כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(1) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(15148) "

הדיירים: זוג + 2
השטח: 250 מ"ר
המקום: הרצליה
עלות: 440 אלף שקלים
מעצבת פנים: ענבל יפה Baloo Living

זוג צעיר בשנות ה-40 לחייו עם שני ילדים בני 14 ו–10 רכשו בית צמוד קרקע בן שלושה מפלסים בהרצליה. הבית המיושן היה אמנם במצב סביר, אבל כדי "להשמיש" אותו כך שיתאים לצרכי הדיירים החדשים וינצל את הפוטנציאל הגלום בו, היה צורך בשיפוץ מאסיבי. השילוב בין שמירת הקיים לבין עיצוב מודרני, צעיר ופונקציונלי העונה על רצונותיהם של בני הבית דרש הערכות מיוחדת, שלא לדבר על התכנון התקציבי.

עיצוב מטבחים: לכל העסקים ובעלי המקצוע 
עיצוב מרפסות: לכל העסקים ובעלי המקצוע

 
כצעד ראשון, המעצבת ביצעה תכנון בסיסי ראשוני של כל השינויים הנדרשים ונערך אומדן תקציבי מלא, כשכל בעלי המקצוע הגיעו לתת הצעות מחיר. לאחר סגירת התקציב, בעלי הדירה והמעצבת ארגנו לוח זמנים מוקפד ומוסכם על כל בעלי המקצוע. במהלך כל חודשי העבודה היה סנכרון מלא בין הקבלן לבין בעלי המקצוע השונים, בהנחיה ובפיקוח של המעצבת. שיפוץ בסדר גודל שכזה יכול גם בהחלט להמתח על פני זמן ממושך יותר, והיה ברור לכולם שיש לוודא שמצב זה לא יקרה. השיפוץ נמשך כארבעה וחצי חודשים: החודש הראשון הוקצה לתוכניות עבודה, לתכנון תקציבי ולהזמנת כל המוצרים.
 
 
תוכנית העיצוב שגובשה שמה לה למטרה ליצור חללים מפנקים ופרקטיים העונים על צרכי בני הבית, תחביביהם והרגליהם. חשוב היה להם שהבית ישדר סגנון נעים וייצור אווירה טובה ונוחות מקסימלית. מראש נקבע כי הצבעים השולטים יהיו גוונים של טורקיז, תכלת ולבן עם נגיעות של צבעים חמים – כתום, אדמדם וצהוב בחדרי השינה. בבית התבצע שיפוץ מלא של כל התשתיות, שכלל הסרת עמודים וחגורות, בניית קירות שיצרו חללים חדשים, עבודות אינסטלציה, שיפוץ טוטאלי של חמישה חדרי רחצה, החלפת חלונות, עבודות גבס, ריצופים, פרקט, ותאורה בכל הבית.
 
כבר מדלת הכניסה מתאפשר מבט לכל אורכו של החלל הציבורי, כאשר מהסלון ומהמטבח מביטים החוצה מבעד לוויטרינות גדולות המשקיפות לגינה. הגינה מזכירה קצת גינות טרופיות – שופעת גווני ירוק ונשקפת גם מחלונות חדרי השינה בקומת המגורים העליונה. להגדלת אפקט ההשתקפות הוצמדה מראה גדולה לאחד מקירות הכניסה.
 
 
 
על פי בקשתה של בעלת הבית, המטבח, שהיה בעבר בצבע חום מיושן, הוסר לחלוטין והוחלף במטבח חדש בקונספט שונה הפתוח לכיוון הסלון ובנוי בצורת ר'. במרכזו הוצב אי גדול עם מגירות ומקומות ישיבה. ארונות המטבח שנבחרו עשויים מ-MDF צבוע בגוון לבן נקי, המתאים לרצפת האבן האפורה שהייתה קיימת (ולא הוחלפה בשל העלות הגבוהה). כל עבודות הנגרות בבית – המטבח, ארבעה ארונות קיר גדולים, שולחנות עבודה משולבי מגירות וארונות אמבטיה – הוכנו על ידי נגר פרטי. בנוסף נרכשו מוצרי חשמל חדשים שמותאמים למטבח החדש. היות והמטבח נפתח לסלון יש תחושה של מרחב והגינה על כל גווניה ממש מורגשת גם בתוך הבית. בסמוך לאי ממוקמת פינת אוכל הנפתחת לאירוח רב משתתפים. מפינת האוכל ומהמטבח ניתן להביט החוצה לעבר הגינה, מה שמקנה תחושה מאוד נעימה.
 
