כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור

בתים משופצים  //  מיס סינגפור: דירה מוזנחת בחיפה עוברת שיקום

מיס סינגפור: דירה מוזנחת בחיפה עוברת שיקום

דירה מוזנחת בחיפה הפכה לפנינה צבעונית עם אווירה קלילה ועליזה, ואפילו מצליחה לשמור על קשר משפחתי עם סינגפור הרחוקה

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


 

הדיירים: זוג + 2 ילדים קטנים.
המקום: שכונת נווה שאנן בחיפה
השטח: 80 מ"ר
עיצוב פנים: דלית ונגרובסקי


מוזנחת – רק כך היה ניתן לתאר את הדירה שרכשו בני הזוג שלפניכם. הצבע התקלף, הריצוף התלכלך, החלונות היו עמוסי חלודה וקשה היה לראות איך אפשר לגור שם בצורה נורמלית. 
אבל מעבר לתיקון של הדירה, המטרה היתה לעצב בית בסגנון מודרני, מנימליסטי, קליל, צבעוני ועליז שמשרה אווירה נעימה ושמחה. בעלת הדירה, במקור תושבת סינגפור, ביקשה עיצוב צבעוני ושילוב צבעים דומיננטי באותו חלל תוך איזושהי זיקה למדינת המקור שלה.


צבעים וטפטים:
לכל העסקים ובעלי המקצוע
עבודות נגרות: לכל העסקים ובעלי המקצוע

 


אחד האלמנטים הדומיננטים ביותר כאן הוא ארון במטבח בגוון ורוד פוקסיה שמשמש הפרדה בין פינת הישיבה למטבח וגם משמש לאחסון. העמוד הבודד הודגש בצבע צהוב חזק ומשמש גם כמחיצה לפינת האוכל העגולה, כשמעליה תמונות המשפחה ממוסגרות בשחור ולבן, ובצד השני שעונים שמראים גם את השעה בסינגפור, שם נמצאת משפחתה של בעלת הדירה.



הסלון והמטבח


ארון המטבח הוורוד



המטבח



העמוד הצהוב משמש כמחיצה



פינת אוכל עם שעונים על זמן ישראל וסינגפור

החלל הציבורי נפתח וגדל באמצעות תוספת המרפסת, וגם באמצעות הורדת כל המחיצות. בסלון נתלו ארונות בגוון כחול התואם לגוון הכריות, וכל הצבעים משתלבים יחד בצורה הרמונית ונעימה על רקע הלבן והאפור, כשגם הריהוט הקליל תורם לנינוחות ולאווריריות.



הסלון החדש



ארונות תואמים לכריות



צבעוני וקליל



המרפסת מרחיבה את החלל


בנוסף, פינת הכביסה הועברה מאזור המטבח לאמבטיה, חדר הילדים גדל כדי להתאימו למגורי שני ילדים, וחדר רחצה נוסף מחדר השינה של ההורים באמצעות סגירת המרפסת.



חדר השינה



חדר הילדים



חדר הרחצה



מצב הדירה לפני


תוכניות הדירה לפני

 תוכניות הדירה אחרי
עוד בתים משופצים:

זמן שווה כסף: שיפוץ דירה ב-100 אלף שקלים
שקט תמורת שקט: שיפוץ מיני פנטהאוז בגבעתיים
כעבור חודש וחצי: דירה ששופצה בזמן מוגבל
החיים מתחילים בגיל שישים: שיפוץ בית ברעננה
מזוג למשפחה: הצצה לבית מעוצב בעמק יזרעאל

עוד בנושא

בתים משופצים

גם לחדרים מגיע: פרויקט תמ"א שהוביל לשיפוץ דירה מקיף


אחרי שהבניין עבר תהליך של תמ"א, החליט הדייר להשקיע גם בשיפוץ הדירה מבפנים. התוצאה: מרחב נעים ושקט עם הרבה מקום לספרים

בתים משופצים

להפיק את המקסימום: שיפוץ בית שעשה פלאים


סוויטת הורים מפנקת, מטבח מרווח וסלון ופינת אוכל שעושים חשק לארח – בואו לראות מה שיפוץ בית יכול לעשות

בתים משופצים

המשפחה התרחבה? במקום לעבור דירה אפשר להוסיף חדר חדש


משפחה בת חמש נפשות ביקשה להוסיף חדר לדירה, כדי לאפשר לכל אחד מבני הבית מרחב פרטי משלו. בסיום השיפוץ התקבלה דירה שנהנית מתכנון מוקפד ומצבעוניות הרמונית

בתים משופצים

להתרגל אליה שוב: שיפוץ דירה שהיתה מושכרת שנים


אחרי שנים שבהן היא הייתה מושכרת לאחרים, החליטו הדיירים לחזור לדירתם הישנה והאהובה. האדריכל עזר להם עם שיפוץ הדירה, ודאג ולהתאימה אותם לצורכיהם העדכניים וגם לחפצים החדשים שצברו במשך הזמן

תגובות

כתיבת תגובה