כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(2) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(15421) "

דיירים: 4 נפשות – הורים ושתי בנות גדולות

מקום: נווה שאנן, חיפה

שטח: 100 מ"ר + 58 מ"ר גינה

עיצוב פנים: איריס מרקו

 

לפני 15 שנה, כשההורים היו צעירים יותר והילדות היו קטנות, הייתה זו הפעם האחרונה שהבית הזה בחיפה עבר שיפוץ כלשהו. אלא שהפונקציות שנדרשו אז היו שונות, ואחת מהמטרות של השיפוץ הנוכחי, הייתה להתאים את סביבת המגורים לאורח החיים אותו מנהלים דיירי הבית כיום.

 

בעלי הבית ביקשו ליצור להם בית מודרני וצעיר, שמאופיין בקווים נקיים ובעיקר פונקציונאלי,עם פתרונות אחסון יעילים וחכמים. כמו כן, שני ההורים הם עצמאיים, שעובדים לעיתים מהבית, לכן נדרשה עבורם פינת עבודה ראויה.

 
עיצוב גינות: לכל העסקים ובעלי המקצוע


קבלנים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
 

בעבר, הכניסה לבית הייתה דרך הבניין המשותף, אבל במהלך התכנון, הוחלט למקם את הכניסה הראשית בגינה על שטח שהיה בעבר מוזנח ולא ראוי לאירוח. כעת, נכנסים לדירה דרך הגינה, ישירות לפינת העבודה ומשם למטבח ולחלל הציבורי.

 

החלל הציבורי היה צפוף ומסוגר, ובתכנון מחדש הוחלט ליצור "אופן ספייס" ולהסיר את כל הקירות המיותרים, כולל קירות תומכים, שנוסרו בניסור יהלום. הכל הוסר, מלבד עמוד אחד שהפך לימים לקיר המרכזי בחלל הציבורי – מצידו האחד זהו קיר טלוויזיה ומצידו השני דלפק המטבח. פרופילי החלונות הוחלפו לפרופילים בלגיים בצבע שמנת. הרצפה חופתה בפרקט, כדי לשבור את הלובן בחלל וגם כדי ליצור אווירה חמה ולא מנוכרת.

 

גם חדרי הבנות נזקקו לשינוי – מחדרים של ילדוֹת לחדרים של נערות. בעבר הייתה להן פינת טלוויזיה נפרדת, ועכשיו הוחלט לוותר עליה ובמקום פינת הטלוויזיה הותקן ארון גדול. כיוון שלמשפחה ספרים מרובים, תוכננה עבורם באותו המסדרון גם ספרייה שתכיל את כל ספרי הבית.

 
בואו לסיור בבית:
נכנסים דרך הגינה>
 
 
 
 
דלת הכניסה מכיוון הגינה>
 
 
דלת הכניסה מכיוון פינת העבודה>
 
 
 
 
מבט אל הסלון והמטבח>
 
 
 
 
נוף למפרץ חיפה>
 
 
המטבח>
 
 
חדרי הבנות הבוגרות>
 
 
 
חדרי הרחצה והשירותים בבית>
 
 
 
 
 
וכך נראתה הדירה לפני השיפוץ>
 
 
תוכניות הדירה – מצב קיים>
תוכניות העמדה וריהוט>
 
 
רשימת ספקים חלקית:

מטבח – מטבחי סמל

תאורה – סוהו, קאזה בלה

נגרות – הצריף של רוני הנגר

אריחים וסניטריה – טופולסקי, נגב

כסאות – PIC UP

וילונות – ענק הוילונות

ריהוט ופרטי ריהוט משלים – איי די דיזיין, ביתילי

 

עוד דירות משופצות:

נגיעות של טורקיז: עיצוב דירת רווקה ברמת אביב

לילה לבן: דירה משופצת בשדרות רוטשילד

הבלאגן לסל וחסל: סטיילינג לדירה משפחתית בהרצליה

מאחת יוצאות שתיים: הדירה שהפכה לשתי יחידות דיור

 

" ["image"]=> string(131) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב דירות/משפחה מתבגרת/salon2-234.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(131) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/עיצוב דירות/משפחה מתבגרת/salon2-403.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

בתים משופצים  //  משפחה מתבגרת: דירה חיפאית במייקאובר מתבקש

משפחה מתבגרת: דירה חיפאית במייקאובר מתבקש

מה קורה כשהילדים גדלים והצרכים של כל בני הבית משתנים? זה בדיוק הזמן לשיפוץ כולל בבית. הצצה לדירה משפחתית לפני ואחרי השינוי

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


דיירים: 4 נפשות – הורים ושתי בנות גדולות

מקום: נווה שאנן, חיפה

שטח: 100 מ"ר + 58 מ"ר גינה

עיצוב פנים: איריס מרקו

 

לפני 15 שנה, כשההורים היו צעירים יותר והילדות היו קטנות, הייתה זו הפעם האחרונה שהבית הזה בחיפה עבר שיפוץ כלשהו. אלא שהפונקציות שנדרשו אז היו שונות, ואחת מהמטרות של השיפוץ הנוכחי, הייתה להתאים את סביבת המגורים לאורח החיים אותו מנהלים דיירי הבית כיום.

 

בעלי הבית ביקשו ליצור להם בית מודרני וצעיר, שמאופיין בקווים נקיים ובעיקר פונקציונאלי,עם פתרונות אחסון יעילים וחכמים. כמו כן, שני ההורים הם עצמאיים, שעובדים לעיתים מהבית, לכן נדרשה עבורם פינת עבודה ראויה.

 
עיצוב גינות: לכל העסקים ובעלי המקצוע


קבלנים: לכל העסקים ובעלי המקצוע
 

בעבר, הכניסה לבית הייתה דרך הבניין המשותף, אבל במהלך התכנון, הוחלט למקם את הכניסה הראשית בגינה על שטח שהיה בעבר מוזנח ולא ראוי לאירוח. כעת, נכנסים לדירה דרך הגינה, ישירות לפינת העבודה ומשם למטבח ולחלל הציבורי.

 

החלל הציבורי היה צפוף ומסוגר, ובתכנון מחדש הוחלט ליצור "אופן ספייס" ולהסיר את כל הקירות המיותרים, כולל קירות תומכים, שנוסרו בניסור יהלום. הכל הוסר, מלבד עמוד אחד שהפך לימים לקיר המרכזי בחלל הציבורי – מצידו האחד זהו קיר טלוויזיה ומצידו השני דלפק המטבח. פרופילי החלונות הוחלפו לפרופילים בלגיים בצבע שמנת. הרצפה חופתה בפרקט, כדי לשבור את הלובן בחלל וגם כדי ליצור אווירה חמה ולא מנוכרת.

 

גם חדרי הבנות נזקקו לשינוי – מחדרים של ילדוֹת לחדרים של נערות. בעבר הייתה להן פינת טלוויזיה נפרדת, ועכשיו הוחלט לוותר עליה ובמקום פינת הטלוויזיה הותקן ארון גדול. כיוון שלמשפחה ספרים מרובים, תוכננה עבורם באותו המסדרון גם ספרייה שתכיל את כל ספרי הבית.

 
בואו לסיור בבית:
נכנסים דרך הגינה>
 
 
 
 
דלת הכניסה מכיוון הגינה>
 
 
דלת הכניסה מכיוון פינת העבודה>
 
 
 
 
מבט אל הסלון והמטבח>
 
 
 
 
נוף למפרץ חיפה>
 
 
המטבח>
 
 
חדרי הבנות הבוגרות>
 
 
 
חדרי הרחצה והשירותים בבית>
 
 
 
 
 
וכך נראתה הדירה לפני השיפוץ>
 
 
תוכניות הדירה – מצב קיים>
תוכניות העמדה וריהוט>
 
 
רשימת ספקים חלקית:

מטבח – מטבחי סמל

תאורה – סוהו, קאזה בלה

נגרות – הצריף של רוני הנגר

אריחים וסניטריה – טופולסקי, נגב

כסאות – PIC UP

וילונות – ענק הוילונות

ריהוט ופרטי ריהוט משלים – איי די דיזיין, ביתילי

 

 

עוד בנושא

בתים משופצים

חבל על הזמן: שיפוץ דירה בעשרה ימים


הלקוח נסע לחו"ל לעשרה ימים, ובזמן הזה מעצבת הפנים התחילה וסיימה את שיפוץ הדירה שלו. למרות מגבלת הזמן, המעצבת הצליחה לעמוד בכל הדרישות וגם לשלב כמה הפתעות משמחות

בתים משופצים

צעיר לנצח: שיפוץ כולל לבית עתיק


הלקוח החליט לעבור עם אשתו לבית ילדותו הישן בעין כרם, אך המהלך הצריך שיפוץ כולל מהרצפה ועד לגג

בתים משופצים

כל קיר חשוב: שיפוץ יסודי לבית פרטי


לאחר 12 שנים, החליטו הדיירים לרענן את ביתם עם שיפוץ יסודי ועיצוב מחודש. בסיומו של התהליך הם זכו בבית מודרני במראה אלגנטי

בתים משופצים

כעוף החול: שיפוץ דירה לאחר שריפה


המשפחה איבדה את ביתה בגלל שריפה, אך בחרה לראות בכך הזדמנות להתחדש. מבט על שיפוץ דירה שאפתני במיוחד

תגובות

כתיבת תגובה