בניין ודיור

בתים משופצים  //  לפני ואחרי: בית בשיפוץ מהיר בפחות מ-100 אלף שקלים

לפני ואחרי: בית בשיפוץ מהיר בפחות מ-100 אלף שקלים

הדייר ביקש להפוך את הבית החדש שקנה לגברי, מואר ולא עמוס. היו לו רק שלושה שבועות ו-90 אלף שקלים, בואו תראו מה יצא

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


הדיירים: גבר כבן 50
השטח: 80 מ"ר
המקום: צור יגאל
עיצוב פנים והום סטיילינג: מיטל אירני וסיון גולדפלד

 
בעל הבית, גרוש עם ילדים גדולים שכבר אינם גרים עמו, רכש את הבית והיה צריך לעבור אליו בתוך 3 שבועות עקב חוזה שהסתיים בביתו הקודם, הדייר ביקש שהשיפוץ יכיל שני שלבים: עיצוב, תכנון ושיפוץ הבית שהיה ישן מאוד, ובנוסף הום סטיילינג והלבשת הבית בכל האלמנטים השונים כגון ריהוט, טקסטיל, צבע, דקורציה ועוד. הדייר דמיין בית מזמין, חמים וגברי ובעיקר מואר ולא עמוס. לא היה לו ריהוט להעביר לבית החדש פרט למיטה ועוד מספר מצומצם של אביזרים, ולכן המעצבות היו צריכות לרכוש הכל ובו בזמן לעמוד בתקציב של 90 אלף שקלים.

וילונות
: לכל העסקים ובעלי המקצוע
פרקטים ודקים: לכל העסקים ובעלי המקצוע

לדייר היו הרבה חלומות, כשאחד מהם היה אי במטבח. עלויות אי חדש הן די גבוהות ולכן מצאו המעצבות אי עם שיש איכותי ומגירות לאחסון במחיר מציאה ובמצב מצוין. על מנת ליצור מראה יותר הומוגני לבית, נשברה אחת המחיצות בין הסלון למטבח, כאשר השנייה מסתירה את המקרר ולכן נשארה במקומה. הארונות העליונים הורדו ובכך החלל אוורר ונכנס יותר אור. דלתות המטבח והידיות הוחלפו בחדשות, כך גם השיש, ונוספו מדפים לאחסון ודקורציה. התאורה הוחלפה לפס צבירה שמאפשר לשחק עם מיקוד האור על ידי הזזת הספוטים. בנוסף נתלו תמונות ווילון חדש, שעל ידי גלילה יוצר פסים של אור וצל.

תאורה בהתאמה אישית. המטבח החדש


משחקי אור וצל


מדפים לאחסון ודקורציה


לסלון הוכנסה ספה גדולה ומפנקת יחד עם שטיח שמחלק את החלל ויוצר הפרדה ויזואלית בין הסלון למטבח. החלון המשמש כיציאה לגינה הולבש בווילון בהיר נופל שיוצר אווירה רכה ושוטף את החלל בהרבה אור.


הסלון החדש

וילון בהיר ששוטף את החלל



ריהוט שנקנה במיוחד

תמונות לקישוט הקירות

 
כאשר הגיעו המעצבות לטפל בחדר השינה, התקציב כבר היה קרוב למיצוי, ולכן בעזרת קצת צבע ופרופיל לחלוקת הקיר נוצר חדר מעוצב ומרגיע שירוהט בהמשך על ידי הדייר. גם כאן נתלה וילון למראה נקי ואפשרות למשחק בין אור לצל.

צבע ופרופיל. חדר השינה החדש

חדר השירותים והמקלחת היו ישנים מאוד ולכן הצנרות הוחלפו בחדשות, מיקום המקלחון והכיור שונו כך שהמקלחת תהיה יותר נוחה ופונקציונלית, ונקנו כלים סניטריים חדשים. הדייר אף ביקש וקיבל מקלחת מפנקת (עד כמה שניתן בחלל הקטן). בשירותים הוחלף הטפט שהיה על הקירות בחיפוי קרמיקה והוכנסה אסלה תלויה עם מיכל סמוי. נוצרה נישה מתחת לחלון בה ניתן לשים אביזרי נוי ודקורציה לאווירה נעימה ומעוצבת. גם הכיור הוחלף ומעליו הודבקה מראה שנוצרה בצירוף ארבע מראות קטנות.

חדר הרחצה החדש


רצה וקיבל. מקלחון חדש


השירותים
 
 
וכך נראתה הדירה לפני השיפוץ:
 


רשימת ספקים:
ספה – ביתילי
מזנון סלון – איקאה
פרקט ווילונות – וילונות הנרי
 

עוד בנושא

בתים משופצים

בין הכיכרות: בניין תל אביבי ששופץ מהיסוד


הבניין הזה נמצא באחד המיקומים המבוקשים ביותר בתל אביב, אבל עד לא מזמן הוא סבל ממראה ישן ומתפורר. ביוזמה עצמית של הדיירים, הבניין עבר שיפוץ מקיף וקיבל מראה חדש ובלתי שגרתי

בתים משופצים

התחום האפור: בית שהפיק עושר מהצבע הניטרלי


גוונים של אפור, שימוש בבטון מוחלק, גרם מדרגות מרהיב ונגיעות נועזות של צבע, הפכו את הבית הזה לשקט ודרמטי באותה נשימה, ומעל לכל – יוקרתי ומלא עושר

בתים משופצים

הבזקי אור הכרחיים בבית צר וארוך במיוחד


איך יקבל בית דו מפלסי צר וארוך את האור הדרוש לארבעת חדרי השינה שלו, לפינת האוכל הפנימית ולחדרי הרחצה? חצר פנימית קטנה פתרה את הבעיה

בתים משופצים

למה לבחור בסגנון עיצוב אחד כשאפשר לשלב?


נסיבות משפחתיות עצרו את החלום לשיפוץ הבית החיפאי, אבל הוא לא נעצר לגמרי. תחושות בטן חיוביות ונחישות הצליחו ליצור חללים מזמינים ואווירה נעימה ומפנקת לדייריו

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *