כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(8) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(742) "

הפרויקט: משרד לחברת פיתוח
השטח: 290 מ"ר
התקציב: מיליון וחצי ₪
עיצוב פנים: סיגל דניאלי

מעצבת הפנים סיגל דניאלי הובילה תהליך של עיצוב משרד עבור חברה שעוסקת בפיתוח ותשתיות. החלל הנתון היה מוארך וחשוך, וסיגל התבקשה למקסם את השטח כך שלכל מחלקה יהיה חדר משלה. בנוסף, הלקוחות רצו לאפשר כניסה של אור טבעי ואוויר, כדי להפוך את המשרד למקום שנעים להגיע אליו בכל בוקר.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/1-25.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(980) "

עם הכניסה למשרד מבחינים בדלפק הקבלה המרשים שעשוי מעץ ובטון – שני חומרים שמאפיינים את החברה. לצד הדלפק יש קיר צמחייה ועמוד מחופה באריחים דמויי עץ, ובסמוך אליו נמצאת פינת ההמתנה. השימוש בחומרים הטבעיים, הצבעים הנועזים של פינת ההמתנה והלוגו שמופיע על הקיר, מעבירים את העשייה של החברה ומשדרים לכל מי שנכנס שהוא הגיע למקום הנכון.

מהכניסה מגיעים אל חדרי המשרד באמצעות מסדרון ארוך. המסדרון קיבל הבלטה הודות לשני מקטעים המדמים מעבר חציה עם רמזור אמיתי שהותקן במרכזם. כהשלמה לאווירה המיוחדת הקירות חופו בטפט צבעוני עם דוגמה של אנשים צועדים.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/2-26.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/3-24.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(798) "

בהתאם לדרישות של עיצוב המשרד, כל מחלקה קיבלה חדר משלה. בכל חדר יש אפשרות ליצור הפרדה בין מנהל המחלקה לעובדים, באמצעות מחיצת זכוכית. החדרים של מנהלי החברה תוכננו בסמוך זה לזה, כשבניהם מפרידים ספרייה ואקווריום דו צדדיים.

חדר נוסף במשרד משמש כחדר ישיבות. במקרים של פגישות רבות משתתפים או אירועי חברה, ניתן להגדיל את החדר על ידי פתיחה של מחיצת זכוכית. אחד הקירות בחדר הישיבות מחופה בטפט של ג'ירפה על רקע כתום – צבע שחוזר ומופיע בכל החדרים.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/4-24.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/5-25.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/6-26.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(554) "

מעצבת הפנים מספרת שתהליך עיצוב המשרד היה לא פשוט, אך מספק. "פרויקט המשרדים הזה היה אחד המיוחדים והמאתגרים שביצעתי והצריך מעורבות מקסימאלית", היא מספרת. "בעזרת ביצוע מודל תלת ממדי והדמיות פוטו-ראליסטיות יצרתי ללקוחות אפשרות להיות מעורבים ומעודכנים לפרטי פרטים בתהליך ובהבנת התכנון והעיצוב".

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/7-26.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2020/12/8-25.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(2) "no" } }

עיצוב משרדים  //  עובדים בכיף: עיצוב משרד צבעוני

עובדים בכיף: עיצוב משרד צבעוני

בעיצוב המשרד הזה הושם דגש על מקסום השטח, כניסה מרבית של אור ואוויר, ושימוש בצבעים עזים ושמחים

מאת: מערכת בניין ודיור צילום: סיגל דניאלי


הפרויקט: משרד לחברת פיתוח
השטח: 290 מ"ר
התקציב: מיליון וחצי ₪
עיצוב פנים: סיגל דניאלי

מעצבת הפנים סיגל דניאלי הובילה תהליך של עיצוב משרד עבור חברה שעוסקת בפיתוח ותשתיות. החלל הנתון היה מוארך וחשוך, וסיגל התבקשה למקסם את השטח כך שלכל מחלקה יהיה חדר משלה. בנוסף, הלקוחות רצו לאפשר כניסה של אור טבעי ואוויר, כדי להפוך את המשרד למקום שנעים להגיע אליו בכל בוקר.

עם הכניסה למשרד מבחינים בדלפק הקבלה המרשים שעשוי מעץ ובטון – שני חומרים שמאפיינים את החברה. לצד הדלפק יש קיר צמחייה ועמוד מחופה באריחים דמויי עץ, ובסמוך אליו נמצאת פינת ההמתנה. השימוש בחומרים הטבעיים, הצבעים הנועזים של פינת ההמתנה והלוגו שמופיע על הקיר, מעבירים את העשייה של החברה ומשדרים לכל מי שנכנס שהוא הגיע למקום הנכון.

מהכניסה מגיעים אל חדרי המשרד באמצעות מסדרון ארוך. המסדרון קיבל הבלטה הודות לשני מקטעים המדמים מעבר חציה עם רמזור אמיתי שהותקן במרכזם. כהשלמה לאווירה המיוחדת הקירות חופו בטפט צבעוני עם דוגמה של אנשים צועדים.

בהתאם לדרישות של עיצוב המשרד, כל מחלקה קיבלה חדר משלה. בכל חדר יש אפשרות ליצור הפרדה בין מנהל המחלקה לעובדים, באמצעות מחיצת זכוכית. החדרים של מנהלי החברה תוכננו בסמוך זה לזה, כשבניהם מפרידים ספרייה ואקווריום דו צדדיים.

חדר נוסף במשרד משמש כחדר ישיבות. במקרים של פגישות רבות משתתפים או אירועי חברה, ניתן להגדיל את החדר על ידי פתיחה של מחיצת זכוכית. אחד הקירות בחדר הישיבות מחופה בטפט של ג'ירפה על רקע כתום – צבע שחוזר ומופיע בכל החדרים.

מעצבת הפנים מספרת שתהליך עיצוב המשרד היה לא פשוט, אך מספק. "פרויקט המשרדים הזה היה אחד המיוחדים והמאתגרים שביצעתי והצריך מעורבות מקסימאלית", היא מספרת. "בעזרת ביצוע מודל תלת ממדי והדמיות פוטו-ראליסטיות יצרתי ללקוחות אפשרות להיות מעורבים ומעודכנים לפרטי פרטים בתהליך ובהבנת התכנון והעיצוב".

עוד בנושא

עיצוב משרדים

שיפוץ משרד בעשרה צעדים


חברת פרשקובסקי PRO, המתמחה בעיצוב ושיפוץ משרדים, מסבירה איך עושים את זה נכון

עיצוב משרדים

עובדים בכיף: עיצוב משרד צבעוני


בעיצוב המשרד הזה הושם דגש על מקסום השטח, כניסה מרבית של אור ואוויר, ושימוש בצבעים עזים ושמחים

עיצוב משרדים

פרשקובסקי PRO - מצויינות בגמר בעולם המסחר


חברת פרשקובסקי PRO מתמחה בביצוע עבודות גמר בפרויקטים מסחריים וציבוריים. החברה רואה את עצמה כשותפה לדרכם של הלקוחות, ודואגת להעניק להם מעטפת מושלמת של שירותים מא' ועד גמר באיכות בלתי מתפשרת

עיצוב משרדים

חם מהמפעל: עיצוב משרד במראה תעשייתי


הלקוחה ביקשה להתאים את עיצוב המשרד לאופייה הדומיננטי. התוצאה: חלל אנרגטי ועשיר עם אלמנטים תעשייתיים

תגובות

כתיבת תגובה