כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(8) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(1103) "

הפרויקט: משרד תיווך – אנגלו סכסון
המיקום: כיכר המדינה, תל אביב
השטח: כ-150 מ"ר
התקציב: 600,000 ש"ח
עיצוב פנים: סטודיו מיכל רוטשילד לתכנון ועיצוב פנים

עיצוב המשרד אמור לשקף את אופי העסק, וזה בדיוק מה שהבין הבעלים של סניף אנגלו סכסון בתל אביב. משרד התיווך הזה ממוקם בכיכר המדינה ומשרת לקוחות מכובדים, אך הוא לא שופץ במשך 35 שנים וסבל ממראה מוזנח ומיושן שלא תאם את פעילותו. מעצבת הפנים מיכל רוטשילד שקיבלה לידיה את הפרויקט, מספרת שהבעלים ביקש לשפץ ולחדש את כל החלל בצורה יסודית ולתת לו מראה רענן, מודרני יוקרתי, שיתאים ללקוחות ולפרויקטים של המשרד.

" ["image"]=> string(54) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/1.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(54) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(947) "

המשרד נפרש על פני שתי קומות, אך בשל חלוקה שגויה לא היה בו חדר ישיבות וגם לא מספיק מקום בשביל לאחסן את כל הציוד הנדרש. בשביל להגיע לתוצאה המתבקשת, הוחלט להרוס את התכנון הקיים ולעצב את כל המשרד מחדש.

לפני שיפוץ המשרד, קומת הכניסה כללה עמדת קבלה פשוטה ושלושה שולחנות עבודה לסוכנים. כעת יש שם אזור קבלה אלגנטי שמודגש על ידי משרבייה גבוהה מברזל. בצדה השני של המשרבייה תוכנן חדר ישיבות נוח שמחליף את שולחנות הסוכנים שהיו שם קודם. בנוסף, הריצוף הישן שהיה בקומה הוחלף באריחים גדולים ומבריקים של גרניט פורצלן, אשר משדרים יוקרה.

" ["image"]=> string(54) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(880) "

הקומה העליונה של המשרד כוללת את חדר המנהל, המטבחון, השירותים, וכן עשר עמדות עבודה שבהן הסוכנים יכולים לקבל קהל. חדר המנהל תוכנן באופן שמאפשר לו לשמור על קשר עין עם הנעשה בתוך המשרד, והוא כולל פינת ישיבה לא רשמית, ואזורי אחסון נסתרים.

המטבחון חודש גם הוא במסגרת שיפוץ המשרד, ולידו תוכננה נישה שמכילה את המדפסת, הפקס וציוד נוסף. גם בקומה זו הריצוף הישן הוחלף בחדש. כעת הקומה מרוצפת באריחי גרניט פורצלן דמויי פרקט בגוון אלון, שמעניקים תחושה של חמימות, ומהווים בסיס לריהוט הבהיר שנבחר.

" ["image"]=> string(54) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/4.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(54) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/5.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(54) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/6.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(1108) "

בשביל לפגוע כמה שפחות בעבודה השוטפת של הסוכנים, מעצבת הפנים נדרשה להשלים את שיפוץ המשרד במהרה. אם לא די בלחץ הזמן, היא גם נאלצה להתמודד עם כמה אתגרים לא פשוטים שהיו קשורים למבנה שבו נמצא המשרד. "המבנה בכיכר המדינה ישן מאד ומלא קורות בטון ועמודים", היא מספרת. "היה צריך להפעיל יצירתיות מיוחדת כדי שהתכנון יהיה מושלם, הרמוני ולא מאולץ".

רשימת ספקים חלקית:
ריהוט משרדי – אורן ריהוט משרדי
ריצופים וחיפויים – אברמוביץ קרמיקה
נגרות – דוד פורמן
אלומיניום – סקיי חלונות ודלתות
משרביה ומחיצות ברזל – שמעון בוזגלו סטודיו קוק
תאורה – יאיר דורם

" ["image"]=> string(54) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/7.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(54) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2021/06/8.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

עיצוב משרדים  //  להפוך שולחנות: שיפוץ משרד שאפתני

להפוך שולחנות: שיפוץ משרד שאפתני

הצצה לשיפוץ משרד יסודי שהפך חלל מוזנח למרחב מרשים ויוקרתי שמשקף היטב את אופי החברה

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: אלעד גונן


הפרויקט: משרד תיווך – אנגלו סכסון
המיקום: כיכר המדינה, תל אביב
השטח: כ-150 מ"ר
התקציב: 600,000 ש"ח
עיצוב פנים: סטודיו מיכל רוטשילד לתכנון ועיצוב פנים

עיצוב המשרד אמור לשקף את אופי העסק, וזה בדיוק מה שהבין הבעלים של סניף אנגלו סכסון בתל אביב. משרד התיווך הזה ממוקם בכיכר המדינה ומשרת לקוחות מכובדים, אך הוא לא שופץ במשך 35 שנים וסבל ממראה מוזנח ומיושן שלא תאם את פעילותו. מעצבת הפנים מיכל רוטשילד שקיבלה לידיה את הפרויקט, מספרת שהבעלים ביקש לשפץ ולחדש את כל החלל בצורה יסודית ולתת לו מראה רענן, מודרני יוקרתי, שיתאים ללקוחות ולפרויקטים של המשרד.

המשרד נפרש על פני שתי קומות, אך בשל חלוקה שגויה לא היה בו חדר ישיבות וגם לא מספיק מקום בשביל לאחסן את כל הציוד הנדרש. בשביל להגיע לתוצאה המתבקשת, הוחלט להרוס את התכנון הקיים ולעצב את כל המשרד מחדש.

לפני שיפוץ המשרד, קומת הכניסה כללה עמדת קבלה פשוטה ושלושה שולחנות עבודה לסוכנים. כעת יש שם אזור קבלה אלגנטי שמודגש על ידי משרבייה גבוהה מברזל. בצדה השני של המשרבייה תוכנן חדר ישיבות נוח שמחליף את שולחנות הסוכנים שהיו שם קודם. בנוסף, הריצוף הישן שהיה בקומה הוחלף באריחים גדולים ומבריקים של גרניט פורצלן, אשר משדרים יוקרה.

הקומה העליונה של המשרד כוללת את חדר המנהל, המטבחון, השירותים, וכן עשר עמדות עבודה שבהן הסוכנים יכולים לקבל קהל. חדר המנהל תוכנן באופן שמאפשר לו לשמור על קשר עין עם הנעשה בתוך המשרד, והוא כולל פינת ישיבה לא רשמית, ואזורי אחסון נסתרים.

המטבחון חודש גם הוא במסגרת שיפוץ המשרד, ולידו תוכננה נישה שמכילה את המדפסת, הפקס וציוד נוסף. גם בקומה זו הריצוף הישן הוחלף בחדש. כעת הקומה מרוצפת באריחי גרניט פורצלן דמויי פרקט בגוון אלון, שמעניקים תחושה של חמימות, ומהווים בסיס לריהוט הבהיר שנבחר.

בשביל לפגוע כמה שפחות בעבודה השוטפת של הסוכנים, מעצבת הפנים נדרשה להשלים את שיפוץ המשרד במהרה. אם לא די בלחץ הזמן, היא גם נאלצה להתמודד עם כמה אתגרים לא פשוטים שהיו קשורים למבנה שבו נמצא המשרד. "המבנה בכיכר המדינה ישן מאד ומלא קורות בטון ועמודים", היא מספרת. "היה צריך להפעיל יצירתיות מיוחדת כדי שהתכנון יהיה מושלם, הרמוני ולא מאולץ".

רשימת ספקים חלקית:
ריהוט משרדי – אורן ריהוט משרדי
ריצופים וחיפויים – אברמוביץ קרמיקה
נגרות – דוד פורמן
אלומיניום – סקיי חלונות ודלתות
משרביה ומחיצות ברזל – שמעון בוזגלו סטודיו קוק
תאורה – יאיר דורם

עוד בנושא

עיצוב משרדים

פופים, כריות וטניס שולחן – תכנון משרד באווירה צעירה


יש משרדים רשמיים, יש משרדים קלילים, ויש כאלה שמצליחים להיות שילוב מנצח של שני העולמות. מבט על תכנון משרד ששם את אופי החברה מעל לכל

עיצוב משרדים

מודרני, קלאסי או כפרי? המשרד שהצליח לשלב סגנונות


אחרי שתכננה פרויקטים רבים לאנשים אחרים, התפנתה האדריכלית לעצב את המשרד הפרטי שלה. הקו שהנחה אותה היה שילוב סגנונות וחיבור הרמוני בין חומרים וצורות

עיצוב משרדים

להפוך שולחנות: שיפוץ משרד שאפתני


הצצה לשיפוץ משרד יסודי שהפך חלל מוזנח למרחב מרשים ויוקרתי שמשקף היטב את אופי החברה

עיצוב משרדים

בין המכולות: משרד אלגנטי בנמל אשדוד


עם חדר ישיבות שנראה כמו ביסטרו בר ומטבחון שנראה כמו מסעדה – המשרד האלגנטי והאופנתי הזה בהחלט עושה חשק לעבוד

תגובות

כתיבת תגובה