של הלקוחות. כדי להרחיב את חדר השינה ולתכנן חדר רחצה רחב ידיים, החליטה המעצבת לשבור כמה מקירות הפנים. מהלך זה אפשר להכניס לסוויטה מיטת קינג מפנקת, ארונות אחסון גדולים, ואפילו לשלב בחדר הרחצה הצמוד ארון נסתר למכונת הכביסה. כדי להשלים את הנוחות, סוויטת ההורים גם כוללת יציאה ישירה לגינה.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/08/3-16.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/08/4-16.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(612) "

תכנון האזור הציבורי היא מרכיב חשוב בשיפוץ הבית. בקשת הדיירים הייתה לעצב את הסלון ופינת האוכל באופן שיאפשר אירוח של כמה שיותר אנשים. לצורך כך נבחרה פינת אוכל רחבה במיוחד, שיכולה להיפתח עד לאורך של שלושה מטרים.
עבור הסלון הוחלט לרכוש ספה בהזמנה אישית ובמידות מדויקת, וכך לנצל את השטח הקיים בצורה מרבית ולהרוויח מקסימום מקומות ישיבה.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/08/5-16.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/08/6-15.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(1254) "

שיפוץ הבית לא פסח גם על חלל המטבח. בעלת הבית היא קונדיטורית, אבל כל חייה היא נאלצה לעבד במטבח קטן ולא פרקטי. בבית הנוכחי היא קיוותה לקבל מטבח גדול עם אי מרווח, משטח עבודה נוח ושפע של מקומות אחסון. בנוסף, היא ביקשה ליצור במטבח מקום למקרר ולמכונות קפה אינטגרליים, לתנור וכיריים גדולים מהסטנדרט ולמקרר יינות.
כדי להגשים את חלומה, הציעה מעצבת הפנים לשנות את המיקום של המטבח ולהעביר אותו לאזור מרווח יותר. בהתחלה הדיירת התנגדה למהלך הזה כיוון שבמיקום החדש לא היו חלונות, אך לבסוף היא השתכנעה. "כשהדיירת ראתה את התוצאה הסופית היא פשוט נדהמה והתאהבה במטבח שלה", מספרת המעצבת. "לפעמים אנשים לא רואים את הפוטנציאל הטמון בדירתם בגלל תפיסות או הרגלים, ומפספסים הזדמנויות שיטיבו להם בעתיד".

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/08/7-15.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/08/8-15.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

בתים משופצים  //  להפיק את המקסימום: שיפוץ בית שעשה פלאים

להפיק את המקסימום: שיפוץ בית שעשה פלאים

סוויטת הורים מפנקת, מטבח מרווח וסלון ופינת אוכל שעושים חשק לארח – בואו לראות מה שיפוץ בית יכול לעשות

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: מאור מויאל


הדיירים: זוג
המיקום: גן יבנה
השטח: 385 מ"ר מגרש, 190 מ"ר שטח בנוי
התקציב: 250,000 ₪
עיצוב פנים: טל יוקלר

זוג בשנות ה-60 לחייו רכש בית דו קומתי בגן יבנה. הזוג החליט לשפץ רק את קומת הקרקע של הבית, ואילו את הקומה העליונה – שמיועדת לילדים ולנכדים – להשאיר כמו שהיא.
קומת הקרקע כוללת את האזור הציבורי ואת חדר השינה הראשי. במסגרת שיפוץ הבית, ביקשו הלקוחות ליצור סוויטת הורים גדולה עם חדר רחצה מפנק, מטבח עם הרבה מקומות אחסון, פינת אוכל מרווחת וסלון שיכלול כמה שיותר מקומות ישיבה. בנוסף הם ביקשו להחליף את הריצוף בקומת הקרקע ולבצע הנמכות גבס.

על שיפוץ הבית הייתה אחראית מעצבת הפנים טל יוקלר, והיא דאגה לתת מענה לכל אחת מהדרישות של הלקוחות. כדי להרחיב את חדר השינה ולתכנן חדר רחצה רחב ידיים, החליטה המעצבת לשבור כמה מקירות הפנים. מהלך זה אפשר להכניס לסוויטה מיטת קינג מפנקת, ארונות אחסון גדולים, ואפילו לשלב בחדר הרחצה הצמוד ארון נסתר למכונת הכביסה. כדי להשלים את הנוחות, סוויטת ההורים גם כוללת יציאה ישירה לגינה.

תכנון האזור הציבורי היא מרכיב חשוב בשיפוץ הבית. בקשת הדיירים הייתה לעצב את הסלון ופינת האוכל באופן שיאפשר אירוח של כמה שיותר אנשים. לצורך כך נבחרה פינת אוכל רחבה במיוחד, שיכולה להיפתח עד לאורך של שלושה מטרים.
עבור הסלון הוחלט לרכוש ספה בהזמנה אישית ובמידות מדויקת, וכך לנצל את השטח הקיים בצורה מרבית ולהרוויח מקסימום מקומות ישיבה.

שיפוץ הבית לא פסח גם על חלל המטבח. בעלת הבית היא קונדיטורית, אבל כל חייה היא נאלצה לעבד במטבח קטן ולא פרקטי. בבית הנוכחי היא קיוותה לקבל מטבח גדול עם אי מרווח, משטח עבודה נוח ושפע של מקומות אחסון. בנוסף, היא ביקשה ליצור במטבח מקום למקרר ולמכונות קפה אינטגרליים, לתנור וכיריים גדולים מהסטנדרט ולמקרר יינות.
כדי להגשים את חלומה, הציעה מעצבת הפנים לשנות את המיקום של המטבח ולהעביר אותו לאזור מרווח יותר. בהתחלה הדיירת התנגדה למהלך הזה כיוון שבמיקום החדש לא היו חלונות, אך לבסוף היא השתכנעה. "כשהדיירת ראתה את התוצאה הסופית היא פשוט נדהמה והתאהבה במטבח שלה", מספרת המעצבת. "לפעמים אנשים לא רואים את הפוטנציאל הטמון בדירתם בגלל תפיסות או הרגלים, ומפספסים הזדמנויות שיטיבו להם בעתיד".

עוד בנושא

בתים משופצים

בן שמונים לגבורות: שיפוץ כולל לבית עתיק


הלקוח החליט לעבור עם אשתו לבית ילדותו הישן בעין כרם, אך המהלך הצריך שיפוץ כולל מהרצפה ועד לגג

בתים משופצים

כל קיר חשוב: שיפוץ יסודי לבית פרטי


לאחר 12 שנים, החליטו הדיירים לרענן את ביתם עם שיפוץ יסודי ועיצוב מחודש. בסיומו של התהליך הם זכו בבית מודרני במראה אלגנטי

בתים משופצים

כעוף החול: שיפוץ דירה לאחר שריפה


המשפחה איבדה את ביתה בגלל שריפה, אך בחרה לראות בכך הזדמנות להתחדש. מבט על שיפוץ דירה שאפתני במיוחד

בתים משופצים

קטנה ומטריפה: דירת גג של 70 מ"ר


שיפוץ דירה הוא תמיד עניין לא פשוט, אבל כשמדובר בדירת גג קטנה שנמצאת בבניין ישן – האתגר עולה מדרגה. מבט על מהפך

תגובות

ריהוט מקסים,אך כל הסידור נראה מאוד לא פרקטי.

כתיבת תגובה