כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור - מגזין לעיצוב הבית ועיצוב פנים

פורומים

פורום סיבית או סנדוויץ?

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #437906 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    שלום,
    אני כרגע עומדת לעשות הזמנה למטבח ברגבה. ברגבה ממליצים ללכת על גוף המטבח שהוא סיבית (שבבית) אבל הדעה של כולם מסביבי היא ללכת על סנדוויץ.
    אם אין שאלה של כסף – מה היתם ממליצים ולמה?
    תודה!

    #437908 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    לורה שלום,
    סיבית הנה החומר המועדף לייצור ארונות מטבח והיא חומר הגלם שמשמש את חברות המטבחים המובילות באירופה ( בולטאופ, בופי ,פוגנפול …) .
    הסיבית המיובאת לישראל מגיעה מאירופה ומיוצרת תחת בקרת איכות קפדנית בעוד הסנדוויץ' מיובא מסין תחת שמות שונים ומתאים פחות לתהליכי ייצור מתקדמים.
    הארון יכול להחזיק שנים רבות ובתנאי שמקפידים על הוראות השימוש של היצרן.
    בכל מקרה אם לקוח מבקש – ברגבה מייצרים מטבחי סנדוויץ' או סיבית.

    #437907 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    נכון שסנדוויץ עמיד יותר למצבי רטיבות. לא חושב שזה מצדיק את התוספת הלא קטנה לרכישת המטבח. סכוי לא גדול למצב רטיבות במטבח המודרני. בנוסף הסיבית של היום טובה יותר בעמידותה לעומת מה שזכרנו בעבר. תתחדשו!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־סיבית או סנדוויץ?
פרטים:




יש לכם עוד שאלות?

פורומים בנושא עיצוב

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור