כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור - מגזין לעיצוב הבית ועיצוב פנים

פורומים

פורום עומק וחלוקה מגירות במטבח

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #420012 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    כבר חודש השני שאנחנו מתכננים ומעצבים את המטבח העתידי שלנו.
    סוף סןףצ מצנו חזיתות שאנחנו אוהבים.
    התברר , לצערינו, שבחברה של מטבח עם חזיתות יפות עומק פנימי של מגירות הוא כ-47 סמ' בלבד במקום 55 סמ' רגילים.
    בנוסף גם חלוקה בגובה 35,35 או 35 17.5 ו-17.5 .
    מאוד חשוב לדעת מה דעתכם על כך- האם זה רק חסרונות או איזה יתרונות יש בפרזול כזה?
    תודה מראשץ

    #420013 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    שלום,

    הסטנדרט האירופאי הוא מגירות עומק 50 ס"מ (נטו בערך 47-48 ס"מ).
    בארץ הנטיה היא לעבוד עם עומק 55 ס"מ.
    היתרון של שיש פחות עמוק בדר"כ, הוא יותר מקום מעבר

    בהצלחה

    #420014 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    הם אומרו שעומק השייש הוא 63 סמ' ועומק הארון 60 סמ'.
    ככה שלא ברור למה מגירות 47 סמ'.
    מה דעתך?

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־עומק וחלוקה מגירות במטבח
פרטים:




יש לכם עוד שאלות?

פורומים בנושא עיצוב

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור