כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(9) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(1062) "

הדיירים: זוג + ילדה
המיקום: פתח תקווה
גודל: 100 מ"ר
עיצוב פנים: ליעד יוסף

מעצב הפנים רכש מבני משפחתו את הדירה הישנה של סבו בפתח תקווה. לאחר תהליך שיפוץ מלא אמביציות, הוא הצליח להפוך אותה לדירה עכשווית ומזמינה שתתאים לו, לבן זוגו ולילדתם שבדרך.
הדירה המדוברת הייתה מושכרת במשך שלושים שנה, אך המעצב זכר חלקים ממנה מביקורים חולפים שהזדמן לו לעשות שם בתור ילד. במיוחד נצרבו בזיכרונו המטבח הירוק, הסלון המרווח, והעצים שחדרו פנימה דרך החלונות. "תמיד קינאתי בילדים שגרים במרכז, וחלמתי שיום אחד אגור בבית של סבא בפתח תקווה", מספר ליעד.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/09/1-18.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/09/2-19.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(570) "

לפני כשנתיים הסבא נפטר, והמשפחה החליטה למכור את הדירה שלו. האחים הצעירים של ליעד הציעו לו לרכוש את הדירה בעצמו ולשפץ אותה. "זאת הייתה החלטה קשה כי בדיוק באותה עת אני ובן זוגי אביעד היינו בעיצומו של תהליך פונדקאות בארה"ב", המעצב משתף. "על אף המגבלות לא יכולתי לעמוד כנגד חלום חיי – לגור בדירתו של סבי".

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/09/3-19.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/09/4-18.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(649) "

לאחר ביקור בדירה השינה, התברר שכסף וזמן הם לא המגבלות היחידות. "אביעד ואני היינו בהלם", נזכר ליעד. "הכול היה ישן ומוזנח, ואפילו המטבח הירוק איבד מזוהרו". עם זאת, כמעצב פנים, הוא מיד זיהה את הפוטנציאל שטמון בדירה, וידע שעם תהליך שיפוץ יסודי אפשר לעשות בה פלאים. "זה עזר לי להתעשת במהרה, ובדמיוני שוב ראיתי את חלומות הילדות שלי מתגשמים", הוא אומר.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/09/5-17.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/09/6-16.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(739) "

ליעד ובן זוגו החליטו להיענות לאתגר ולרכוש את הדירה של הסבא. הם תכננו לפתוח בתהליך שיפוץ מקיף, אולם בשל מועד סיום חוזה השכירות שלהם, עמד לרשותם רק חודש כדי להשלים את כל השינויים הרצויים.
מעצב הפנים התחיל עם ביטול של כל הקירות הפנימיים, וחלוקה מחודשת של החדרים בדירה. במסגרת תהליך השיפוץ, הוחלף גם המטבח. בנוסף, הסלון חולק לשני אזורים שאחד מהם משמש לאירוח, ואילו השני הוסב לכדי מרפסת פנימית עשירה בצמחייה.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/09/7-13.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/09/8-11.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(908) "

לאחר השינויים המבניים התקבלה דירה שכוללת שלושה חדרי שינה – אחד לבני הזוג, השני לאורחים והשלישי לילדתם שנולדה מיד עם סיום תהליך השיפוץ. בנוסף, תוכנן חדר רחצה מפנק שכולל גם אזור שירות נוח. עיצוב הדירה מבוסס על גוונים של שחור ואפור, אך נהנה ממראה חמים הודות לקירות הבטון החשופים ולתאורה הנעימה.
"בתום חודש מתחילת תהליך השיפוץ, הדירה הייתה מוכנה לכניסתנו ורק חיכתה שנחזור מניו יורק עם הבת שלנו", אומר המעצב. "מאז שחזרנו שלושתנו התאהבנו בדירה, ועכשיו אנחנו מרבים לארח בה וממעטים לצאת ממנה".

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/09/9-11.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

בתים משופצים  //  מכוון גבוה: תהליך שיפוץ שאפתני במיוחד

מכוון גבוה: תהליך שיפוץ שאפתני במיוחד

המעצב רכש את הדירה הישנה של סבו, ובתוך חודש הצליח להשלים את תהליך השיפוץ ולהפוך אותה לדירה מזמינה במראה עכשווי

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: אלעד גונן


הדיירים: זוג + ילדה
המיקום: פתח תקווה
גודל: 100 מ"ר
עיצוב פנים: ליעד יוסף

מעצב הפנים רכש מבני משפחתו את הדירה הישנה של סבו בפתח תקווה. לאחר תהליך שיפוץ מלא אמביציות, הוא הצליח להפוך אותה לדירה עכשווית ומזמינה שתתאים לו, לבן זוגו ולילדתם שבדרך.
הדירה המדוברת הייתה מושכרת במשך שלושים שנה, אך המעצב זכר חלקים ממנה מביקורים חולפים שהזדמן לו לעשות שם בתור ילד. במיוחד נצרבו בזיכרונו המטבח הירוק, הסלון המרווח, והעצים שחדרו פנימה דרך החלונות. "תמיד קינאתי בילדים שגרים במרכז, וחלמתי שיום אחד אגור בבית של סבא בפתח תקווה", מספר ליעד.

לפני כשנתיים הסבא נפטר, והמשפחה החליטה למכור את הדירה שלו. האחים הצעירים של ליעד הציעו לו לרכוש את הדירה בעצמו ולשפץ אותה. "זאת הייתה החלטה קשה כי בדיוק באותה עת אני ובן זוגי אביעד היינו בעיצומו של תהליך פונדקאות בארה"ב", המעצב משתף. "על אף המגבלות לא יכולתי לעמוד כנגד חלום חיי – לגור בדירתו של סבי".

לאחר ביקור בדירה השינה, התברר שכסף וזמן הם לא המגבלות היחידות. "אביעד ואני היינו בהלם", נזכר ליעד. "הכול היה ישן ומוזנח, ואפילו המטבח הירוק איבד מזוהרו". עם זאת, כמעצב פנים, הוא מיד זיהה את הפוטנציאל שטמון בדירה, וידע שעם תהליך שיפוץ יסודי אפשר לעשות בה פלאים. "זה עזר לי להתעשת במהרה, ובדמיוני שוב ראיתי את חלומות הילדות שלי מתגשמים", הוא אומר.

ליעד ובן זוגו החליטו להיענות לאתגר ולרכוש את הדירה של הסבא. הם תכננו לפתוח בתהליך שיפוץ מקיף, אולם בשל מועד סיום חוזה השכירות שלהם, עמד לרשותם רק חודש כדי להשלים את כל השינויים הרצויים.
מעצב הפנים התחיל עם ביטול של כל הקירות הפנימיים, וחלוקה מחודשת של החדרים בדירה. במסגרת תהליך השיפוץ, הוחלף גם המטבח. בנוסף, הסלון חולק לשני אזורים שאחד מהם משמש לאירוח, ואילו השני הוסב לכדי מרפסת פנימית עשירה בצמחייה.

לאחר השינויים המבניים התקבלה דירה שכוללת שלושה חדרי שינה – אחד לבני הזוג, השני לאורחים והשלישי לילדתם שנולדה מיד עם סיום תהליך השיפוץ. בנוסף, תוכנן חדר רחצה מפנק שכולל גם אזור שירות נוח. עיצוב הדירה מבוסס על גוונים של שחור ואפור, אך נהנה ממראה חמים הודות לקירות הבטון החשופים ולתאורה הנעימה.
"בתום חודש מתחילת תהליך השיפוץ, הדירה הייתה מוכנה לכניסתנו ורק חיכתה שנחזור מניו יורק עם הבת שלנו", אומר המעצב. "מאז שחזרנו שלושתנו התאהבנו בדירה, ועכשיו אנחנו מרבים לארח בה וממעטים לצאת ממנה".

עוד בנושא

בתים משופצים

עיצוב לדורות: שיפוץ בית סבתא


הנכדה ומשפחתה עברו להתגורר בדירה הישנה שהייתה שייכת לסבתא רבא שלה. הודות לשיפוץ דירה מקיף, מרחב המגורים הותאם לכל הדרישות המאתגרות

בתים משופצים

חבל על הזמן: שיפוץ דירה בעשרה ימים


הלקוח נסע לחו"ל לעשרה ימים, ובזמן הזה מעצבת הפנים התחילה וסיימה את שיפוץ הדירה שלו. למרות מגבלת הזמן, המעצבת הצליחה לעמוד בכל הדרישות וגם לשלב כמה הפתעות משמחות

בתים משופצים

צעיר לנצח: שיפוץ כולל לבית עתיק


הלקוח החליט לעבור עם אשתו לבית ילדותו הישן בעין כרם, אך המהלך הצריך שיפוץ כולל מהרצפה ועד לגג

בתים משופצים

כל קיר חשוב: שיפוץ יסודי לבית פרטי


לאחר 12 שנים, החליטו הדיירים לרענן את ביתם עם שיפוץ יסודי ועיצוב מחודש. בסיומו של התהליך הם זכו בבית מודרני במראה אלגנטי

תגובות

כתיבת תגובה