כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור
array(12) { [0]=> array(4) { ["text"]=> string(364) "

לבחירת המשרד שיזכה בתואר נבחרי השנה 2019-20 – לחצו כאן
הצביעו ואולי תזכו בלילה במלון FABRIC

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/11/1-7.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [1]=> array(4) { ["text"]=> string(779) "

שיפוץ ועיצוב משרדים לחברת בנייה
המיקום: גבעת שמואל
השטח: 140 מ"ר
אדריכלות ועיצוב פנים: studio dash

חברת בנייה בבעלות משפחתית ביקשה לשפץ ולעצב מחדש את משרדיה. אב המשפחה שמנהל את החברה פנה מיד אל studio dash שכבר עיצב את ביתו הפרטי ואת בתי ילדיו. "מאחר שנוצר חיבור איכותי ומעמיק בין studio dash לבין הלקוחות, היה אך טבעי שניקח חלק גם בעיצוב המשרדים החדשים של החברה", מספרות מעצבות הפרויקט.

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/11/12-4.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [2]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/11/8-5.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [3]=> array(4) { ["text"]=> string(488) "

חלל המשרד של חברת הבנייה נפרש על שטח ריבועי של 140 מ"ר, אשר חולק למעטפת ולאזור מרכזי – "הלב". במעטפת מוקמו חדרי הישיבות והמשרדים הפרטיים, ובמרכז החלל, אל מול הכניסה, הוצב דלפק הקבלה. לב המשרד מוקם מאחורי הדלפק, והוא מהווה נקודת מפגש לעובדים, המתפקדת כסלון ומטבח.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/11/4-5.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [4]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/11/5-7.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [5]=> array(4) { ["text"]=> string(915) "

מכיוון שמדובר בחברת בנייה, האתגר שהנחה את מעצבות הפרויקט היה שימוש בחומרי בנייה טבעיים. ליצירת חלל ביתי מזמין נבחרו חומרים כמו בטון, עץ, ברזל, זכוכית ואבן, ואלה שולבו ברחבי המשרד תוך יצירת מפגש בין צורתם הגולמית והנוקשה, לבין בגרסתם המעובדת והמרוככת.

כך למשל ארון המזכירה המחופה בטון, מנותק מהתקרה ומדמה גביש. מולו ניצב דלפק הקבלה שעוצב כולו בהשראת צוקי סחף של אבן כורכר. תקרת הבטון במצבה החשוף משרתת גם היא את הרעיון המרכזי, ומחוזקת על ידי הבחירה המודעת להעביר את המערכות השונות באופן גלוי על גביה.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/11/6-6.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [6]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/11/7-3.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [7]=> array(4) { ["text"]=> string(482) "

הרצפה, מנגד, מרוצפת בפרקט פישבון בהיר, ומשולבת עם מחיצות בלגיות צבועות שחור. השימוש במחיצות זכוכית ליצירת חלוקה, מקנה לחלל תחושה של מרחב וגודל, וגם מאפשרת שמירה על קשר עין ואוריינטציה בחלל. באזורים מסוימים קשר העין נשמר גם דרך חמישה חללים שונים, ומקצה אחד למשנהו.

" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/11/9-4.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [8]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/11/10-2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [9]=> array(4) { ["text"]=> string(848) "

חומר מרכזי נוסף שמשולב במשרד ומאפיין אזורים נבחרים, הוא החלודה. בחדר הישיבות הראשי חופו הקירות וארון המדיה בחלודה ליצירת חום ואינטימיות. לב הפרויקט – הלא הוא הסלון – נותק משאר החללים כמו קופסה מרחפת בתוך החלל. הוא הוצב על במת בטון, ונפרד מהתקרה באמצעות קופסה בלגית. הודות לחופת משרבייה העשויה חלודה מחוררת, לב הפרויקט גם נהנה ממשחק מעניין שבין הגלוי לאינטימי.

לאתר של studio dash>>

" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/11/11-5.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [10]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(56) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/11/2-6.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } [11]=> array(4) { ["text"]=> string(0) "" ["image"]=> string(57) "https://www.bvd.co.il/wp-content/uploads/2019/11/13-2.jpg" ["image_title"]=> string(0) "" ["show_popup"]=> string(0) "" } }

עיצוב משרדים  //  תודה לטבע: המשרד שנותן כבוד לחומרי הבנייה הטבעיים

תודה לטבע: המשרד שנותן כבוד לחומרי הבנייה הטבעיים

אין דרך הולמת יותר לעצב משרד לחברת בנייה, מאשר לבסס את העיצוב על טהרת החומרים הטבעיים. עם שימוש בבטון, עץ, ברזל, זכוכית ואבן, המשרד הזה הוא חגיגה של חומרים, טבע ועיצוב

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום: גדעון לוין


לבחירת המשרד שיזכה בתואר נבחרי השנה 2019-20 – לחצו כאן
הצביעו ואולי תזכו בלילה במלון FABRIC

שיפוץ ועיצוב משרדים לחברת בנייה
המיקום: גבעת שמואל
השטח: 140 מ"ר
אדריכלות ועיצוב פנים: studio dash

חברת בנייה בבעלות משפחתית ביקשה לשפץ ולעצב מחדש את משרדיה. אב המשפחה שמנהל את החברה פנה מיד אל studio dash שכבר עיצב את ביתו הפרטי ואת בתי ילדיו. "מאחר שנוצר חיבור איכותי ומעמיק בין studio dash לבין הלקוחות, היה אך טבעי שניקח חלק גם בעיצוב המשרדים החדשים של החברה", מספרות מעצבות הפרויקט.

חלל המשרד של חברת הבנייה נפרש על שטח ריבועי של 140 מ"ר, אשר חולק למעטפת ולאזור מרכזי – "הלב". במעטפת מוקמו חדרי הישיבות והמשרדים הפרטיים, ובמרכז החלל, אל מול הכניסה, הוצב דלפק הקבלה. לב המשרד מוקם מאחורי הדלפק, והוא מהווה נקודת מפגש לעובדים, המתפקדת כסלון ומטבח.

מכיוון שמדובר בחברת בנייה, האתגר שהנחה את מעצבות הפרויקט היה שימוש בחומרי בנייה טבעיים. ליצירת חלל ביתי מזמין נבחרו חומרים כמו בטון, עץ, ברזל, זכוכית ואבן, ואלה שולבו ברחבי המשרד תוך יצירת מפגש בין צורתם הגולמית והנוקשה, לבין בגרסתם המעובדת והמרוככת.

כך למשל ארון המזכירה המחופה בטון, מנותק מהתקרה ומדמה גביש. מולו ניצב דלפק הקבלה שעוצב כולו בהשראת צוקי סחף של אבן כורכר. תקרת הבטון במצבה החשוף משרתת גם היא את הרעיון המרכזי, ומחוזקת על ידי הבחירה המודעת להעביר את המערכות השונות באופן גלוי על גביה.

הרצפה, מנגד, מרוצפת בפרקט פישבון בהיר, ומשולבת עם מחיצות בלגיות צבועות שחור. השימוש במחיצות זכוכית ליצירת חלוקה, מקנה לחלל תחושה של מרחב וגודל, וגם מאפשרת שמירה על קשר עין ואוריינטציה בחלל. באזורים מסוימים קשר העין נשמר גם דרך חמישה חללים שונים, ומקצה אחד למשנהו.

חומר מרכזי נוסף שמשולב במשרד ומאפיין אזורים נבחרים, הוא החלודה. בחדר הישיבות הראשי חופו הקירות וארון המדיה בחלודה ליצירת חום ואינטימיות. לב הפרויקט – הלא הוא הסלון – נותק משאר החללים כמו קופסה מרחפת בתוך החלל. הוא הוצב על במת בטון, ונפרד מהתקרה באמצעות קופסה בלגית. הודות לחופת משרבייה העשויה חלודה מחוררת, לב הפרויקט גם נהנה ממשחק מעניין שבין הגלוי לאינטימי.

לאתר של studio dash>>

עוד בנושא

עיצוב משרדים

צמחים מלאכותיים למשרדים ועסקים שישימו סוף לעציצים נבולים וחסרי חיים


חשבתם פעם להוסיף צמחים מלאכותיים לעיצוב המשרד שלכם? הנה כל מה שאתם צריכים לדעת בנושא

עיצוב משרדים

שיפוץ משרד בעשרה צעדים


חברת פרשקובסקי PRO, המתמחה בעיצוב ושיפוץ משרדים, מסבירה איך עושים את זה נכון

עיצוב משרדים

עובדים בכיף: עיצוב משרד צבעוני


בעיצוב המשרד הזה הושם דגש על מקסום השטח, כניסה מרבית של אור ואוויר, ושימוש בצבעים עזים ושמחים

עיצוב משרדים

פרשקובסקי PRO - מצויינות בגמר בעולם המסחר


חברת פרשקובסקי PRO מתמחה בביצוע עבודות גמר בפרויקטים מסחריים וציבוריים. החברה רואה את עצמה כשותפה לדרכם של הלקוחות, ודואגת להעניק להם מעטפת מושלמת של שירותים מא' ועד גמר באיכות בלתי מתפשרת

תגובות

כתיבת תגובה