 
 
קומת המגורים העליונה נהרסה עד היסוד ולא נשאר שום זכר לקומה הקודמת. המטרה הייתה ליצור חדרים חדשים, מה שהצריך שיפוץ מאסיבי שכלל הריסה של כל הפנים והסרת חגורות ועמודים שהקשו על חלוקה הגיונית חדשה של החלל. בהתייעצות ובאישור חתום של קונסטרוקטור הושארו עמודים תומכים ומלאכת החלוקה מחדש החלה. התכנון החדש כלל 4 חדרי שינה מרווחים, שלושה חדרי רחצה ומבואת כניסה מזמינה. שניים מהעמודים שלא ניתן היה להזיזם שימשו בסיס להפרדה בין החדרים, והוטמעו כחלק מהקיר של ארון הבגדים בחדר השינה של ההורים וכחלק מנישת המדפים בחדר המשחקים. בכל חדר מוקמו ארונות קיר גדולים ופלטת שולחן לימודים עם מגירות לאחסון. כל החלונות בקומה הוסרו והוחלפו בחלונות חדשים בגוון לבן שמנת, המהווים מסגרת "מרוככת" לנוף הירוק הנשקף מבחוץ.
  
חדר השינה של ההורים הוא גדול ומפנק וחדר רחצה מרווח צמוד אליו. בעלי הבית העדיפו מקלחון גדול עם ספסל ישיבה. תשומת לב מיוחדת הוקדשה לנושא התאורה באמבטיה: זהו חדר עם מראות גדולות ופיזור האור משמעותי ביותר. גם בחדר השינה הותקן ארון קיר גדול, עם מדפים ומגירות נשלפות.
 
 
 
בחדר המשפחה שולטים צבעי האפור–צהוב (האפור בהיר מאוד והצהוב חם מאוד) וממוקמים בו ספריה, מסך טלוויזיה, וכורסאות נוחות. בחדר זה הונח שטיח עגול מטריקו, גם הוא בצבעי צהוב ואפור. שידת אחסון מיוחדת הותאמה לתחתית נישת המדפים ושולחן צמוד קיר, מתחת לחלון ולאור, מיועד לעיסוק בתחביב של אם המשפחה – עיצוב תכשיטים. 
 
 
 
 
ילדי המשפחה ביקשו להיות מעורבים בעיצוב החדרים שלהם וכך עלה הרעיון שכל חדר יהיה בצבע שונה, לפי בחירת הילד. הנערה המתבגרת בחרה בצבעי אדום-תכלת, וחדרה הוגדל בממדיו ונוסף לו חדר רחצה קטן צמוד. בחדר הוצבה מיטה זוגית, ארון קיר גדול המואר ישירות על ידי פס צבירה עם ספוטים ועמדת לימודים המורכבת מפלטת עץ המשלבת מגירות אחסון. כל פרטי האקססוריז נבחרו בצבעי אדום ותכלת וכוללים כריות גדולות, שידה אדומה לצד המיטה, תמונות ועוד. 
 
 
 
הילד בן ה-10 גולש ומנגן בגיטרה ולכן הוא בחר לעצמו, כמובן, צבעי ים וחפצים המזכירים ים (עוגן, מפרשיות, הגה אניה וכו'). בחדר הותקן ארון קיר גדול בנישה ועמדת לימודים המורכבת מפלטת עץ המשלבת מגירות אחסון.
 
 
 
חדרי הרחצה חופו בקרמיקה רק באזורים הרטובים על מנת "להקליל" את מראה החדרים. שאר הקירות נצבעו בגוון שמנת לבן, המיועד לחדרי רחצה. כך נוצרה אחידות בין חדרי הרחצה ברחבי הבית, כשאביזרי האמבטיה הספציפיים בגווניהם השונים מעניקים להם ייחוד. עבודות הנגרות, בנוסף על ארונות ההלבשה והאחסון, כללו גם ארונות כיור עם מגירה מיוחדת מיועדת לכביסה וארון תריס מאוורר לאחסון מכונת כביסה ומייבש. כל קומת המגורים חופתה בפרקט תלת שכבתי, מלבד חדרי הרחצה שרוצפו באריחי גרניט פורצלן בהירים וגדולים.
 
 
 
 
 
תוכניות הבית:
רשימת ספקים חלקית:
פרקט – יוריסטה סנטר בנתניה
קרמיקה וסניטריה – עוגן ברעננה
שטיחים – שטיחי איתמר
שטיח חדר ילד – שטיח מארה"ב
כיסויי מיטה – גולף & קו,שמנת עיצובים
מיטה ושידה בחדר נערה – איקאה
כריות וכיסא בסלון – פלורליס הרצליה פיתוח
כריות בחדרי שינה – בהתאמה אישית של בדים חברת רנבי
 

עוד בתים משופצים:

ביבר הזכוכית: דירת גן קבלנית קצת אחרת
חבויה בסלע: הדירה הירושלמית העתיקה שנחשפה ושופצה
עדין אך נועז: עיצוב אקלקטי לדירה בתל אביב
מנפלאות הגבס: הבית ששינה את פניו והפך מישן לחדש
שלושה גוונים של אפור: עיצוב בית מודרני באבן יהודה

" ["image"]=> string(149) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/שיפוץ הבית/שיפוץ בית צמוד קרקע בהרצליה/553.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

בתים משופצים  //  מהמסד עד הטפחות: שיפוץ כולל לבית קרקע בהרצליה

מהמסד עד הטפחות: שיפוץ כולל לבית קרקע בהרצליה

עוד לפני תחילת השיפוץ בבית שלפניכם הוכנה תוכנית עבודה מסודרת שתיקצבה את כל השינויים הרצויים, מה שהוכיח שבעזרת תכנון מוקפד וחשיבה על כל התמונה, הכל אפשרי

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


הדיירים: זוג + 2
השטח: 250 מ"ר
המקום: הרצליה
עלות: 440 אלף שקלים
מעצבת פנים: ענבל יפה Baloo Living

זוג צעיר בשנות ה-40 לחייו עם שני ילדים בני 14 ו–10 רכשו בית צמוד קרקע בן שלושה מפלסים בהרצליה. הבית המיושן היה אמנם במצב סביר, אבל כדי "להשמיש" אותו כך שיתאים לצרכי הדיירים החדשים וינצל את הפוטנציאל הגלום בו, היה צורך בשיפוץ מאסיבי. השילוב בין שמירת הקיים לבין עיצוב מודרני, צעיר ופונקציונלי העונה על רצונותיהם של בני הבית דרש הערכות מיוחדת, שלא לדבר על התכנון התקציבי.

עיצוב מטבחים: לכל העסקים ובעלי המקצוע 
עיצוב מרפסות: לכל העסקים ובעלי המקצוע

 
כצעד ראשון, המעצבת ביצעה תכנון בסיסי ראשוני של כל השינויים הנדרשים ונערך אומדן תקציבי מלא, כשכל בעלי המקצוע הגיעו לתת הצעות מחיר. לאחר סגירת התקציב, בעלי הדירה והמעצבת ארגנו לוח זמנים מוקפד ומוסכם על כל בעלי המקצוע. במהלך כל חודשי העבודה היה סנכרון מלא בין הקבלן לבין בעלי המקצוע השונים, בהנחיה ובפיקוח של המעצבת. שיפוץ בסדר גודל שכזה יכול גם בהחלט להמתח על פני זמן ממושך יותר, והיה ברור לכולם שיש לוודא שמצב זה לא יקרה. השיפוץ נמשך כארבעה וחצי חודשים: החודש הראשון הוקצה לתוכניות עבודה, לתכנון תקציבי ולהזמנת כל המוצרים.
 
 
תוכנית העיצוב שגובשה שמה לה למטרה ליצור חללים מפנקים ופרקטיים העונים על צרכי בני הבית, תחביביהם והרגליהם. חשוב היה להם שהבית ישדר סגנון נעים וייצור אווירה טובה ונוחות מקסימלית. מראש נקבע כי הצבעים השולטים יהיו גוונים של טורקיז, תכלת ולבן עם נגיעות של צבעים חמים – כתום, אדמדם וצהוב בחדרי השינה. בבית התבצע שיפוץ מלא של כל התשתיות, שכלל הסרת עמודים וחגורות, בניית קירות שיצרו חללים חדשים, עבודות אינסטלציה, שיפוץ טוטאלי של חמישה חדרי רחצה, החלפת חלונות, עבודות גבס, ריצופים, פרקט, ותאורה בכל הבית.
 
כבר מדלת הכניסה מתאפשר מבט לכל אורכו של החלל הציבורי, כאשר מהסלון ומהמטבח מביטים החוצה מבעד לוויטרינות גדולות המשקיפות לגינה. הגינה מזכירה קצת גינות טרופיות – שופעת גווני ירוק ונשקפת גם מחלונות חדרי השינה בקומת המגורים העליונה. להגדלת אפקט ההשתקפות הוצמדה מראה גדולה לאחד מקירות הכניסה.
 
 
 
על פי בקשתה של בעלת הבית, המטבח, שהיה בעבר בצבע חום מיושן, הוסר לחלוטין והוחלף במטבח חדש בקונספט שונה הפתוח לכיוון הסלון ובנוי בצורת ר'. במרכזו הוצב אי גדול עם מגירות ומקומות ישיבה. ארונות המטבח שנבחרו עשויים מ-MDF צבוע בגוון לבן נקי, המתאים לרצפת האבן האפורה שהייתה קיימת (ולא הוחלפה בשל העלות הגבוהה). כל עבודות הנגרות בבית – המטבח, ארבעה ארונות קיר גדולים, שולחנות עבודה משולבי מגירות וארונות אמבטיה – הוכנו על ידי נגר פרטי. בנוסף נרכשו מוצרי חשמל חדשים שמותאמים למטבח החדש. היות והמטבח נפתח לסלון יש תחושה של מרחב והגינה על כל גווניה ממש מורגשת גם בתוך הבית. בסמוך לאי ממוקמת פינת אוכל הנפתחת לאירוח רב משתתפים. מפינת האוכל ומהמטבח ניתן להביט החוצה לעבר הגינה, מה שמקנה תחושה מאוד נעימה.
 
 
 
קומת המגורים העליונה נהרסה עד היסוד ולא נשאר שום זכר לקומה הקודמת. המטרה הייתה ליצור חדרים חדשים, מה שהצריך שיפוץ מאסיבי שכלל הריסה של כל הפנים והסרת חגורות ועמודים שהקשו על חלוקה הגיונית חדשה של החלל. בהתייעצות ובאישור חתום של קונסטרוקטור הושארו עמודים תומכים ומלאכת החלוקה מחדש החלה. התכנון החדש כלל 4 חדרי שינה מרווחים, שלושה חדרי רחצה ומבואת כניסה מזמינה. שניים מהעמודים שלא ניתן היה להזיזם שימשו בסיס להפרדה בין החדרים, והוטמעו כחלק מהקיר של ארון הבגדים בחדר השינה של ההורים וכחלק מנישת המדפים בחדר המשחקים. בכל חדר מוקמו ארונות קיר גדולים ופלטת שולחן לימודים עם מגירות לאחסון. כל החלונות בקומה הוסרו והוחלפו בחלונות חדשים בגוון לבן שמנת, המהווים מסגרת "מרוככת" לנוף הירוק הנשקף מבחוץ.
  
חדר השינה של ההורים הוא גדול ומפנק וחדר רחצה מרווח צמוד אליו. בעלי הבית העדיפו מקלחון גדול עם ספסל ישיבה. תשומת לב מיוחדת הוקדשה לנושא התאורה באמבטיה: זהו חדר עם מראות גדולות ופיזור האור משמעותי ביותר. גם בחדר השינה הותקן ארון קיר גדול, עם מדפים ומגירות נשלפות.
 
 
 
בחדר המשפחה שולטים צבעי האפור–צהוב (האפור בהיר מאוד והצהוב חם מאוד) וממוקמים בו ספריה, מסך טלוויזיה, וכורסאות נוחות. בחדר זה הונח שטיח עגול מטריקו, גם הוא בצבעי צהוב ואפור. שידת אחסון מיוחדת הותאמה לתחתית נישת המדפים ושולחן צמוד קיר, מתחת לחלון ולאור, מיועד לעיסוק בתחביב של אם המשפחה – עיצוב תכשיטים. 
 
 
 
 
ילדי המשפחה ביקשו להיות מעורבים בעיצוב החדרים שלהם וכך עלה הרעיון שכל חדר יהיה בצבע שונה, לפי בחירת הילד. הנערה המתבגרת בחרה בצבעי אדום-תכלת, וחדרה הוגדל בממדיו ונוסף לו חדר רחצה קטן צמוד. בחדר הוצבה מיטה זוגית, ארון קיר גדול המואר ישירות על ידי פס צבירה עם ספוטים ועמדת לימודים המורכבת מפלטת עץ המשלבת מגירות אחסון. כל פרטי האקססוריז נבחרו בצבעי אדום ותכלת וכוללים כריות גדולות, שידה אדומה לצד המיטה, תמונות ועוד. 
 
 
 
הילד בן ה-10 גולש ומנגן בגיטרה ולכן הוא בחר לעצמו, כמובן, צבעי ים וחפצים המזכירים ים (עוגן, מפרשיות, הגה אניה וכו'). בחדר הותקן ארון קיר גדול בנישה ועמדת לימודים המורכבת מפלטת עץ המשלבת מגירות אחסון.
 
 
 
חדרי הרחצה חופו בקרמיקה רק באזורים הרטובים על מנת "להקליל" את מראה החדרים. שאר הקירות נצבעו בגוון שמנת לבן, המיועד לחדרי רחצה. כך נוצרה אחידות בין חדרי הרחצה ברחבי הבית, כשאביזרי האמבטיה הספציפיים בגווניהם השונים מעניקים להם ייחוד. עבודות הנגרות, בנוסף על ארונות ההלבשה והאחסון, כללו גם ארונות כיור עם מגירה מיוחדת מיועדת לכביסה וארון תריס מאוורר לאחסון מכונת כביסה ומייבש. כל קומת המגורים חופתה בפרקט תלת שכבתי, מלבד חדרי הרחצה שרוצפו באריחי גרניט פורצלן בהירים וגדולים.
 
 
 
 
 
תוכניות הבית:
רשימת ספקים חלקית:
פרקט – יוריסטה סנטר בנתניה
קרמיקה וסניטריה – עוגן ברעננה
שטיחים – שטיחי איתמר
שטיח חדר ילד – שטיח מארה"ב
כיסויי מיטה – גולף & קו,שמנת עיצובים
מיטה ושידה בחדר נערה – איקאה
כריות וכיסא בסלון – פלורליס הרצליה פיתוח
כריות בחדרי שינה – בהתאמה אישית של בדים חברת רנבי
 

עוד בנושא

בתים משופצים

עיצוב לדורות: שיפוץ בית סבתא


הנכדה ומשפחתה עברו להתגורר בדירה הישנה שהייתה שייכת לסבתא רבא שלה. הודות לשיפוץ דירה מקיף, מרחב המגורים הותאם לכל הדרישות המאתגרות

בתים משופצים

חבל על הזמן: שיפוץ דירה בעשרה ימים


הלקוח נסע לחו"ל לעשרה ימים, ובזמן הזה מעצבת הפנים התחילה וסיימה את שיפוץ הדירה שלו. למרות מגבלת הזמן, המעצבת הצליחה לעמוד בכל הדרישות וגם לשלב כמה הפתעות משמחות

בתים משופצים

צעיר לנצח: שיפוץ כולל לבית עתיק


הלקוח החליט לעבור עם אשתו לבית ילדותו הישן בעין כרם, אך המהלך הצריך שיפוץ כולל מהרצפה ועד לגג

בתים משופצים

כל קיר חשוב: שיפוץ יסודי לבית פרטי


לאחר 12 שנים, החליטו הדיירים לרענן את ביתם עם שיפוץ יסודי ועיצוב מחודש. בסיומו של התהליך הם זכו בבית מודרני במראה אלגנטי

תגובות

אהבתי מאד! עיצוב נקי!

עלות השיפוץ כוללת נגרות?

עיצוב נפלא
פשוט נפלא. כל חדר וחדר

סתם, סתם,סתם
עיצוב פחדני, אנמי ואניגמטי. ״בוא נשים פה דברים שלא ירגיזו אף אחד״... ושיגרום להם לפיהוק אחד גדול, במקרה הטוב, או לקריזה אחת קטנה, במקרה הרע. עבודה לא טובה.

מהמם! פשוט, נקי ומדוייק

עיצוב מקסים, מרגיע וגם פרקטי . אהבתי מאד

מטבח מהמם
אחד המטבחים היפים שריאתי לאחרונה (ואני מחפשת בנרות עיצוב יפה ופרקטי בו זמנית לבית שלי). מהיכן המטבח והריהוט? מקסים וקלאסי

צבעים!
אהבתי את שילוב הצבעים . עדין, קלאסי, מתוחכם ומאד מרגיע מהמם!

עיצוב מאוד יפה,אהבתי את הטורקיזים

מקסים,מקסים,מקסים
הנגרות מהממת בכל הבית

כל כך יפה,עיצוב נעים והרמוני
יפה מאוד,מהיכו הכריות בסלון?

את האמת....
1.הבית גדול מואר...אבל הפנים חלול מידי ואין איזון בין הגודל לריהוט ולעיצוב הפנים ויש עוד הרבה עבודה כדי להגיע לשלמות 2. תכנון המקלחות על הפנים. לא יתכן שבבית גדול שכזה כך יראו המקלחות שכל פעם יש ארון ואו כיור שמסתירים וחוסמים מקלחון ,אמבטיה וכד'. והעיקר שהדיירים אוהבים ונהנים מהתוצאה.

עיצוב מאוורר ומשפחתי
אהבתי מאוד - נקי ומואר. אהבתי את השילוב העדין של הצבעוניות- הופך הכל למשמח יותר.

בית כראי לנפש
מהעיצוב של הבית אפשר ללמוד על הגרים בו ואולי גם על המעצבת שעיצבה אותו. אפשר ללמוד עליהם, שהם אנשים מאורגנים, עניינים, מסודרים, אוהבים מרחב ועצמאות, קשובים לצרכי הילדים ולצרכי עצמם, שקולים, מאוזנים, רגועים, נינוחים...

רואים ישר שזה של ענבל יפה
ישר כוח

נראה יפה מאוד אבל יש עוד עבודה
קצת ריק וקצת לא אישי. נראה שריהוט הסלון עבר מבית אחר כי לא מתאים לחלל.

