כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(9) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(1055) "

הדיירים: זוג פנסיונרים
המיקום: אורנית
השטח: 230 מ"ר
התקציב: 250,000 ₪
עיצוב פנים: בטי יעקובסון

לפני מספר שנים נתקלה בעלת הבית בכתבה ב"בניין ודיור" שבה הופיע פרויקט שעיצבה בטי יעקובסון. כשהיא ניגשה לעצב מחדש את ביתה ביישוב אורנית, היא מיד פנתה אל בטי בבקשה שתסייע לה. "פגשתי אישה מקסימה שמאוד אוהבת עיצוב ומעודכנת בתחום", מספרת המעצבת. "ישבנו ביחד כמו שתי ילדות עם ניצוץ בעיניים, ודמיינו מה אנחנו רוצות לעשות בשיפוץ הבית. ממש ניתן היה להרגיש את האנרגיה המחשמלת שיצרנו בזמן שחשבנו על מה המהפך שעתיד להתרחש".

" ["image"]=> string(64) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/09/1-11-scaled.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(64) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/09/2-11-scaled.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(595) "

הלקוחה סיפרה שהילדים כבר מזמן עזבו את הבית, ושכעת היא ובעלה רוצים שינוי וריענון. במסגרת שיפוץ הבית, הוחלט לפתוח את החלל הציבורי כדי להפוך אותו למואר ומאוורר. דרישת הדיירים הייתה שהאזור הזה יכלול פינת אוכל נעימה לאירוח ומטבח משופע במקומות אחסון. בנוסף, הם ביקשו שסגנון העיצוב יהיה עדכני ושהחומרים הנבחרים יהיו נוחים לתחזוקה.

" ["image"]=> string(64) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/09/3-11-scaled.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(64) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/09/4-11-scaled.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(835) "

כדי למלא אחר הציפיות של הדיירים משיפוץ הבית, תוכנן מטבח מקבילי עם הרבה מקום אחסון. חלקו הקדמי של המטבח פונה לפינת האוכל ולגינה ומשמש כמשטח עבודה מואר ונעים. בסלון הוחלט לבטל את אחד הקירות ולהרחיב את הוויטרינה הקיימת, ובכך לאפשר יותר כניסה של אור. הריהוט בסלון שונה בחלקו – הספה הקיימת נשארה, אך הותאמו אליה שני כיסאות נדנדה מעוצבים. מלבד האזור הציבורי, גם חדר הרחצה עוצב מחדש במסגרת שיפוץ הביתה. כעת הוא מאופיין במראה מודרני עם כיור מעוגל ונגרות בתכנון אישי.

" ["image"]=> string(64) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/09/5-10-scaled.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(63) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/09/6-9-scaled.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(693) "

היום האחרון של שיפוץ הבית הוא יום ההלבשה. "ההלבשה הסופית של הבית זה כמו לפזר אבקת קסמים", אומרת מעצבת הפנים. "כל פינה מטופלת ומקבלת יחס מיוחד, וזה יוצר שלמות עיצובית וזרימה מקסימלית".
המעצבת מספרת שהיא מתרגשת בכל פעם מחדש מתגובת הדיירים כשהם רואים את הבית בשלמותו. "המסע שאנחנו עוברים גורם ללקוחות להתאהב בבית שלהם מחדש, וזה תהליך קסום ומרתק גם עבורי", היא אומרת.

" ["image"]=> string(63) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/09/7-7-scaled.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(63) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/09/8-6-scaled.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(63) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/09/9-6-scaled.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

בתים משופצים  //  עכשיו אנחנו: שיפוץ בית לזוג בפנסיה

עכשיו אנחנו: שיפוץ בית לזוג בפנסיה

הילדים עזבו את הקן וההורים החליטו שזה בדיוק הזמן להשקיע בשיפוץ הבית. הדרישה שלהם הייתה ליצור מרחב מגורים מואר, פתוח ועדכני

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: אורית ארנון


הדיירים: זוג פנסיונרים
המיקום: אורנית
השטח: 230 מ"ר
התקציב: 250,000 ₪
עיצוב פנים: בטי יעקובסון

לפני מספר שנים נתקלה בעלת הבית בכתבה ב"בניין ודיור" שבה הופיע פרויקט שעיצבה בטי יעקובסון. כשהיא ניגשה לעצב מחדש את ביתה ביישוב אורנית, היא מיד פנתה אל בטי בבקשה שתסייע לה. "פגשתי אישה מקסימה שמאוד אוהבת עיצוב ומעודכנת בתחום", מספרת המעצבת. "ישבנו ביחד כמו שתי ילדות עם ניצוץ בעיניים, ודמיינו מה אנחנו רוצות לעשות בשיפוץ הבית. ממש ניתן היה להרגיש את האנרגיה המחשמלת שיצרנו בזמן שחשבנו על מה המהפך שעתיד להתרחש".

הלקוחה סיפרה שהילדים כבר מזמן עזבו את הבית, ושכעת היא ובעלה רוצים שינוי וריענון. במסגרת שיפוץ הבית, הוחלט לפתוח את החלל הציבורי כדי להפוך אותו למואר ומאוורר. דרישת הדיירים הייתה שהאזור הזה יכלול פינת אוכל נעימה לאירוח ומטבח משופע במקומות אחסון. בנוסף, הם ביקשו שסגנון העיצוב יהיה עדכני ושהחומרים הנבחרים יהיו נוחים לתחזוקה.

כדי למלא אחר הציפיות של הדיירים משיפוץ הבית, תוכנן מטבח מקבילי עם הרבה מקום אחסון. חלקו הקדמי של המטבח פונה לפינת האוכל ולגינה ומשמש כמשטח עבודה מואר ונעים. בסלון הוחלט לבטל את אחד הקירות ולהרחיב את הוויטרינה הקיימת, ובכך לאפשר יותר כניסה של אור. הריהוט בסלון שונה בחלקו – הספה הקיימת נשארה, אך הותאמו אליה שני כיסאות נדנדה מעוצבים. מלבד האזור הציבורי, גם חדר הרחצה עוצב מחדש במסגרת שיפוץ הביתה. כעת הוא מאופיין במראה מודרני עם כיור מעוגל ונגרות בתכנון אישי.

היום האחרון של שיפוץ הבית הוא יום ההלבשה. "ההלבשה הסופית של הבית זה כמו לפזר אבקת קסמים", אומרת מעצבת הפנים. "כל פינה מטופלת ומקבלת יחס מיוחד, וזה יוצר שלמות עיצובית וזרימה מקסימלית".
המעצבת מספרת שהיא מתרגשת בכל פעם מחדש מתגובת הדיירים כשהם רואים את הבית בשלמותו. "המסע שאנחנו עוברים גורם ללקוחות להתאהב בבית שלהם מחדש, וזה תהליך קסום ומרתק גם עבורי", היא אומרת.

עוד בנושא

בתים משופצים

עיצוב לדורות: שיפוץ בית סבתא


הנכדה ומשפחתה עברו להתגורר בדירה הישנה שהייתה שייכת לסבתא רבא שלה. הודות לשיפוץ דירה מקיף, מרחב המגורים הותאם לכל הדרישות המאתגרות

בתים משופצים

חבל על הזמן: שיפוץ דירה בעשרה ימים


הלקוח נסע לחו"ל לעשרה ימים, ובזמן הזה מעצבת הפנים התחילה וסיימה את שיפוץ הדירה שלו. למרות מגבלת הזמן, המעצבת הצליחה לעמוד בכל הדרישות וגם לשלב כמה הפתעות משמחות

בתים משופצים

צעיר לנצח: שיפוץ כולל לבית עתיק


הלקוח החליט לעבור עם אשתו לבית ילדותו הישן בעין כרם, אך המהלך הצריך שיפוץ כולל מהרצפה ועד לגג

בתים משופצים

כל קיר חשוב: שיפוץ יסודי לבית פרטי


לאחר 12 שנים, החליטו הדיירים לרענן את ביתם עם שיפוץ יסודי ועיצוב מחודש. בסיומו של התהליך הם זכו בבית מודרני במראה אלגנטי

תגובות

כתיבת תגובה