כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור - מגזין לעיצוב הבית ועיצוב פנים

בתים משופצים  //  מבית פרטי לפנטהאוז משופץ: ביקור בית בחיפה

מבית פרטי לפנטהאוז משופץ: ביקור בית בחיפה

פעם הם גרו ביחד עם הילדים בבית פרטי, אבל כשכולם עזבו את הקן, עברו ההורים לפנטהאוז. בואו תראו איך נראה בית שבו לא צריך לדאוג מילדים קטנים שיהרסו את הרהיטים

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


איך מעבירים זוג שחי בבית פרטי גדול מאוד אל חיים חדשים בדירת פנטהאוז? אין ספק שמדובר באתגר, וזו בדיוק הסיטואציה בה נתקלה מעצבת הפנים ענבר מנגד כשביקשו הדיירים שתסייע להם בעיצוב הדירה אליה עברו, בעקבות הילדים והנכדים שנעשו רחוקים מדי עבורם. 

 
עוד בתים מעוצבים בחיפה:
 
הדיירים ביקשו לעצב לעצמם חלל ציבורי שיכלול מטבח גדול עם הרבה שטחי אחסון ועבודה, פינת אוכל שתהיה מספיק מרווחת לארח את כל המשפחה ביחד וסלון גדול ומרווח. כל המרכיבים האלו אמורים היו להכנס יחד בשטח של כ- 48 מ"ר וכך הוחלט על מטבח בצורת האות ריש וכדי להוסיף בו עוד משטח עבודה ומקומות אחסון הוחלט גם לבנות אי גדול במרכז. 
 

שטח לא גדול עם הרבה פונקציות. החלל הציבורי
 

לבן עם נגיעות אדום. המטבח 
 
הצבע הלבן שולט בקומה זו כדי לתת הרגשה של קלילות ופתיחות וכדי לחמם מעט את האווירה נוספו נגיעות עץ וצבע אדום. באזור הסלון מוקמה ספה אחת ארוכה במיוחד על מנת ליצור הרגשה של חלל גדול יותר ובצד הוצבה כורסא בצבע פוקסיה. המזנון בנישה ויחידת הטלוויזיה תוכננו והותאמו במיוחד למקום, כשהם תלויים באוויר ליצירת אשליה של מרחב ומעל הכל נבנתה נישה מגבס שמוארת על ידי פסי לד.
 
רוצים גם בית מעוצב?
כורסאות לסלון: לכל העסקים ובעלי המקצוע
מטבחים מעוצבים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
 

תאורה תלויה ממקדת תשומת לב אל אזורים נבחרים
 

איזור הכניסה והסלון
 
 
יחידת הטלוויזיה הותאמה לגודל הטלוויזיה של הדיירים וגם המדף הסגור בקלפה זכוכית תוכנן שיבלוט בצורה המינימלית ביותר כך שלא יתפוס מקום בחלל אבל עדיין יאכלס בתוכו את הציוד הנדרש לשמע של הטלוויזיה. התאורה השקועה שהייתה בדירה הוחלפה לתאורה חסכונית של גופי לדים שקועים ונוספו כאן גם גופי תאורה תלויים שמדגישים זויות כמו פינת האוכל והאי שבמטבח. 
 
בחדר השינה המרכזי בוטל ארון הקיר שהיה בדירה ונוצרה גומחה בה הוכנס ארון זכוכית לבן והמיטה הותאמה למקום המצומצם וכך גם הטקסטיל – עם וילונות שמקפידים שלא לאטום את האור שבחוץ. 
 

פינת ישיבה שממקדת תשומת לב בחלל
 
 

חדר השינה שומר על גוון לבן ונקי
 
 
 

עוד בנושא

בתים משופצים

מהמרתף ועד לגג – שיפוץ מקיף שלא פספס שום פרט


החלונות הוגדלו, חדרי השינה תוכננו מחדש ועליית הגג המוזנחת קיבלה סוף סוף תפקיד. תהליך שיפוץ מקיף שרענן את כל הבית

בתים משופצים

פחות מרפסת, יותר חדרים – הרחבת הבית ששינתה את הכול


איך הופכים דירת שלושה חדרים צפופה לפנטהאוז ומפנק? אחרי תהליך ממושך של הרחבת בית וחלוקת חלל מחודשת הגיע הפתרון

בתים משופצים

הדרך לבית ייחודי מתחילה בתכנון נגרות


עם חלוקת חלל חדשה, בחירת חומרים מדויקת ונגרות אישית מותאמת, הצליחו האדריכליות להפוך את הבית הישן למשהו אחר לגמרי

בתים משופצים

מתיחת פנים לבית: תהליך שיפוץ שעשה פלאים


תהליך שיפוץ מקיף שמוכיח שגם הדירה המיושנת והחשוכה ביותר יכולה להפוך לבית מואר ומזמין שכולו סטייל ואנרגיה חיובית

תגובות

כתיבת תגובה