כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור - מגזין לעיצוב הבית ועיצוב פנים

פורומים

פורום בחירת כיור למטבח

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #413261 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    שלום,
    אנחנו צריכים לבחור כיור למטבח. אנחנו רוצים כיור אחד גדול שמחולק ל-2 (חלבי ובשרי)
    ברצוני לדעת מה סוגי הכיורים הקיימים בשוק וההבדלים ביניהם?
    והאם יש איזושהי תלות בין סוג הכיור למשטח עבודה? (שיש גרניט או אבן קיסר)

    תודה רבה

    #413262 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    הלן שלום,
    קודם כל מומלץ מאוד לרכוש כיור אצל יבואנים מוכרים ואמינים ולהבטיח שהכיור יהיה איכותי.
    קיימים סוגים שונים של כיורים בשוק, אתייחס לעיקריים:
    נירוסטה: עשוי מסגסוגת אצילה של כרום וניקל : אל חלד .אינה סופגת לכלוך, מתנקה בקלות, אינה מתפוצצת מתאימה להתקנה שטוחה. חסרונות: שריטה , מרעישה כשבאה במגע עם מים או חפצים. (עובי החומר מעיד על איכותו , יש להשים לב לעומק הכיור).
    סיליגרניט : מורכב מגרניט+דבקים אקריליים . פני שטח מחוספסים.
    אינו שריט, אנטי בקטריאלי, מתנקה בקלות.
    קריסטדור: מורכב מגרניט+דבקים אקריליים+ ציפוי חלק.
    אינו שריט, אנטי בקטריאלי, קל לניקוי יותר מאשר הסיליגרניט בשל פני השטח החלקים. מומלץ לנקות עם אקונומיקה.
    כיורים סינטטים: עשויים מדבקים פולימרים.
    רגישים לחום.סופגי כתמים, הצבע עלול להשתנות. מחיר יחסית זול.
    לגבי המשטח: אין ממש תלות בין סוג הכיור למשטח , למשל במשטח קוריאן ניתן לבחור כיור מקוריאן למראה אינטגרלי והמשכי או למשל לבחור בחומר אחר כגון קריסטדור או נירוסטה והוא עדיין יתחבר עם הקוריאן, עניין של טעם. יחד עם זאת יש משטחים כדוגמת הנירוסטה שעדיף להשתמש באותו החומר הן במשטח והן בכיור .

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־בחירת כיור למטבח
פרטים:




יש לכם עוד שאלות?

פורומים בנושא עיצוב

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בהנהלת בלורן

בחסות: בניין ודיור