כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור - מגזין לעיצוב הבית ועיצוב פנים

פורומים

פורום עזרת בתכנון מטבח

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #442573 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    שלום,
    אשמח אם תוכלו לעזור לנו בתכנון המטבח שלנו. אנחנו רוצים להחליף את המטבח הקיים במטבח סגנון כפרי וממש מסתבכים עם זה 🙂
    חזית המטבח היא 3.50 מטר וקיר שמאלי של המטבח הוא 2.39 קיר ימין לא רלוונטי.
    אנחנו לא רוצים מגירות גדולות מידי (בגודל 90-95) וגם לא רוצים מגירות בגודל קטן מידי (בגודל 60).

    צירפתי תכנון של המטבח שחשבתי עליו. אשמח שתסתכלו עליו ותייעצו אם זה טוב או הצעות לשיפור: צד שמאל של החזית מתחילה בפינה אבודה של 60, אח"כ מדיח צר חצי אינטגרלי של 45, אח"כ כיור של 60, 2 ארונות מגירות ברוחב של 77.5 כל אחת, ואח"כ מגירת תבלינים של 30. מבחינת השיש חזית המטבח מצד ימין יתחיל בשיש של 30 ס"מ ואח"כ כיריים של 60, מה שמשאיר שיש של 95 כמשטח עבודה ולאחר מכן הכיור של 60, ועוד שיש של 45 וה-60 המוסתרים של הפינה האבודה.

    1. האם אתם חושבים שהכיור בתכנון הזה הוא לא שמאלה מידי מבחינה אסתטית? אנחנו חושבים שהיה עדיף באמצע אבל אז אין כמעט משטח עבודה רציף.
    2. האם בסדר שכיריים של 60 ס"מ יעמוד מעל מגירות של 77.5? הבנתי שמבחינה אסתטית עדיף קווים ישרים (כלומר הכיריים מעל מגירות של 60) אבל אז הורס את תכנון המגירות בגודל שאנחנו מעדיפים (לא גדול מידי ולא קטן מידי). אנחנו גם רוצים למקם קולטן מעל הכיור מה שאני מניחה שיבליט את עיניין חוסר הקווים הישירים.
    3. איך אפשר לחלק את המגירות בגודל סביר שלא יהיה קטן מידי או גדול מידי, ושעדיין ישאר מספיק משטח עבודה בין הכיור לכיריים?

    4. מבחינת ארונות עליונים בחזית המטבח, היינו רוצים למקם יחידה כפרית של 3-4 דלתות זכוכית (אולי משולב מדפים באמצע). לפי רוחב בחזית, מה הרוחב המומלץ ליחידה כזאת? מאיזה קו של ארון תחתון רצוי שתתחיל (אם ממקמים אותה משמאל לקולט אדים)? האם מתחילת הכיור זה בסדר?

    4. מבחינת הקיר השמאלי, נשאיר בו מקום למקרר 95 ס"מ ואחריו אנחנו רוצים למקם יחידת בילט אין של תנור וקלפה בה המיקרו. העניין הוא שהמקום הנותר אם מורידים את הפינה האבודה של ה-60 ואת המקרר של ה-95 – הוא 84 ס"מ. בגלל שמגירות מתחת לתנור בילט אין של 60 ס"מ נראה לנו קטן מידי, חשבנו לעשות 2 מגירות של רוחב 84 ס"מ ומעליו למקם תנור ומיקרו שהרוחב שלהם 60. לכן נשאר לנו 24 ס"מ. האם נכון לעשות מגירות תחתונות של 84 ומעליו תנור ומיקרו כשמצד שמאל שלהם ארון צר (לבקבוקי יין?) של 24 ס"מ ומעל המיקרו שוב קלאפה של 84 ס"מ או שצד שאז הקיר השמאלי יהיה עמוס מידי?

    תודה רבה וסליחה על אורך הפוסט!
    אור

    #442574 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    היי אור. נשמח לעזור לך בתכנון המטבח. ברשותנו מערך שלם של יועצים שנועדו לתת את השירות הזה ממש. אני רואה שיש לך שאלות רבות ולכן הכי טוב שתגיע אלינו למרכזי המידע לקבל את כל התשובות. אתה יכול כמובן להתקשר לפני בטל: 1599-531-060

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־עזרת בתכנון מטבח
פרטים:




יש לכם עוד שאלות?

פורומים בנושא עיצוב

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור