כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(1) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(10905) "

 

המיקום: משרדי "פרספשן פוינט", מגדל שלום, תל אביב

השטח: 200 מ"ר
התקציב: 500,000 שקלים
אדריכלות ועיצוב פנים: סטודיו תורמן רומנו
 
 #banner# 
 
חברת אבטחת המידע והסייבר המצליחה "פרספשן פוינט" הוקמה על ידי שלושה חברים בני 27 יוצאי יחידת מודיעין 8200. כשנה לאחר הקמתה, נדרשה החברה להגדיל את שטחה, והיא העתיקה את משרדיה לקומה ה-6 במגדל שלום בתל אביב. במגדל, שהוקם בשנת 1965 על חורבות הגימנסיה הרצליה, והיה למגדל הגבוה ביותר במזרח התיכון, מתרחש שינוי בשנים האחרונות. ממגדל משרדים ממשלתי ואפרורי הוא הפך למוקד תוסס לחברות סטארט–אפ צעירות. 
 
 
תכנון: הסטודיו, מסגר: גדי צחור, נגר: אלי צדקה
 
זוג האדריכלים הצעירים, שגילם דומה לזה של בעלי החברה, הוזמנו לתכנן ולעצב את המשרדים החדשים בהשראת עיסוק החברה, תוך מתן דגש למוטיבים מהתחום: רשתות, לוחות אם, מכונות מורס ישנות (ששימשו בעבר להצפנת מידע) ועוד. 
 
 
 
המשרדים שנבחרו שימשו בעברם למשרד ממשלתי שהיה מחולק לחדרים קטנים. האדריכלים התבקשו ליצור חלל עבודה פתוח, מודרני ופונקציונלי, וכן לתכנן חדר ישיבות, חדר מנכ"ל, מטבח ואזורים משותפים.
 
גשר צמחייה בתכנון הסטודיו. מסגרות: גדי צחור.  נגרות: אלי צדקה
 
 
תכנון: הסטודיו, ביצוע: דורי קמחי
 
בתהליך הבניה פורקה התקרה המינראלית שעטפה את כל המשרד הישן, עמודי התמך של המבנה נחשפו כדי להגיע לבטון, והרצפה רוצפה פרקט לבן. לאחר מחשבה ובחינת צרכי החברה והעובדים, החלל הפתוח, שהוא גולת הכותרת של הפרויקט, חולק לאזורי עבודה, מנוחה ושהייה באופן שמאפשר עבודה במרחב שקט ונגיש. 
 
 
 
 
חדר השקט נבנה כדי לתת אווירה אינטימית, ואילו חדר הישיבות רוצף בפרקט חם הנותן אווירה עוטפת, סביבת ישיבה צעירה, דינאמית ויצירתית לכל הצוות.
 
פרקטים: א.ח פרקטים
 
כל מערכות המשרד תוכננו מחדש (מיזוג אוויר, חשמל, תקשורת, ספרינקלרים וגלאי עשן) ועוצבה תאורה מותאמת לפי אזורי עבודה ופנאי. תהליך העיצוב כלל עיצוב "גשר צמחיה" מפרופילי ברזל וארגזי עץ , מטבח המעוצב בסגנון תעשייתי שמשלב פרופילי ברזל לארונות עליונים, בר אכילה, שולחנות עבודה ועמדת הנהלה העשויים כולם מעץ. עבודות העץ והברזל תוכננו על ידי סטודיו האדריכלים בתיאום רציף עם נגר ומסגר.
 
 
 
 
 
חדר הישיבות נעטף בפרקט עץ ליצירת תחושת חמימות, ותוכננו טריבונות עץ המשמשות הן לישיבה (כאשר יש צורך בכינוס כל אנשי החברה) והן כארונות אחסון בצידם השני הפונה לחדר השקט. 
 
 
הקיר הגדול והדומיננטי בחלל עוצב בהשראת לוח אם, על ידי ציורי גרפיטי ותליית לוחות מחיקים מזכוכית שחורה המדמים שבב מחשב. 
 
 
 
 
 
 
 
גרפיטי – תכנון: הסטודיו, אמן קיר: טל וידרמן
 
 
נגרות: אלי צדקה
 
 
 
 
 
תוכנית המשרד:
 
רשימת ספקים חלקית:
תאורה – דורי קמחי
עבודות ברזל – גדי צחור
נגר –  אלי צדקה
אמן קיר – טל וידרמן
 
 
 

עוד משרדים מעוצבים ומגניבים:

 כוח המנצ'עלעך: הקומיקס שעזר לפצח עיצוב של משרד שלם

מגזימים בעבודה: המשרד שעושה חשק לעבוד כל היום
משחק הצבעים: עיצוב משרד היי טק בתל אביב
דקה ואתם בבית: עיצוב משרד סטארט אפ בתל אביב
" ["image"]=> string(141) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/img/fck/image/design_pictures_new/עיצוב/עיצוב_משרדים/פרספשן_פוינט/553.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב משרדים  //  העולם שייך לצעירים: עיצוב תעשייתי לחברת סטארט-אפ

העולם שייך לצעירים: עיצוב תעשייתי לחברת סטארט-אפ

איך הפכה קומת משרדים ממשלתית וישנה למשרד הייטקיסטי, מעוצב וייחודי של חברת סטארט-אפ צעירה? היה צריך לשם כך גם צמד אדריכלים צעירים, שיבינו ת'ראש

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


 

המיקום: משרדי "פרספשן פוינט", מגדל שלום, תל אביב

השטח: 200 מ"ר
התקציב: 500,000 שקלים
אדריכלות ועיצוב פנים: סטודיו תורמן רומנו
 
 #banner# 
 
חברת אבטחת המידע והסייבר המצליחה "פרספשן פוינט" הוקמה על ידי שלושה חברים בני 27 יוצאי יחידת מודיעין 8200. כשנה לאחר הקמתה, נדרשה החברה להגדיל את שטחה, והיא העתיקה את משרדיה לקומה ה-6 במגדל שלום בתל אביב. במגדל, שהוקם בשנת 1965 על חורבות הגימנסיה הרצליה, והיה למגדל הגבוה ביותר במזרח התיכון, מתרחש שינוי בשנים האחרונות. ממגדל משרדים ממשלתי ואפרורי הוא הפך למוקד תוסס לחברות סטארט–אפ צעירות. 
 
 
תכנון: הסטודיו, מסגר: גדי צחור, נגר: אלי צדקה
 
זוג האדריכלים הצעירים, שגילם דומה לזה של בעלי החברה, הוזמנו לתכנן ולעצב את המשרדים החדשים בהשראת עיסוק החברה, תוך מתן דגש למוטיבים מהתחום: רשתות, לוחות אם, מכונות מורס ישנות (ששימשו בעבר להצפנת מידע) ועוד. 
 
 
 
המשרדים שנבחרו שימשו בעברם למשרד ממשלתי שהיה מחולק לחדרים קטנים. האדריכלים התבקשו ליצור חלל עבודה פתוח, מודרני ופונקציונלי, וכן לתכנן חדר ישיבות, חדר מנכ"ל, מטבח ואזורים משותפים.
 
גשר צמחייה בתכנון הסטודיו. מסגרות: גדי צחור.  נגרות: אלי צדקה
 
 
תכנון: הסטודיו, ביצוע: דורי קמחי
 
בתהליך הבניה פורקה התקרה המינראלית שעטפה את כל המשרד הישן, עמודי התמך של המבנה נחשפו כדי להגיע לבטון, והרצפה רוצפה פרקט לבן. לאחר מחשבה ובחינת צרכי החברה והעובדים, החלל הפתוח, שהוא גולת הכותרת של הפרויקט, חולק לאזורי עבודה, מנוחה ושהייה באופן שמאפשר עבודה במרחב שקט ונגיש. 
 
 
 
 
חדר השקט נבנה כדי לתת אווירה אינטימית, ואילו חדר הישיבות רוצף בפרקט חם הנותן אווירה עוטפת, סביבת ישיבה צעירה, דינאמית ויצירתית לכל הצוות.
 
פרקטים: א.ח פרקטים
 
כל מערכות המשרד תוכננו מחדש (מיזוג אוויר, חשמל, תקשורת, ספרינקלרים וגלאי עשן) ועוצבה תאורה מותאמת לפי אזורי עבודה ופנאי. תהליך העיצוב כלל עיצוב "גשר צמחיה" מפרופילי ברזל וארגזי עץ , מטבח המעוצב בסגנון תעשייתי שמשלב פרופילי ברזל לארונות עליונים, בר אכילה, שולחנות עבודה ועמדת הנהלה העשויים כולם מעץ. עבודות העץ והברזל תוכננו על ידי סטודיו האדריכלים בתיאום רציף עם נגר ומסגר.
 
 
 
 
 
חדר הישיבות נעטף בפרקט עץ ליצירת תחושת חמימות, ותוכננו טריבונות עץ המשמשות הן לישיבה (כאשר יש צורך בכינוס כל אנשי החברה) והן כארונות אחסון בצידם השני הפונה לחדר השקט. 
 
 
הקיר הגדול והדומיננטי בחלל עוצב בהשראת לוח אם, על ידי ציורי גרפיטי ותליית לוחות מחיקים מזכוכית שחורה המדמים שבב מחשב. 
 
 
 
 
 
 
 
גרפיטי – תכנון: הסטודיו, אמן קיר: טל וידרמן
 
 
נגרות: אלי צדקה
 
 
 
 
 
תוכנית המשרד:
 
רשימת ספקים חלקית:
תאורה – דורי קמחי
עבודות ברזל – גדי צחור
נגר –  אלי צדקה
אמן קיר – טל וידרמן
 
 
 

עוד משרדים מעוצבים ומגניבים:

 כוח המנצ'עלעך: הקומיקס שעזר לפצח עיצוב של משרד שלם

עוד בנושא

עיצוב משרדים

עושה שכונה: עיצוב משרד עם אופי פלורנטיני


כתובות גרפיטי צבעוניות, קורות מתכת משוחרות וחביות תעשייתיות מחוספסות –עיצוב המשרד הזה נותן כבוד לפלורנטין

עיצוב משרדים

עושה חשק לעבוד: עיצוב משרד במראה תעשייתי


עם התרחבות החברה, הוחלט להגדיל גם את חללי העבודה שלה. בסיומו של תהליך עיצוב המשרד החדש, התקבל מרחב עבודה נוח ויצירתי עם מראה תעשייתי מיוחד

עיצוב משרדים

מגוגל לפייסבוק - חללי העבודה המיוחדים ביותר


עיצוב המשרד משפיע באופן ישיר על תפקוד ותפוקת העובדים, והחברות הגדולות בעולם כבר הבינו את זה. סיור בחללי העבודה המעוצבים ביותר

עיצוב משרדים

הרמוניה של גיאומטריה ידועה מראש: עיצוב משרד בתל אביב


אלמנט גיאומטרי מוביל שחוזר על עצמו יוצר בעיצוב משרד "דאדא" יצירה אמנותית הומוגנית. ביחד עם חומרים טבעיים וגוונים מונוכרומטיים מתאפיין העיצוב באלגנטיות מזמינה

תגובות

המלצה על חברת שיפוצים- Brixx
וואו! נראה פשוט מדהים!!! אני חייבת להמליץ על חברת שיפוץ ועיצוב משרדים שממש עכשיו סיימה לשפץ את המשרד שלי. השירות מקצועי, אמין, נוח ופשוט הייתי בראש שקט לאורך כל התהליך. ממליצה בחום!

מאיפה הכסאות
מאיפה הכסא הצהוב והכסא הירוק. וכמובן, המשרד מעלף קשות.

איזה כיף לראות עיצוב במיטבו ישר כוח =)
החללים מתוכננים בקפידה, אווירה קלילה וכיפית עם דגש על הפרטים הקטנים איזה כיף לראות עיצוב במיטבו ישר כוח =)

ל-11
רק לציין עובדות הם למדו הנדסאי אדריכלות ובין המוכשרים שיצאו משנקר הנדסאים. עבודות פרוייקט גמר שלהם באדריכלות מדהימות וקיבלו שבחים מאדריכלים מובילים!

הם לא אדריכלים. די להרוס את השם של האדריכלות

קצת מתאמץ מידי וקררררר
מבחינת עבודה הכל נראה עשוי מעולה.... אבל מרוב רצון שיהיה מגניב כזה, מאוד מתאמץ, ואין שום עניין של חמימות, נראה כמו מקום עבודה של רובוטים... ולא אנושי.

תגובה לאיריס
היי איריס, את מוזמנת להתקשר אלינו למשרד 0542670577 כמו כן אפשר להיכנס לאתר www.turmanromano.com

עיצוב יפה לירידה לפרטים
רואים את הכישרון של האדריכלים הצעירים. ההתלהבות שלהם לעבודה ניכרת לעין בפרטים הקטנים. כל הכבוד יישר כוח.

בכללי עיצוב יתר
יש פה כמה פינות נאות ומענינות עיצובית, אבל התמונה הכללית היא של עיצוב שנורא מתאמץ להיות 'צעיר' ו 'מגניב', ומרוב קונסטרוקציות שתלויות מול העיניים, בגבהים לגדלים שונים, וצמחים שמשתלשלים מהם - נהיה בלגאן. קצת פחות מגניבות ,וקצת יותר חמימות, היו עושים טוב למקום.

מדהים!!! כל פינה מטריפה!!!

ובכל הכבוד, עיצוב קר, לא לטעמי אך אולי
זה מה שבקשו החבר'ה הצעירים. בהצלחה וכל טוב.

טל משרד עיצוב
נשמח לקבל את המספר של המשרד עיצוב

מקושקש מדי.. אין זרימה. תחושת בלבול.

מסכימה. עבודה מדהימה.

עבודה מדהימה
מושכת בועטת ומעניינת כל הכבוד למעצבים

כתיבת תגובה