כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(1) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(14041) "

הדיירים: משפחה בת 5 נפשות
המקום: הוד השרון
השטח: 250 מ"ר
עיצוב פנים: סיון יצחקי עיצוב פנים 

הבית הוא ביתה האישי של המעצבת, שנבנה לפני 17 שנים ולכן היה מוזנח ובעל מראה מיושן. הרצון היה לאפיין את החלל בסגנון כפרי לייט בעל צבעים רכים ונעימים, ולפתוח את הסלון והמטבח לחלל פתוח אחד. השיפוץ עצמו היה שיפוץ בזק של 3 חודשים, כאשר הכל נבחר כחודש בלבד לפני השיפוץ.
 

בדים וטקסטיל: לכל העסקים ובעלי המקצוע
ריצופים וחיפויים מעוצבים: לכל העסקים ובעלי המקצוע

המבנה הקטן והסגור של המטבח נפתח על ידי שבירת הקירות, כשבמרכז הבית נותר עמוד תומך והקורות שנשארו מסגירות את גיל הבית. במטבח האפרפר תוכנן אי גדול ורחב, שיכול לשמש גם כאזור בישול מרכזי וגם כפינת אוכל נוספת. בצדו השני של האי שולבו מגירות בסגנון שידת בית מרקחת, ובמטבח שולב תנור כפרי פרי-סטנדינג לבן. בקיר העליון ישנה כוננית עילית בגוון פיסטוק שמכילה תבלינים.

בסלון נבנה קיר לטלוויזיה ומזנון. ספה אפורה וכורסאות רחבות בגוון אפור שולבו עם כריות בגוונים פסטלים רכים עם הדפסים גאומטריים. השולחנות המודולריים הינם הכלאה של כמה שולחנות שמשווים מראה קליל וצעיר, ומזנון עץ מלא שוב זורק נגיעות כפריות לחלל. שטיח צמר אפרפר מעטר את רצפת הסלון ומנורת עמידה הוזמנה מאתר בחו"ל. בסלון אף שולבו תמונות שנרכשו באתרי אינטרט בעלות קטנה עקב רצון המעצבת לצמצם בעלויות.

פינת אוכל עגולה בעלת מראה מינימליסטי שולבה על מנת לרכך מעט את הבית.

מבואת הכניסה עוצבה מקונסולה ומראות שנרכשו במהלך טיול באירופה ועוטרו באקססוריז שונים. בשירותי האורחים שולבו אריחי בטון מצויירים עם שליכט אקרילי אפור. כל החלונות של קומת הכניסה הוחלפו לחלונות פרופיל בלגי ברזל בעל גוון שמנת, והבית לבש פרקט עץ אלון בכל קומותיו.


 

חדר העבודה של המעצבת עוצב בגוונים של שחור לבן. הרעיון לשולחן העבודה נולד כאשר המעצבת רצתה לשלב בבית שידת בית מרקחת רחבה באזור הכניסה, וגודל המבואה לא אפשר לעשות זאת. לכן, היא החליטה לשלב את האלמנט האהוב עליה בחלל הפרטי שלה. השולחן הרחב משלב מצד אחד שידת בית מרקחת עם המון מגירות, אך בפועל כל שתי חזיתות הן מגירה אחת על מנת לאפשר מקום גם לאלמנטים רחבים או גדולים יותר. על גבי מדפי אלון הונחו תמונות ואקססוריז שונים, כאשר גזע עץ עם מתלים מענפי עץ אבוקדו שולבו לידם. 


 

בחדר השינה הקודם היו שירותים קטנים וחדר ארונות. לאחר השיפוץ, חדר הארונות הועבר לחלל אחר בקומה השניה והאזור נפתח. חדר הרחצה גדל והחדר קיבל ארון קיר גדול. המטרה הייתה ליצור חלל רך רומנטי ונעים בעל גוונים אפורים לבנים עם שילוב עץ. מאוורר תקרה שחור הוצב בתקרה, ושידות לבנות משולבות אלון עוצבו על ידי המעצבת אצל ספק רהיטים.

חדר הילדה הגדולה בת ה-6 עוצב בהשראת ים עם טפט עוגנים ופסים, והנגרות תוכננה על ידי המעצבת כך שהחדר ישאר כמה שיותר פתוח ומאוורר. מובייל כוכבים נתלה על הקיר, בדים הפכו לתמונות עם מסגרות עץ עגולות ולדגלונים, ואף נתפרו מהם כריות.

חדר הילדה בת ה-4 עוצב עם השראה של בלרינות לפי בקשתה של הילדה, כאשר טפט על בלרינות ומשבצות מעטר את הקיר. שטיח טריקו בגווני החדר, וילון רך, ארון בגדים ומיטה הועברו מהבית הקודם, ושולבו בהם אקססוריז שונים.


 

חדר הילד בן השנתיים אולתר מריהוט שעבר מהבית הישן של המשפחה, ואליו צורפו מיטה אפורה, מובייל ארנבים ומדבקת קיר.
 

/img/fck/image/design pictures/שיפוץ הבית/שיפוץ בזק לדירה משפחתית בהוד השרון/חדר ילד 3.jpg

קומת המרתף הפכה לחדר ג'ימבורי חוויתי עם פרקט למינציה, כאשר המטרה הייתה ליצר חלל בו הילדים יוכלו לשחק ולהנות. הספה רופדה בבדים ומתחתיה יש מגירות שמכילות משחקים. ישנם שלושה ארונות בחדר, ונבנו בו גם קונדיטוריה עם עוגות משחק, עמדת שוק עם ירקות ופירות ואוהל משחק. קופסאות שנמצאו ברחוב הפכו להיות מכונת כביסה ומייבש עם חבל כביסה שעליו ניתן לתלות בגדים. החדר נצבע בגוון אפור ומדבקות קיר של כדורים פורחים הודבקו על הקירות, בהשראת תמונה ישנה של בני הזוג עם כדורים פורחים.

חדר הרחצה של ההורים עוצב במראה קלאסי מעודן עם אריחים אפורים ולבנים בעלי מראה כפרי קלאסי, ברזים קלאסים וכיור חצי מונח על גבי משטח אלון. שליכט אפור עדין מעטר את קירות החדר.

חדר הרחצה של הילדים רוצף באריחי בטון מצויירים בגווני אפרסק ופיסטוק עדינים, ואיתם שולב ארון אמבטיה בגוון תכלת עדין. 

הגינה שהייתה הרוסה לחלוטין הוקמה מחדש, והמעצבת הייתה שותפה לבחירת הצמחים, העצים והמבנה הכללי. 

 
הבית לפני השיפוץ:


 

רשימת ספקים חלקית:

קבלן מבצע – מאיר דדון

נגרות אומן – פיל היוז נגרות 

פרקטים – ויה ארקדיה

כלים סנטריים – חזי בנק וחלמיש

נגרות ג'ימבורי – נגריית אייל פארן

דלתות כניסה – דלתות ואריאציה 

גינון – ירון טולדנו

פרזול – אבנר'ס

רהיטי שון 

אקססוריז – Nooshka

תאורה – קימחי תאורה 

שטיח – צמר שטיחים


עוד בתים משופצים:

פרובנס בעיר הקודש: שיפוץ בית קבלני בירושלים
לגשר על הפערים: שיפוץ דירה בפארק צמרת
הנאים החדרים בעיניך: שיפוץ דירה לדוגמה בטירת הכרמל
ירוק זה הלבן החדש: דירה ישנה ששינתה את פניה
נגישות מעוצבת: שיפוץ והתאמת דירה לניידות בכיסא גלגלים

" ["image"]=> string(162) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design pictures/שיפוץ הבית/שיפוץ בזק לדירה משפחתית בהוד השרון/553.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

בתים משופצים  //  צ'יק צ'ק וגמרנו: שיפוץ בזק לבית משפחתי בהוד השרון

צ'יק צ'ק וגמרנו: שיפוץ בזק לבית משפחתי בהוד השרון

תוך 3 חודשים בלבד נפתח האזור בין הסלון למטבח, נבנה קיר טלוויזיה בסלון, הוקם חדר ג'ימבורי במרתף, שוקמה המרפסת ונבחרו כל החומרים לבית הפרטי של המעצבת שלפניכם

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


הדיירים: משפחה בת 5 נפשות
המקום: הוד השרון
השטח: 250 מ"ר
עיצוב פנים: סיון יצחקי עיצוב פנים 

הבית הוא ביתה האישי של המעצבת, שנבנה לפני 17 שנים ולכן היה מוזנח ובעל מראה מיושן. הרצון היה לאפיין את החלל בסגנון כפרי לייט בעל צבעים רכים ונעימים, ולפתוח את הסלון והמטבח לחלל פתוח אחד. השיפוץ עצמו היה שיפוץ בזק של 3 חודשים, כאשר הכל נבחר כחודש בלבד לפני השיפוץ.
 

בדים וטקסטיל: לכל העסקים ובעלי המקצוע
ריצופים וחיפויים מעוצבים: לכל העסקים ובעלי המקצוע

המבנה הקטן והסגור של המטבח נפתח על ידי שבירת הקירות, כשבמרכז הבית נותר עמוד תומך והקורות שנשארו מסגירות את גיל הבית. במטבח האפרפר תוכנן אי גדול ורחב, שיכול לשמש גם כאזור בישול מרכזי וגם כפינת אוכל נוספת. בצדו השני של האי שולבו מגירות בסגנון שידת בית מרקחת, ובמטבח שולב תנור כפרי פרי-סטנדינג לבן. בקיר העליון ישנה כוננית עילית בגוון פיסטוק שמכילה תבלינים.

בסלון נבנה קיר לטלוויזיה ומזנון. ספה אפורה וכורסאות רחבות בגוון אפור שולבו עם כריות בגוונים פסטלים רכים עם הדפסים גאומטריים. השולחנות המודולריים הינם הכלאה של כמה שולחנות שמשווים מראה קליל וצעיר, ומזנון עץ מלא שוב זורק נגיעות כפריות לחלל. שטיח צמר אפרפר מעטר את רצפת הסלון ומנורת עמידה הוזמנה מאתר בחו"ל. בסלון אף שולבו תמונות שנרכשו באתרי אינטרט בעלות קטנה עקב רצון המעצבת לצמצם בעלויות.

פינת אוכל עגולה בעלת מראה מינימליסטי שולבה על מנת לרכך מעט את הבית.

מבואת הכניסה עוצבה מקונסולה ומראות שנרכשו במהלך טיול באירופה ועוטרו באקססוריז שונים. בשירותי האורחים שולבו אריחי בטון מצויירים עם שליכט אקרילי אפור. כל החלונות של קומת הכניסה הוחלפו לחלונות פרופיל בלגי ברזל בעל גוון שמנת, והבית לבש פרקט עץ אלון בכל קומותיו.


 

חדר העבודה של המעצבת עוצב בגוונים של שחור לבן. הרעיון לשולחן העבודה נולד כאשר המעצבת רצתה לשלב בבית שידת בית מרקחת רחבה באזור הכניסה, וגודל המבואה לא אפשר לעשות זאת. לכן, היא החליטה לשלב את האלמנט האהוב עליה בחלל הפרטי שלה. השולחן הרחב משלב מצד אחד שידת בית מרקחת עם המון מגירות, אך בפועל כל שתי חזיתות הן מגירה אחת על מנת לאפשר מקום גם לאלמנטים רחבים או גדולים יותר. על גבי מדפי אלון הונחו תמונות ואקססוריז שונים, כאשר גזע עץ עם מתלים מענפי עץ אבוקדו שולבו לידם. 


 

בחדר השינה הקודם היו שירותים קטנים וחדר ארונות. לאחר השיפוץ, חדר הארונות הועבר לחלל אחר בקומה השניה והאזור נפתח. חדר הרחצה גדל והחדר קיבל ארון קיר גדול. המטרה הייתה ליצור חלל רך רומנטי ונעים בעל גוונים אפורים לבנים עם שילוב עץ. מאוורר תקרה שחור הוצב בתקרה, ושידות לבנות משולבות אלון עוצבו על ידי המעצבת אצל ספק רהיטים.

חדר הילדה הגדולה בת ה-6 עוצב בהשראת ים עם טפט עוגנים ופסים, והנגרות תוכננה על ידי המעצבת כך שהחדר ישאר כמה שיותר פתוח ומאוורר. מובייל כוכבים נתלה על הקיר, בדים הפכו לתמונות עם מסגרות עץ עגולות ולדגלונים, ואף נתפרו מהם כריות.

חדר הילדה בת ה-4 עוצב עם השראה של בלרינות לפי בקשתה של הילדה, כאשר טפט על בלרינות ומשבצות מעטר את הקיר. שטיח טריקו בגווני החדר, וילון רך, ארון בגדים ומיטה הועברו מהבית הקודם, ושולבו בהם אקססוריז שונים.


 

חדר הילד בן השנתיים אולתר מריהוט שעבר מהבית הישן של המשפחה, ואליו צורפו מיטה אפורה, מובייל ארנבים ומדבקת קיר.
 

/img/fck/image/design pictures/שיפוץ הבית/שיפוץ בזק לדירה משפחתית בהוד השרון/חדר ילד 3.jpg

קומת המרתף הפכה לחדר ג'ימבורי חוויתי עם פרקט למינציה, כאשר המטרה הייתה ליצר חלל בו הילדים יוכלו לשחק ולהנות. הספה רופדה בבדים ומתחתיה יש מגירות שמכילות משחקים. ישנם שלושה ארונות בחדר, ונבנו בו גם קונדיטוריה עם עוגות משחק, עמדת שוק עם ירקות ופירות ואוהל משחק. קופסאות שנמצאו ברחוב הפכו להיות מכונת כביסה ומייבש עם חבל כביסה שעליו ניתן לתלות בגדים. החדר נצבע בגוון אפור ומדבקות קיר של כדורים פורחים הודבקו על הקירות, בהשראת תמונה ישנה של בני הזוג עם כדורים פורחים.

חדר הרחצה של ההורים עוצב במראה קלאסי מעודן עם אריחים אפורים ולבנים בעלי מראה כפרי קלאסי, ברזים קלאסים וכיור חצי מונח על גבי משטח אלון. שליכט אפור עדין מעטר את קירות החדר.

חדר הרחצה של הילדים רוצף באריחי בטון מצויירים בגווני אפרסק ופיסטוק עדינים, ואיתם שולב ארון אמבטיה בגוון תכלת עדין. 

הגינה שהייתה הרוסה לחלוטין הוקמה מחדש, והמעצבת הייתה שותפה לבחירת הצמחים, העצים והמבנה הכללי. 

 
הבית לפני השיפוץ:


 

רשימת ספקים חלקית:

קבלן מבצע – מאיר דדון

נגרות אומן – פיל היוז נגרות 

פרקטים – ויה ארקדיה

כלים סנטריים – חזי בנק וחלמיש

נגרות ג'ימבורי – נגריית אייל פארן

דלתות כניסה – דלתות ואריאציה 

גינון – ירון טולדנו

פרזול – אבנר'ס

רהיטי שון 

אקססוריז – Nooshka

תאורה – קימחי תאורה 

שטיח – צמר שטיחים


עוד בתים משופצים:

פרובנס בעיר הקודש: שיפוץ בית קבלני בירושלים
לגשר על הפערים: שיפוץ דירה בפארק צמרת
הנאים החדרים בעיניך: שיפוץ דירה לדוגמה בטירת הכרמל
ירוק זה הלבן החדש: דירה ישנה ששינתה את פניה
נגישות מעוצבת: שיפוץ והתאמת דירה לניידות בכיסא גלגלים

עוד בנושא

בתים משופצים

כל קיר חשוב: שיפוץ יסודי לבית פרטי


לאחר 12 שנים, החליטו הדיירים לרענן את ביתם עם שיפוץ יסודי ועיצוב מחודש. בסיומו של התהליך הם זכו בבית מודרני במראה אלגנטי

בתים משופצים

כעוף החול: שיפוץ דירה לאחר שריפה


המשפחה איבדה את ביתה בגלל שריפה, אך בחרה לראות בכך הזדמנות להתחדש. מבט על שיפוץ דירה שאפתני במיוחד

בתים משופצים

קטנה ומטריפה: דירת גג של 70 מ"ר


שיפוץ דירה הוא תמיד עניין לא פשוט, אבל כשמדובר בדירת גג קטנה שנמצאת בבניין ישן – האתגר עולה מדרגה. מבט על מהפך

בתים משופצים

מכוון גבוה: תהליך שיפוץ שאפתני במיוחד


המעצב רכש את הדירה הישנה של סבו, ובתוך חודש הצליח להשלים את תהליך השיפוץ ולהפוך אותה לדירה מזמינה במראה עכשווי

תגובות

כתיבת תגובה