כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור - מגזין לעיצוב הבית ועיצוב פנים

פורומים

פורום התלבטות בתוכנית מטבח

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #429611 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    הי אוסנת,
    אני בהתלבטות לגבי המטבח העתידי שלי.
    בבניית המטבח קיימות שתי אופציות ולכל אחת יתרונות וחסרונות.
    במטבח תוכננו שני כיורים ושני גזים (חלבי ובשרי)
    בתוכנית אחת הבשרי בקו ישר- כך מקבלים שטח עבודה של כמעט מטר, אבל פחות שטחי אחסון והנחה
    אם נלך על האופציה השניה- שהמטבח בשני רישי"ם- אז יש יותר מקומות אחסון, אבל שטח העבודה נטו של הבשרי קטן יותר-65 ס"מ, לא מחשיבה את הפינה שהיא מקום הנחה ולא עבודה.
    אשמח לשמוע את חוות דעתך המקצועית.

    #429612 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    איך מעלים קובץ?? אני מוסיפה בBrowse הפניה לשם הקובץ אבל זה לא מעלה 🙁

    #429613 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום
    #429614 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום
    #429615 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    לטעמי ההבדל בשטחי אכסון כמעט זניח, כיוון שכשאת עושה מטבח בצורת ר' את מאבדת בדרך כלל את הפינה. גם אם תנצלי את הפינה ע"י אחת השיטות הנפוצות (קרוסלה, מדפים נשלפים וכד') עדיין הפינה נחשבת שטח בניצולת נמוכה ולא איכותית, ואת גם תמיד "משלמת" על הניצול של הפינה בשטח של ארונות איכותייים (בדר"כ 20-30 ס,מ מכל צד). אם לסכם את העניין- נושא שטח האכסון לא משמעותי, וזה משאיר את נושא משטח העבודה. גם משטח עבודה פינתי פחות איכותי אבל כן יכול לשמש להנחה של מתקן מים או משהו בסגנון. אם זאת לא הכוונה, הייתי ממליצה להשאר עם קו ישר בצד הזה ולפחות להנות מתחושת גודל וריווח במטבח.
    ושאלה לסיום: האם בטוח שאלה החלופות המיטביות עבור המטבח שלכם? האם הקיר הזה הכרחי במיקומו? האם דלפק הישיבה הקטן הזה הכרחי? יתכן מאוד שיש חלופות טובות יותר. כדאי לתת על כך את הדעת.
    בהצלחה, אדר' אסנת ברש

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
מענה ל־התלבטות בתוכנית מטבח
פרטים:




יש לכם עוד שאלות?

פורומים בנושא עיצוב

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בהנהלת בלורן

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור