כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(2) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(14152) "

הדיירים: זוג + שלושה ילדים
המקום: הרצליה
השטח: 120 מ"ר
עיצוב פנים:
עידית סלנט



אי אפשר להילחם בטבע: ילדים סופם לגדול, וככל שהם מתבגרים הם מתחילים לבנות חיים משל עצמם. רגע לפני שהם עוזבים את הקן, בני הזוג ביקשו להוסיף יחידה לילד המתבגר, שתכלול חדר פרטי וחדר רחצה צמוד. סגנון העיצוב בדירה שאב השראה מפרטי אומנות ועיצוב שהביאו בני הבית מאוסטרליה לאחר שליחות בת שנה.


בנייה ועבודות עץ
: לכל העסקים ובעלי המקצוע
ריצוף וחיפוי: לכל העסקים ובעלי המקצוע


במהלך השיפוץ הוסרו כל קירות הפנים פרט לממ"ד, ולמעשה נבנו מחדש. השינוי המשמעותי ביותר היה האיחוד בין הסלון והמטבח ומיקום יחידת המתבגר באזור המטבח הישן. היחידה מוקמה קרוב לדלת הכניסה לדירה, כשהיא מופרדת לחלוטין משאר חדרי השינה וזוכה לפרטיות והסתרה הן מהחלל הציבורי והן מחדרי השינה האחרים. 
בתוך היחידה עוצב חדר רחצה צעיר עם קרמיקה לבנה ונקודות שחורות, ושיש ירוק בהיר. מעל המיטה חופה הקיר ברצועת לוח פח שנצבעה בתכלת, כשעל רצועה זו מודבקים מגנטים שונים.




החלל הציבורי החדש


היחידה החדשה



פרטיות מקסימלית




חדר הרחצה הצמוד

על הפסנתר בסלון מונחים שני פסלים יפים ועל הקירות נתלו שתי תמונות אבסטרקטיות בגווני חום ובז׳ התורמות לחלל ומשתלבות בעיצוב. פינת האוכל לא הוחלפה, אך מעליה נרכשה מנורת זכוכית חלבית בעיצוב מודרני ונקי. במרכז החלל הציבורי, בשטח שבין פינת האוכל לסלון, נתלה מאוורר תקרה מרשים מעץ אשר מוסיף ייחודיות ואופי לדירה.




מאוורר שמוסיף ייחודיות


הסלון והיציאה למרפסת


תמונות שתורמות לחלל




פינת האוכל


מסדרון הדירה קוצר, והחלל שבעבר היה מסדרון צורף למטבח,
כך גדל שטח המטבח משמעותית. רצועה של 20 ס״מ נלקחה מחדר הרחצה של הילדים, וברצועה זו נבנה ארון ארוך הפונה למטבח. כעת מהווה ארון זה מזווה המספק שטח אחסון גדול ונוח. פרטי הנגרות נצבעו בגוון קרם/בז׳ בשילוב נישות פתוחות מעץ אלון. המטבח תוכנן בקווים נקיים וחלוקה ליחידות גדולות וארוכות. השיש בגוון חום והקיר חופה בזכוכית שנצבעה בגוון זהה לקירות. לאי המטבח נרכשו כסאות כחולים מפלסטיק אשר מהווים כתם צבע מעניין.




המטבח החדש




בקווים נקיים




כתם צבע מעניין


ליד מבואת הכניסה ליחידה מוקמו שירותי אורחים וארון אחסון גדול למעילים. על רצפת כל הדירה הודבק פרקט תלת שכבתי אלון מעושן.




חדר השינה




חדר הבת


חדר הרחצה


שירותי האורחים




המרפסת


הדירה לפני השיפוץ


רשימת ספקים חלקית: 

נגרות – נגריית פיתוח

פרקט ודלתות – פרקט פור יו

חיפויים וכלים סניטריים – עוגן

גופי תאורה – תומס



עוד בתים משופצים:

מיס סינגפור: דירה מוזנחת בחיפה עוברת שיקום
שקט תמורת שקט: שיפוץ מיני פנטהאוז בגבעתיים

כעבור חודש וחצי: דירה ששופצה בזמן מוגבל
החיים מתחילים בגיל שישים: שיפוץ בית ברעננה
מזוג למשפחה: הצצה לבית מעוצב בעמק יזרעאל

" ["image"]=> string(138) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/שיפוץ הבית/שיפוץ דירת גן בהרצליה/553.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(138) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/שיפוץ הבית/שיפוץ דירת גן בהרצליה/403.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

בתים משופצים  //  מותק, הילדים התבגרו: שיפוץ דירת גן בהרצליה

מותק, הילדים התבגרו: שיפוץ דירת גן בהרצליה

מה עושים כשהילדים גדלים ונזקקים ליותר פרטיות? מוסיפים להם יחידה נפרדת ומוסתרת, ועל הדרך משפצים את כל הבית. אם כבר אז כבר, לא?

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


הדיירים: זוג + שלושה ילדים
המקום: הרצליה
השטח: 120 מ"ר
עיצוב פנים:
עידית סלנט



אי אפשר להילחם בטבע: ילדים סופם לגדול, וככל שהם מתבגרים הם מתחילים לבנות חיים משל עצמם. רגע לפני שהם עוזבים את הקן, בני הזוג ביקשו להוסיף יחידה לילד המתבגר, שתכלול חדר פרטי וחדר רחצה צמוד. סגנון העיצוב בדירה שאב השראה מפרטי אומנות ועיצוב שהביאו בני הבית מאוסטרליה לאחר שליחות בת שנה.


בנייה ועבודות עץ
: לכל העסקים ובעלי המקצוע
ריצוף וחיפוי: לכל העסקים ובעלי המקצוע


במהלך השיפוץ הוסרו כל קירות הפנים פרט לממ"ד, ולמעשה נבנו מחדש. השינוי המשמעותי ביותר היה האיחוד בין הסלון והמטבח ומיקום יחידת המתבגר באזור המטבח הישן. היחידה מוקמה קרוב לדלת הכניסה לדירה, כשהיא מופרדת לחלוטין משאר חדרי השינה וזוכה לפרטיות והסתרה הן מהחלל הציבורי והן מחדרי השינה האחרים. 
בתוך היחידה עוצב חדר רחצה צעיר עם קרמיקה לבנה ונקודות שחורות, ושיש ירוק בהיר. מעל המיטה חופה הקיר ברצועת לוח פח שנצבעה בתכלת, כשעל רצועה זו מודבקים מגנטים שונים.




החלל הציבורי החדש


היחידה החדשה



פרטיות מקסימלית




חדר הרחצה הצמוד

על הפסנתר בסלון מונחים שני פסלים יפים ועל הקירות נתלו שתי תמונות אבסטרקטיות בגווני חום ובז׳ התורמות לחלל ומשתלבות בעיצוב. פינת האוכל לא הוחלפה, אך מעליה נרכשה מנורת זכוכית חלבית בעיצוב מודרני ונקי. במרכז החלל הציבורי, בשטח שבין פינת האוכל לסלון, נתלה מאוורר תקרה מרשים מעץ אשר מוסיף ייחודיות ואופי לדירה.




מאוורר שמוסיף ייחודיות


הסלון והיציאה למרפסת


תמונות שתורמות לחלל




פינת האוכל


מסדרון הדירה קוצר, והחלל שבעבר היה מסדרון צורף למטבח,
כך גדל שטח המטבח משמעותית. רצועה של 20 ס״מ נלקחה מחדר הרחצה של הילדים, וברצועה זו נבנה ארון ארוך הפונה למטבח. כעת מהווה ארון זה מזווה המספק שטח אחסון גדול ונוח. פרטי הנגרות נצבעו בגוון קרם/בז׳ בשילוב נישות פתוחות מעץ אלון. המטבח תוכנן בקווים נקיים וחלוקה ליחידות גדולות וארוכות. השיש בגוון חום והקיר חופה בזכוכית שנצבעה בגוון זהה לקירות. לאי המטבח נרכשו כסאות כחולים מפלסטיק אשר מהווים כתם צבע מעניין.




המטבח החדש




בקווים נקיים




כתם צבע מעניין


ליד מבואת הכניסה ליחידה מוקמו שירותי אורחים וארון אחסון גדול למעילים. על רצפת כל הדירה הודבק פרקט תלת שכבתי אלון מעושן.




חדר השינה




חדר הבת


חדר הרחצה


שירותי האורחים




המרפסת


הדירה לפני השיפוץ


רשימת ספקים חלקית: 

נגרות – נגריית פיתוח

פרקט ודלתות – פרקט פור יו

חיפויים וכלים סניטריים – עוגן

גופי תאורה – תומס



עוד בתים משופצים:

מיס סינגפור: דירה מוזנחת בחיפה עוברת שיקום
שקט תמורת שקט: שיפוץ מיני פנטהאוז בגבעתיים

כעבור חודש וחצי: דירה ששופצה בזמן מוגבל
החיים מתחילים בגיל שישים: שיפוץ בית ברעננה
מזוג למשפחה: הצצה לבית מעוצב בעמק יזרעאל

עוד בנושא

בתים משופצים

חבל על הזמן: שיפוץ דירה בעשרה ימים


הלקוח נסע לחו"ל לעשרה ימים, ובזמן הזה מעצבת הפנים התחילה וסיימה את שיפוץ הדירה שלו. למרות מגבלת הזמן, המעצבת הצליחה לעמוד בכל הדרישות וגם לשלב כמה הפתעות משמחות

בתים משופצים

צעיר לנצח: שיפוץ כולל לבית עתיק


הלקוח החליט לעבור עם אשתו לבית ילדותו הישן בעין כרם, אך המהלך הצריך שיפוץ כולל מהרצפה ועד לגג

בתים משופצים

כל קיר חשוב: שיפוץ יסודי לבית פרטי


לאחר 12 שנים, החליטו הדיירים לרענן את ביתם עם שיפוץ יסודי ועיצוב מחודש. בסיומו של התהליך הם זכו בבית מודרני במראה אלגנטי

בתים משופצים

כעוף החול: שיפוץ דירה לאחר שריפה


המשפחה איבדה את ביתה בגלל שריפה, אך בחרה לראות בכך הזדמנות להתחדש. מבט על שיפוץ דירה שאפתני במיוחד

תגובות

כתיבת תגובה