כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור - מגזין לעיצוב הבית ועיצוב פנים

פורומים

פורום עובי שיש למטבח

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #430216 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    אני מתכנן מטבח מודרני בבית בעיצוב מודרני.
    ההתלבטות בין שיש בעובי 2 ס"מ לשיש עם קנט מעובה (כלומר שייראה 4 ס"מ).
    קראתי באיזה מקום שבעובי 2 ס"מ יש יותר נזילות מים לכיוון הארונות מאשר בקנט עבה (לא ברור לי מבחינה פיזיקלית למה בפרט אם עושים אף מים) והכיריים גז תופסים יותר מקום במגירה הראשונה (כי אין הגבהה של השיש כמו בקנט המעובה).
    מכיוון שהגובה הסופי של השיש צריך להיות 90 ס"מ אז עם קנט 2 ס"מ יהיה צוקל בגובה 12 ס"מ ובקנט 4 ס"מ גובה הצוקל יהיה 10 ס"מ.
    מה אתם אומרים?

    #430217 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    הי איציק. שיש בעובי 4 ס"מ לא תמיד מחמיא למטבח בקו מודרני, מה גם שלא עובי השיש הוא זה שמשפיע על נזילות המים. חברה מקצועית דואגת להתקין את השיש עם שיפוע נכון שימנע נזילת מים לכיוון החזיתות ודואגת להוסיף אף מים מתחת לשיש. תוכל גם לנהוג במשנה זהירות ולצאת עם השיש שני ס"מ החוצה מעבר לקו החזיתות.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־עובי שיש למטבח
פרטים:




יש לכם עוד שאלות?

פורומים בנושא עיצוב

בחסות: בניין ודיור

בחסות: דלתות פנדור

בחסות: בהנהלת בלורן

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור