כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(11) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(902) "

הדיירים: זוג + 2
המיקום: חולון
השטח: 200 מ"ר
התקציב: 700 אלף ₪
עיצוב פנים וסטיילינג: ענת רגב

בפעם הראשונה שבה נכנסה המעצבת ענת רגב לפנטהאוז שרכשו לקוחותיה, היא גילתה דירה מיושנת ונטולת סגנון. המטבח שם היה סגור, המסדרון צר וחשוך, וחדרי השינה והרחצה היו בסיסיים ביותר. המעצבת מספרת שהלקוחות ביקשו בית מזמין, נעים, ומלא באנרגיות טובות. בשביל לענות על הדרישות האלה, היא הבינה שאין ברירה אלא לשבור כמה קירות ולהתחיל לבצע תהליך שיפוץ טוטאלי.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/1-5.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/2-5.jpg" ["image_title"]=> string(38) "שטיח: צמר שטיחים יפים" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/3-5.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(792) "

תהליך השיפוץ התחיל גם שבירה של  קירות המטבח, כדי לפתוח אותו לחלל המגורים. בנוסף, בוטלו המדרגות שהיו במפלס הכניסה, וכמה מהחלונות הורחבו כדי להכניס כמה שיותר אור טבעי לדירה. מעבר לשינויים המבניים, תוכננו פרטי נגרות לכל חללי הבית, נרכשו רהיטים חדשים, ושולבה תאורה טכנית לצד תאורת אווירה. להשלמת המראה, הבית הולבש בפרטי טקסטיל שמשתלבים היטב עם כל שאר האלמנטים בחלל. את הטאץ' הסופי מכניסות יצירות האמנות המיוחדות שאותן יצר בעל הדירה בעצמו.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/4-5.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/5-5.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/6-5.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(624) "

חדרי השינה והחדרים הרטובים טופלו גם הם בתהליך השיפוץ של הדירה. חדר ההורים עוצב בקו נו ובגוונים ניטרליים, ושולב בו ארון קיר גדול ופונקציונלי. כדי להוסיף רכות לחלל, נתלה ווילון רומנטי.

חדרי הרחצה חופו באריחים גדולים בשילוב אריחי דקור ייחודיים. ארונות האמבטיה נבנו בנגרות אישית, ותוכננו גם נישות במקלחונים ומעל האסלות שמוסיפות עניין לחלל.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/7-5.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/8-4.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/9-4.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [9]=> array(4) { ["text"]=> string(746) "

בכל פרויקט ופרויקט ענת רגב מקפידה ליצור הרמוניה על ידי גוונים ניטרליים וטבעיים, וגם מרבה לשלב עץ שמוסיף חמימות ואופי לבית. "כל פרויקט מבחינתי מרגש ומלהיב מחדש", משתפת המעצבת." אני כל כך נהנית מהיצירה ומהתהליך, וכך גם סוחפת את הלקוחות שלי ומדביקה אותם בהנאה ובהתרגשות".

רשימת ספקים חלקית: 
אלוני
מטבחי מכאלו
תומס תאורה
צמר שטיחים
ביתילי
סוויס-סיסטם

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/10-4.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [10]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/11-2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

בתים משופצים  //  מתיחת פנים לבית: תהליך שיפוץ שעשה פלאים

מתיחת פנים לבית: תהליך שיפוץ שעשה פלאים

תהליך שיפוץ מקיף שמוכיח שגם הדירה המיושנת והחשוכה ביותר יכולה להפוך לבית מואר ומזמין שכולו סטייל ואנרגיה חיובית

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: אלעד גונן


הדיירים: זוג + 2
המיקום: חולון
השטח: 200 מ"ר
התקציב: 700 אלף ₪
עיצוב פנים וסטיילינג: ענת רגב

בפעם הראשונה שבה נכנסה המעצבת ענת רגב לפנטהאוז שרכשו לקוחותיה, היא גילתה דירה מיושנת ונטולת סגנון. המטבח שם היה סגור, המסדרון צר וחשוך, וחדרי השינה והרחצה היו בסיסיים ביותר. המעצבת מספרת שהלקוחות ביקשו בית מזמין, נעים, ומלא באנרגיות טובות. בשביל לענות על הדרישות האלה, היא הבינה שאין ברירה אלא לשבור כמה קירות ולהתחיל לבצע תהליך שיפוץ טוטאלי.

שטיח: צמר שטיחים יפים

תהליך השיפוץ התחיל גם שבירה של  קירות המטבח, כדי לפתוח אותו לחלל המגורים. בנוסף, בוטלו המדרגות שהיו במפלס הכניסה, וכמה מהחלונות הורחבו כדי להכניס כמה שיותר אור טבעי לדירה. מעבר לשינויים המבניים, תוכננו פרטי נגרות לכל חללי הבית, נרכשו רהיטים חדשים, ושולבה תאורה טכנית לצד תאורת אווירה. להשלמת המראה, הבית הולבש בפרטי טקסטיל שמשתלבים היטב עם כל שאר האלמנטים בחלל. את הטאץ' הסופי מכניסות יצירות האמנות המיוחדות שאותן יצר בעל הדירה בעצמו.

חדרי השינה והחדרים הרטובים טופלו גם הם בתהליך השיפוץ של הדירה. חדר ההורים עוצב בקו נו ובגוונים ניטרליים, ושולב בו ארון קיר גדול ופונקציונלי. כדי להוסיף רכות לחלל, נתלה ווילון רומנטי.

חדרי הרחצה חופו באריחים גדולים בשילוב אריחי דקור ייחודיים. ארונות האמבטיה נבנו בנגרות אישית, ותוכננו גם נישות במקלחונים ומעל האסלות שמוסיפות עניין לחלל.

בכל פרויקט ופרויקט ענת רגב מקפידה ליצור הרמוניה על ידי גוונים ניטרליים וטבעיים, וגם מרבה לשלב עץ שמוסיף חמימות ואופי לבית. "כל פרויקט מבחינתי מרגש ומלהיב מחדש", משתפת המעצבת." אני כל כך נהנית מהיצירה ומהתהליך, וכך גם סוחפת את הלקוחות שלי ומדביקה אותם בהנאה ובהתרגשות".

רשימת ספקים חלקית: 
אלוני
מטבחי מכאלו
תומס תאורה
צמר שטיחים
ביתילי
סוויס-סיסטם

עוד בנושא

בתים משופצים

פחות מרפסת, יותר חדרים – הרחבת הבית ששינתה את הכול


איך הופכים דירת שלושה חדרים צפופה לפנטהאוז ומפנק? אחרי תהליך ממושך של הרחבת בית וחלוקת חלל מחודשת הגיע הפתרון

בתים משופצים

הדרך לבית ייחודי מתחילה בתכנון נגרות


עם חלוקת חלל חדשה, בחירת חומרים מדויקת ונגרות אישית מותאמת, הצליחו האדריכליות להפוך את הבית הישן למשהו אחר לגמרי

בתים משופצים

מתיחת פנים לבית: תהליך שיפוץ שעשה פלאים


תהליך שיפוץ מקיף שמוכיח שגם הדירה המיושנת והחשוכה ביותר יכולה להפוך לבית מואר ומזמין שכולו סטייל ואנרגיה חיובית

בתים משופצים

מבית חשוך וצפוף לבית מואר ומרווח


תוך חודשיים וחצי בלבד, הצליחה המעצבת להפוך בית חשוך לבית מואר וזורם. ולא, לא מדובר בדירה קטנה אלא במבנה בן ארבע קומות

תגובות

כתיבת תגובה