כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(14) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(378) "

לבחירת המשרד שיזכה בתואר נבחרי השנה 2019-20 – לחצו כאן
הצביעו ואולי תזכו בלילה במלון FABRIC

 

" ["image"]=> string(69) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/11/1DSC9193AAA_copy.jpg" ["image_title"]=> string(44) "פנתרות חיות כשבט גם בעיר" ["show_popup"]=> string(0) "" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(856) "

מיקום: רחוב הארבעה תל אביב

השטח: 850 מ"ר + 200 מ"ר מרפסת

התקציב: 4,000 ש"ח למ"ר

עיצוב פנים: אורלי דקטר, סטודיו DO

 

"הפנתרה" הוא חלל עבודה שיתופי לנשים, הכולל מועדון נטוורקינג. חזון המייסדות היה ליצור מועדון וחלל עבודה אישי ושיתופי לנשים מקצועיות, מקום של מנהיגות אישית נשית שיאפשר להן לשגשג בסביבה הטבעית שלהן, לקדם ולהזניק עסקים ומיזמים בבעלות או בשותפות של נשות עסקים, יוצרות, אקטיביסטיות ומובילות דעה.

" ["image"]=> string(69) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/11/2DSC9222AAA_copy.jpg" ["image_title"]=> string(23) "כניסה דרמטית" ["show_popup"]=> string(0) "" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(972) "

 

החזון והמטרה הנחו את המעצבת בפיתוח הקונספט העיצובי של חלל העבודה השיתופי: כשם שהסביבה הטבעית עבור הפנתרות היא הג'ונגל והן חיות כשבט, כך הנשים הפנתרות הן קהילה של נשים עוצמתיות העובדות זו לצד זו, רואות אחת את השנייה, נפגשות, לומדות, מכירות, מפתחות ומעצימות הן את עצמן ואת העסק שלהן והן את הנשים המקיפות אותן. כל פרט עיצובי בחלל העבודה השיתופי תוכנן באופן ייחודי לפרויקט והותאם לנרטיב הסיפורי. צמחייה ועצי ג'ונגל קיבלו פרשנות של ג'ונגל אורבני, מקום המחייב תכונות של עוצמה, הישרדות ונוכחות בולטת לצד תחושה של אחדות וביטחון של שבט.

" ["image"]=> string(69) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/11/3DSC9418AAA_copy.jpg" ["image_title"]=> string(51) "חלל עם הצהרה של שגשוג וקידום" ["show_popup"]=> string(0) "" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(1364) "

 

הכניסה לחלל העבודה השיתופי, המיועדת לנשים שמשכירות חדרים על בסיס קבוע, תוכננה באופן מכוון כמייצרת דרמה כבר בהתחלה עם חלל שחור ובו נגיעות של זהב בשימוש במיתוג ובגווני הלוגו של החברה. חלל העבודה שנפתח לכיוון חלל העבודה השיתופי, כולל חללים סגורים ופתוחים, שהקונספט בתכנונם היה יצירת סביבה טבעית לנשים כפנתרות החיות בג'ונג'ל. בג'ונגל האורבני יש הצצות מכל החללים זה לזה, והתקשורת נשמרת בכל רגע נתון בכל מקום בו שוהים בחלל.

פלטת החומרים שנבחרה לחלל העבודה השיתופי היא מעולם הטבע ומרובה בעץ, מתכות כמו ברזל ופליז וצמחייה טבעית המשולבת באלמנטים עיצוביים ואף נתלית מהתקרה. הצבעוניות נבחרה בקפידה עם גוונים חמים וקונטרסים עזים, ביניהם כחול, ירוק ובורדו בקטיפות המייצגת את הרכות הנשית לעומת בריקים, עץ רסטי וברזל, המייצגים את העוצמה והחוזקה הנשית.

" ["image"]=> string(91) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/11/4פנתרה_ישיבה_ליד_במה-1.jpg" ["image_title"]=> string(41) "פלטת חומרים מעולם הטבע" ["show_popup"]=> string(0) "" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(507) "

חלל העבודה השיתופי אומנם דרמטי ועוצמתי עם הצהרה חד משמעית של שגשוג וקידום נשים, אך עם חשיבות ליצירת החמימות הביתית שכולן יחד מרגישות כקהילה אחת ובסביבה טבעית. "זהו פרויקט מאתגר וחשוב בתכנון מוקפד לפרטי פרטים עם חיבור אישי חזק ביותר מעצם היותי אישה עצמאית", סיכמה המעצבת.

" ["image"]=> string(85) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/11/5_פנתרה_-_גונגל_קפה.jpg" ["image_title"]=> string(18) "ג'ונגל קפה" ["show_popup"]=> string(0) "" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(182) "

חלל עבודה שיתופי עם ספות ושולחנות ישיבה ומעל צמחייה המרמזת על הג'ונגל האורבני. תאורה: קמחי תאורה

" ["image"]=> string(104) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/11/6_פנתרה_במה_לאירועים_מתרוממת.jpg" ["image_title"]=> string(33) "במה לאירועים בערב " ["show_popup"]=> string(0) "" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(167) "

שולחנות מתרוממים מאפשרים מקום ישיבה לעבודה במהלך היום. פרקט: בריק ועץ. תאורה: קמחי תאורה

" ["image"]=> string(59) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/11/7_בר.jpg" ["image_title"]=> string(21) "בר מעץ שחור " ["show_popup"]=> string(0) "" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(235) "

הבר בחלל העבודה השיתופי משולב במתכת פליז ומערכת מידוף תלויה מהתקרה. למראה הנקי נבחרו כיסאות עם רגלי מתכת מרופדים בעור (pas normal)

" ["image"]=> string(74) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/11/8_פינת_המתנה.jpg" ["image_title"]=> string(20) "פינת המתנה " ["show_popup"]=> string(0) "" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(205) "

כורסאות ("פיק אפ") בגוון הלוגו עם אמנות של האמנית הבינלאומית ליקה רמתי בה שתי נשים בג'ונגל הקוראות זו לזו

" ["image"]=> string(76) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/11/9_מחיצה_ניידת.jpg" ["image_title"]=> string(22) "מחיצה ניידת " ["show_popup"]=> string(0) "" } [9]=> array(4) { ["text"]=> string(156) "

מאפשרת קיום אירועים בחלל הפתוח והסבת חדר הישיבות לחלק מהאופן ספייס. מחיצה: מיידסק

" ["image"]=> string(85) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/11/10חדר_ישיבות_פינתי.jpg" ["image_title"]=> string(82) "חדר ישיבות פינתי שקוף לחלל. ריהוט: טולמנ'ס דוט" ["show_popup"]=> string(0) "" } [10]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(85) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/11/11פנתרה_דלפק_קבלה-1.jpg" ["image_title"]=> string(34) "דלפק קבלה מעץ שחור " ["show_popup"]=> string(0) "" } [11]=> array(4) { ["text"]=> string(166) "

שימוש בפליז כחומר חוזר בכל חלל העבודה השיתופי תוך חיתוך הלוגו וספריית ענק מאחורי הדלפק

" ["image"]=> string(96) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/11/12פנתרה_חלל_עבודה_שיתופי.jpg" ["image_title"]=> string(31) "חלל עבודה שיתופי " ["show_popup"]=> string(0) "" } [12]=> array(4) { ["text"]=> string(157) "

מייצר פינות משתנות ואקטיביות בין כל הפנתרות בחלל. כיסאות בר: pas normal. כיסאות: טולמנ'ס

" ["image"]=> string(74) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/11/13קיר_בריקים.jpg" ["image_title"]=> string(29) "בריקים: בריק ועץ" ["show_popup"]=> string(0) "" } [13]=> array(4) { ["text"]=> string(847) "

 

רשימת ספקים חלקית:

קבלן: א. עמית ושות' בע"מ

ניהול ופיקוח: יאנה צלמן

מחיצות רצפה תקרה: מיידסק

רצפת פרקט וקיר בריקים: בריק ועץ

נגרות: Golden Desk – גולדן דסק

גרפיקה: אורי נווה, ביצוע ויישום גרפיקה: Okd Ltd

ריהוט משרדי: וקסמן ריהוט משרדי

ריהוט אפורמלי: Tollman's Dot , Pas Normal , Pick

ייעוץ תאורה: צח כהן

תאורה: קמחי תאורה

אמנות: ליקה רמתי

וילונות: מרים אורגון

צמחייה: Interplant

אקססוריז: עד עיצובים – עיצוב הבית

 

" ["image"]=> bool(false) ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב  //  השבט אמר את דברו: ג'ונגל אורבני לחלל עבודה נשי שיתופי

השבט אמר את דברו: ג'ונגל אורבני לחלל עבודה נשי שיתופי

חלל עבודה שיתופי לנשות עסקים, יוצרות ומובילות דעה, "הפנתרה", תוכנן כג'ונגל אורבני עוצמתי עם צמחייה, עצי ג'ונגל וגוונים חמים ועזים המייצרים דרמה

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום: עודד סמדר


לבחירת המשרד שיזכה בתואר נבחרי השנה 2019-20 – לחצו כאן
הצביעו ואולי תזכו בלילה במלון FABRIC

 

פנתרות חיות כשבט גם בעיר

מיקום: רחוב הארבעה תל אביב

השטח: 850 מ"ר + 200 מ"ר מרפסת

התקציב: 4,000 ש"ח למ"ר

עיצוב פנים: אורלי דקטר, סטודיו DO

 

"הפנתרה" הוא חלל עבודה שיתופי לנשים, הכולל מועדון נטוורקינג. חזון המייסדות היה ליצור מועדון וחלל עבודה אישי ושיתופי לנשים מקצועיות, מקום של מנהיגות אישית נשית שיאפשר להן לשגשג בסביבה הטבעית שלהן, לקדם ולהזניק עסקים ומיזמים בבעלות או בשותפות של נשות עסקים, יוצרות, אקטיביסטיות ומובילות דעה.

כניסה דרמטית

 

החזון והמטרה הנחו את המעצבת בפיתוח הקונספט העיצובי של חלל העבודה השיתופי: כשם שהסביבה הטבעית עבור הפנתרות היא הג'ונגל והן חיות כשבט, כך הנשים הפנתרות הן קהילה של נשים עוצמתיות העובדות זו לצד זו, רואות אחת את השנייה, נפגשות, לומדות, מכירות, מפתחות ומעצימות הן את עצמן ואת העסק שלהן והן את הנשים המקיפות אותן. כל פרט עיצובי בחלל העבודה השיתופי תוכנן באופן ייחודי לפרויקט והותאם לנרטיב הסיפורי. צמחייה ועצי ג'ונגל קיבלו פרשנות של ג'ונגל אורבני, מקום המחייב תכונות של עוצמה, הישרדות ונוכחות בולטת לצד תחושה של אחדות וביטחון של שבט.

חלל עם הצהרה של שגשוג וקידום

 

הכניסה לחלל העבודה השיתופי, המיועדת לנשים שמשכירות חדרים על בסיס קבוע, תוכננה באופן מכוון כמייצרת דרמה כבר בהתחלה עם חלל שחור ובו נגיעות של זהב בשימוש במיתוג ובגווני הלוגו של החברה. חלל העבודה שנפתח לכיוון חלל העבודה השיתופי, כולל חללים סגורים ופתוחים, שהקונספט בתכנונם היה יצירת סביבה טבעית לנשים כפנתרות החיות בג'ונג'ל. בג'ונגל האורבני יש הצצות מכל החללים זה לזה, והתקשורת נשמרת בכל רגע נתון בכל מקום בו שוהים בחלל.

פלטת החומרים שנבחרה לחלל העבודה השיתופי היא מעולם הטבע ומרובה בעץ, מתכות כמו ברזל ופליז וצמחייה טבעית המשולבת באלמנטים עיצוביים ואף נתלית מהתקרה. הצבעוניות נבחרה בקפידה עם גוונים חמים וקונטרסים עזים, ביניהם כחול, ירוק ובורדו בקטיפות המייצגת את הרכות הנשית לעומת בריקים, עץ רסטי וברזל, המייצגים את העוצמה והחוזקה הנשית.

פלטת חומרים מעולם הטבע

חלל העבודה השיתופי אומנם דרמטי ועוצמתי עם הצהרה חד משמעית של שגשוג וקידום נשים, אך עם חשיבות ליצירת החמימות הביתית שכולן יחד מרגישות כקהילה אחת ובסביבה טבעית. "זהו פרויקט מאתגר וחשוב בתכנון מוקפד לפרטי פרטים עם חיבור אישי חזק ביותר מעצם היותי אישה עצמאית", סיכמה המעצבת.

ג'ונגל קפה

חלל עבודה שיתופי עם ספות ושולחנות ישיבה ומעל צמחייה המרמזת על הג'ונגל האורבני. תאורה: קמחי תאורה

במה לאירועים בערב

שולחנות מתרוממים מאפשרים מקום ישיבה לעבודה במהלך היום. פרקט: בריק ועץ. תאורה: קמחי תאורה

בר מעץ שחור

הבר בחלל העבודה השיתופי משולב במתכת פליז ומערכת מידוף תלויה מהתקרה. למראה הנקי נבחרו כיסאות עם רגלי מתכת מרופדים בעור (pas normal)

פינת המתנה

כורסאות ("פיק אפ") בגוון הלוגו עם אמנות של האמנית הבינלאומית ליקה רמתי בה שתי נשים בג'ונגל הקוראות זו לזו

מחיצה ניידת

מאפשרת קיום אירועים בחלל הפתוח והסבת חדר הישיבות לחלק מהאופן ספייס. מחיצה: מיידסק

חדר ישיבות פינתי שקוף לחלל. ריהוט: טולמנ'ס דוט

דלפק קבלה מעץ שחור

שימוש בפליז כחומר חוזר בכל חלל העבודה השיתופי תוך חיתוך הלוגו וספריית ענק מאחורי הדלפק

חלל עבודה שיתופי

מייצר פינות משתנות ואקטיביות בין כל הפנתרות בחלל. כיסאות בר: pas normal. כיסאות: טולמנ'ס

בריקים: בריק ועץ

 

רשימת ספקים חלקית:

קבלן: א. עמית ושות' בע"מ

ניהול ופיקוח: יאנה צלמן

מחיצות רצפה תקרה: מיידסק

רצפת פרקט וקיר בריקים: בריק ועץ

נגרות: Golden Desk – גולדן דסק

גרפיקה: אורי נווה, ביצוע ויישום גרפיקה: Okd Ltd

ריהוט משרדי: וקסמן ריהוט משרדי

ריהוט אפורמלי: Tollman's Dot , Pas Normal , Pick

ייעוץ תאורה: צח כהן

תאורה: קמחי תאורה

אמנות: ליקה רמתי

וילונות: מרים אורגון

צמחייה: Interplant

אקססוריז: עד עיצובים – עיצוב הבית

 

עוד בנושא

עיצוב

הכר את המעצב: סיג ברגמין הברזילאי שמפיץ שמחה


הוא נכנס שוב ושוב לרשימות המעצבים המובילים בעולם, ומציע דרך חדשה לשלב בין סגנונות, חומרים וצבעים. הכירו את מעצב העל השמח סיג ברגמין

עיצוב

עושה שכונה: עיצוב משרד עם אופי פלורנטיני


כתובות גרפיטי צבעוניות, קורות מתכת משוחרות וחביות תעשייתיות מחוספסות –עיצוב המשרד הזה נותן כבוד לפלורנטין

עיצוב

מעצבים חלון ראווה: העיצובים הנבחרים בפרויקט של חברת בלורן


מעצבים רבים שלחו הצעות לעיצוב חלון הראווה של ספריית החומרים של בלורן – אך רק 12 זכו להגשים את הרעיונות שלהם. המעצבת אינגריד גואטה עם עיצוב שיוצר משחק של פרספקטיבות

עיצוב

ברוך הבא למשפחה: ספר עיצוב חדש בהוצאת "בניין ודיור"


בערב השקה ביתי, מרגש ומותאם לרוח התקופה, הושק אתמול ספר העיצוב החדש "לעצב לאהוב לאכול"

תגובות

כתיבת תגובה