ואו! כמה אור ואווריריות!
ואו! כמה אור ואווריריות! נראה כמו בית שבא להיכנס אליו מיד, ולהישאר... נראה גם הכי מעוצב ומוקפד וגם הכי פרקטי וכייפי לשימוש...

וואו איזה יופי!מזמין נקי
מהיכן השטיח בסלון?אהבתי ששמו שני שטיחים

אהבתי

מעצבת בחסד
המוטיב של התכלת יפייפה ומוסיף המון!

סופסוף חדר ילדים נורמלי ולא חדרון
משום מה, גם בבתים גדולים מאוד, נוטים לתכנן לילדים חדרונים קטנטנים.שוכחים שהחדר שלהם ממלא עבורם הרבה פונקציות והוא צריך להיות מרווח ומזמין. דווקא חדר השינה של ההורים - שבדר"כ משמש ללינה בלבד - זוכה לשטח גדול, וחבל. סופסוף תכנון שרואה את הילדים ומעניק להם חדרים גדולים, מוארים ונעימים, כמו שצריך. שאפו גדול!

עוד פרויקט סתמי

בית מהמם
מקסים, פתוח, זורם- מהמם

מוקפד ויפה
ירידה לפרטים, ממש מוצלח ויפה

מהמם
יפה מאוד, בית מהמם . שילוב יפה של עבודת נגרות יפה עם התאמת צבעים

אור בעיניים,
אהבתי שלמרות שהרצפה לא בהירה, הרהיטים בהירים וכל הארגון נותן אור, תכנון מקסים של חדר האמבטיה

ואוו
איזה יופי!! אהבתי מאוד מעורר השראה. איזה יופי של תכנון וביצוע מאשים

יופי של עיצוב

מאד יפה ...כיף

כל כך יפה ויוקרתי במראה
חשבו שם על כל פרט ופרט

יפה מאוד
איזה פרקט מהמם!

מקסים
עיצוב מהמם, הכל נראה מוקפד ובטוב טעם מואר. הצבעים נעימים . אנרגיות טובות פשוט מזמין, כל הכבוד

פרוייקט מהמם, חבל שלא ראיתי את הלפני..

אהבתי, הייתי שמח לגור שם!
האם הגג הוחלף?

וואו, שאפו! איזה יופי של בית!
אפשר בבקשה לדעת מהיכן כיסוי המיטה?

מקסים!
אהבתי את החלוקה שנעשתה בקומת המגורים.מקסים!

מואר ומהמם
יצא מדהים, מואר ונעים. עיצוב מהמם של המטבח והחדרים

בטוב טעם של ממש
עושה שמח בלב

וואו מקסים ביותר!
מעניין אם אפשר היה לעשות כזה שיפוץ בעלות נמוכה יותר?

נקי,מזמין ויפה
יפה ממש.מהיכן השטיחים בסלון?

ממש לטעמי
מהיכן התמונה התכלת בחדר הילדה?

מהמם
איזה עיצוב נקי, מודרני, יצירתי ומהמם! אהבתי

מקסים ומואר

יפה וחכם

אהבתי עד מאוד,עלות שיפוץ?כוללת גם את הפנים?

וואו מקסים!

וואו איזה יופי!מזמין נקי
מהיכן השטיח בסלון?אהבתי ששמו שני שטיחים

מקסים ומואר
מקסים! מואר ומשפחתי. אהבתי את השילוב העדין של הצבעוניות.

עיצוב נפלא

מהממםםם
וואו איזה בית מהמם!

מקסים!!! מאיפה התמונות

יופי של תכנון!
תכנון חכם ויעיל של הבית. העיצוב נעים ונקי אם כי קצת אנמי ודל (אין מספיק ריהוט בסלון, חדרי הילדים שוממים מ'ילדות') אבל אפשר להניח שבמהלך החיים בבית יתווספו עוד פרטי ריהוט ועיצוב והבית יקבל מגע אישי שכרגע חסר הו.

כתיבת תגובה