כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור - מגזין לעיצוב הבית ועיצוב פנים

פורומים

פורום התלבטויות בקשר למטבח

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #413120 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    שלום רב,

    כתבתי כאן אתמול הודעה והיא נעלמה. אז מנסה שוב….

    יש לי שתי התלבטויות עיקריות בקשר למטבח:
    1. פורמיקה לבן שבור/פנינה – רוצה מבריק אבל לא מדי. האם יש דרגות ברק או שזה רק או מט או מבריק? מאד מתלבטת מה לבחור.

    2. על האי לשים אבן קיסר כמו בשיש או בוצ'ר. יש לכם מושג מה ההבדל בעלות לאי בגודל 90 ס"מ על 1.70. אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות.
    נטיית הלב שלי היתה לאבן קיסר – מראה יותר אחיד, נקי, נוח ועמיד יותר. אבל פתאום קצת פוחדת שיהיה יותר מדי נקי וקר.
    אשמח לשמוע דעותיכם.

    תודה מראש.

    #413121 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    שלום טליתוש,
    לפורמייקה יש דרגות ביניים של ברק (בין מט למבריק) רמת הברק משתנה מיצרן ליצרן . מה לבחור זה עניין של העדפה וטעם אישי.
    מבחינת המשטח של האי: באופן כללי אי מייקר את המטבח.
    מימדי לוחות של אבן קיסר הם 144/306 ס"מ . כך שיש צורך במשטח (רוחב אי בד"כ 90 אורך משתנה) אחד שלם עבור האי לעומת משטחים עבור ארונות תחתונים שבהם הרוחב כ – 60 ס"מ ואז ניתן לחתוך משטח אחד של אבן קיסר ל – 2 חלקים .
    מבחינת היתרונות והחסרונות של החומרים (עניתי על שאלות דומות בעבר):
    אבן קיסר: חומר שמדמה אבן/שיש, בעל צבעים רבים ומגוונים. משטח חזק אינו שריט , אינו סופג כתמים (והכוונה היא מתנקה בקלות). אין להניח עליו דברים חמים.
    בוצ'ר: עשוי מעץ טבעי. צריך תחזוקה של שיוף וצביעה חוזרת לפי הבלאי. רגיש למיים. לנקות עם חומר מיוחד לעץ. אין להניח דברים חמים.
    מבחינה עיצובית: ניתן אכן ליצור חמימות ועניין עם הבוצ'ר בלוק אך יחד עם זאת גם עם אבן קיסר ניתן לשנות למשל צבע המשטח וליצור חמימות ועניין. שוב תלוי בטעם האישי.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־התלבטויות בקשר למטבח
פרטים:




יש לכם עוד שאלות?

פורומים בנושא עיצוב

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בהנהלת בלורן

בחסות: בניין ודיור