כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(10) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(1024) "

הפרויקט: משרד הנהלה למרכז לוגיסטי
המיקום: אשדוד
השטח: 300 מ"ר
עיצוב פנים: מירי שניידרמן

בפרויקט הזה, המעצבת מירי שניידרמן התבקש לתכנן ולעצב מחדש משרד הנהלה של מרכז לוגיסטי שיושב בנמל אשדוד. הדרישה הייתה לעצב את משרד אלגנטי במראה צעיר וחדשני, וליצור סביבת עבודה נוחה עם תחושה ביתית.

עם תחילת העבודה, התברר שיש במרכז החלל קורת בטון ועמוד פלדה שלא ניתן להזיז. במקום לראות בגורמים האלה מגבלה, מעצבת הפנים בחרה לנצל אותם כדי לחלק את המשרד לשני אזורים – אזור המשמש לעבודה אישית ואזור שבו נמצאים החללים הציבוריים.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/1-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/2-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(871) "

מיד עם הכניסה למשרד מבחינים בדלפק הקבלה, אשר מעוצב בסגנון מודרני ובצבעוניות של שחור, אפור ועץ. הדלפק ממוקם באופן שמאפשר יצירת קשר עין עם חדר הישיבות המרכזי ועם אזור קבלת הפנים. לצד הדלפק, ניתן לראות את עמוד הפלדה, אשר נצבע בשחור ושולב כחלק מהנגרות. קורת הפלדה, לעומת זאת, נותרה חשופה, וזאת כדי 'לשבור' את המראה המוקפד והנקי.

מלבד הדלפק, אזור הקבלה כולל גם שתי פינות ישיבה. אחת מהן מעוצבת כסלון ביתי וכוללת עמדת קפה ושתיה, ואילו הפינה השנייה היא בר גבוה שממנו ניתן להשקיף על הנמל.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/3-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/3ב.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/4-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(592) "

לבקשת הלקוח, אזור החללים הציבוריים של המשרד כולל גם חדר ישיבות לא פורמלי שמעוצב כביסטרו בר, ומאופיין בצבעוניות של שחור וזהב. חדר זה מהווה תחליף מרענן לחדרי הישיבות המסורתיים, ומאפשר לארח את המבקרים באווירה קלילה יותר.

לתחושה הנעימה של המשרד האלגנטי, תורם גם המטבחון הפתוח שנמצא במרכז החלל, ומעוצב כמסעדה קטנה ואופנתית.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/5-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/6-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/7-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(847) "

חדר הישיבות המרכזי והגדול נמצא בכניסה, כך שכל מי שנכנס למשרד עובר דרכו ויכול ליהנות מהמראה האלגנטי והמוקפד שלו. יתר חדרי הישיבות וחדרי העובדים ממוקמים לאורך המסדרון, וסגורים במחיצות זכוכית הנמשכות מרצפה לתקרה. מחיצות אלה יוצרות תחושה של שקיפות, וגם מאפשרות חדירה של אור טבעי.
מירי שניידרמן מספרת שגם היא וגם הלקוח היו מרוצים מאד המשרד האלגנטי שהתקבל בסופו של התהליך. "הלקוח אמר לי 'כל מה שחלמתי הגשמת לי, כך בדיוק דמיינתי את המשרדים'", משתפת המעצבת.

 

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/8-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [9]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/05/10-1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

עיצוב משרדים  //  בין המכולות: משרד אלגנטי בנמל אשדוד

בין המכולות: משרד אלגנטי בנמל אשדוד

עם חדר ישיבות שנראה כמו ביסטרו בר ומטבחון שנראה כמו מסעדה – המשרד האלגנטי והאופנתי הזה בהחלט עושה חשק לעבוד

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: טל ניסים


הפרויקט: משרד הנהלה למרכז לוגיסטי
המיקום: אשדוד
השטח: 300 מ"ר
עיצוב פנים: מירי שניידרמן

בפרויקט הזה, המעצבת מירי שניידרמן התבקש לתכנן ולעצב מחדש משרד הנהלה של מרכז לוגיסטי שיושב בנמל אשדוד. הדרישה הייתה לעצב את משרד אלגנטי במראה צעיר וחדשני, וליצור סביבת עבודה נוחה עם תחושה ביתית.

עם תחילת העבודה, התברר שיש במרכז החלל קורת בטון ועמוד פלדה שלא ניתן להזיז. במקום לראות בגורמים האלה מגבלה, מעצבת הפנים בחרה לנצל אותם כדי לחלק את המשרד לשני אזורים – אזור המשמש לעבודה אישית ואזור שבו נמצאים החללים הציבוריים.

מיד עם הכניסה למשרד מבחינים בדלפק הקבלה, אשר מעוצב בסגנון מודרני ובצבעוניות של שחור, אפור ועץ. הדלפק ממוקם באופן שמאפשר יצירת קשר עין עם חדר הישיבות המרכזי ועם אזור קבלת הפנים. לצד הדלפק, ניתן לראות את עמוד הפלדה, אשר נצבע בשחור ושולב כחלק מהנגרות. קורת הפלדה, לעומת זאת, נותרה חשופה, וזאת כדי 'לשבור' את המראה המוקפד והנקי.

מלבד הדלפק, אזור הקבלה כולל גם שתי פינות ישיבה. אחת מהן מעוצבת כסלון ביתי וכוללת עמדת קפה ושתיה, ואילו הפינה השנייה היא בר גבוה שממנו ניתן להשקיף על הנמל.

לבקשת הלקוח, אזור החללים הציבוריים של המשרד כולל גם חדר ישיבות לא פורמלי שמעוצב כביסטרו בר, ומאופיין בצבעוניות של שחור וזהב. חדר זה מהווה תחליף מרענן לחדרי הישיבות המסורתיים, ומאפשר לארח את המבקרים באווירה קלילה יותר.

לתחושה הנעימה של המשרד האלגנטי, תורם גם המטבחון הפתוח שנמצא במרכז החלל, ומעוצב כמסעדה קטנה ואופנתית.

חדר הישיבות המרכזי והגדול נמצא בכניסה, כך שכל מי שנכנס למשרד עובר דרכו ויכול ליהנות מהמראה האלגנטי והמוקפד שלו. יתר חדרי הישיבות וחדרי העובדים ממוקמים לאורך המסדרון, וסגורים במחיצות זכוכית הנמשכות מרצפה לתקרה. מחיצות אלה יוצרות תחושה של שקיפות, וגם מאפשרות חדירה של אור טבעי.
מירי שניידרמן מספרת שגם היא וגם הלקוח היו מרוצים מאד המשרד האלגנטי שהתקבל בסופו של התהליך. "הלקוח אמר לי 'כל מה שחלמתי הגשמת לי, כך בדיוק דמיינתי את המשרדים'", משתפת המעצבת.

 

עוד בנושא

עיצוב משרדים

מודרני, קלאסי או כפרי? המשרד שהצליח לשלב סגנונות


אחרי שתכננה פרויקטים רבים לאנשים אחרים, התפנתה האדריכלית לעצב את המשרד הפרטי שלה. הקו שהנחה אותה היה שילוב סגנונות וחיבור הרמוני בין חומרים וצורות

עיצוב משרדים

להפוך שולחנות: שיפוץ משרד שאפתני


הצצה לשיפוץ משרד יסודי שהפך חלל מוזנח למרחב מרשים ויוקרתי שמשקף היטב את אופי החברה

עיצוב משרדים

בין המכולות: משרד אלגנטי בנמל אשדוד


עם חדר ישיבות שנראה כמו ביסטרו בר ומטבחון שנראה כמו מסעדה – המשרד האלגנטי והאופנתי הזה בהחלט עושה חשק לעבוד

עיצוב משרדים

משרד מודרני בקו נקי


עם צבעוניות עדינה ושילוב מדויק של עץ וברזל, הצליחה המעצבת לתכנן משרד מודרני שמותאם בדיוק לאופי החברה

תגובות

כתיבת תגובה