בניין ודיור

עיצוב מקומות בילוי ופנאי  //  מסעדת טופולופומפו: 12 מיליון שקלים של עיצוב

מסעדת טופולופומפו: 12 מיליון שקלים של עיצוב

המסעדה החדשה של השף אבי קונפורטי מנסה להעניק פרשנות חדשה לתרבות המזרח. בואו לסיור

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


 

נסו אתם לחשוב על פרשנות עיצובית למסעדה ששמה "טופולופומפו" והקונספט בה הוא מטבח אש אסייתי. נתקעתם? הנה רעיון: מעצבי הפנים אלון ברנוביץ ואירינה קרוננברג מציגים במסעדה החדשה של השף אבי קונפורטי נגיעה שונה ומעניינת בעולם עיצוב המסעדות האסייתיות בישראל. על פני לא פחות מ- 700 מ"ר חולשת המסעדה ובה מפלסים שונים בגבהים משתנים ואלמנטים שמנסים להעביר את אנרגיית המדורה השבטית ותחושה אוריינטלית מודרנית.

 

כך, מעבר לבחירה בגוני צהוב ושחור להעצמת תחושת האש והלהבה הוחלט להמשיך ולהדגיש כאן את החוויה העתיקה של אש, צללים וזכרון של מדורה. מבחינת הקונספט, נשלטת "טופולופומפו" על ידי רוח של דרקון, שמקבל ביטוי בדמות ווילון ארוג וחוטי ברזל בגוון אש, ומעופף בחלל ומסמן את גבולות הישיבה ומחלק את המסעדה לתתי חללים. אותו דרקון מייצר כל הזמן גם תנועה בחלל  ואזורי הישיבה מתחתיו כוללים מגוון אפשרויות – החל מפינות פרטיות ואינטימיות ועד שולחן עץ ארוך לאכילה "שבטית". השילובים בין בטון שחור, אבן בזלת ועץ הבמבוק משלימים את החוויה הכללית שמנסה עיצוב הפנים להעניק לסועדים כאן. ומה עם המנות? את זה כבר נשאר לאחרים לשפוט.

 

בואו לסיור בתמונות:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

עוד מסעדות בעיצוב מיוחד:

Aria: ביקור בתמונות

טאיזו: ביקור בתמונות 

פאסטל: ביקור בתמונות

עוד בנושא

עיצוב מקומות בילוי ופנאי

לקחת פסק זמן: מנוחה בטוסקנה הישראלית


רשמים מביקור במלון 'פסטורל' הממוקם בכפר בלום: שלושה ימים של חוויה בלתי נשכחת המלווה במטעמי שף, מוסיקה, הרצאות, טיפולי ספא מפנקים ואפילו שחיה וכושר

עיצוב מקומות בילוי ופנאי

בלי להחתים דרכון: בתי המלון החדשים והשווים בישראל


הוסטל חדש שהוקם במבנה נטוש לשימור, הוסטל לואו קוסט לתרמילאים המציע מתחם אוהלים ממוזג ומקורה, הכירו את המקומות החדשים והמגניבים בארץ

עיצוב מקומות בילוי ופנאי

האותנטית: שמה את הגלאם בבאר שבע


איך משדרגים מסעדה מצליחה? משדרגים אותה עוד יותר בעזרת תפריט, מיתוג ועיצוב עדכני, השואב השראה ממלונות בוטיק אוריינטליים בעולם ושומר על איזון בין חום ונועם לבין סטייל ורעננות

עיצוב מקומות בילוי ופנאי

לאוהבי החשאיות: המסעדות והברים השווים במלונות


הטרנד החם של עולם הקולינאריה הוא כניסתן של המסעדות אל תוך בתי המלון החדשים בארצנו. החיבור המסקרן יוצר שילוב כל כך טבעי בין תיירות ואוכל, שלא ברור איך לא חשבו עליו קודם

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *