כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור - מגזין לעיצוב הבית ועיצוב פנים

פורומים

פורום עיצוב מטבח

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #443495 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    שלום,

    אני ובעלי לפני סגירת עיצוב למטבח החדש שרכשנו ונמצאים בכמה דילמות בעניין הידיות, הקלאפה, השיש והפינה במטבח.

    המטבח שרכשנו הוא מטבח פורמייקה שכרגע צבע המטבח שחשבנו עליו הוא לבן שמנת מבריק. אנחנו מאוד רוצים שהבית יהיה בצבעי חום, לבן ושמנת. השיש שראינו הוא של אבן קיסר בצבע חום מספר 2370. הרצפה שלנו היא בצבע שמנת כזה. המטבח הוא לא גדול ולכן חשבנו ללכת על צבע ארונות בהיר שיפתח את האיזור.

    רצינו להתייעץ איתך לגבי כמה דברים:

    1) איזה ידיות כדאי? האם אינטגרליות או ידיות חיצוניות ארוכות כאלה. מצד אחד אינטגרלי זה יותר עדכני וחדש אם כבר עושים מטבח חדש ומצד שני בגלל שהמטבח לא אפוקסי אז יראו את הצבע הכסוף של הידיות אינטגרליות ואת ההפרדה בין המגירות השונות גם אם הידיות יהיו בצבע כסוף מט ולא מבריק לפי דעתי, הצבע גם לא כזה מתאים כל כך אולי לחום-שמנת שאני מנסה ליצור. מה אתם אומרים? (את מוצרי החשמל במטבח אנחנו רוצים כן בצבע נירוסטה כזה כסוף וגם את הכיור – אז אולי זה משנה משהו).
    2) במטבח יש לנו קלפה באורך 1.6 מטר , האם כדאי לשים תאורה מתחת לקלפה ואם כן איזה? ספוטים/פס לדים/פלורסנט? ואיזה עיטור כדאי לקלאפה.. למה היא צריכה להתאים? אם נשים פס לדים הוא לא יבלוט ולא יראו את המנורות מלמטה? אנחנו שמים את הקלאפה בגובה 50 סמ מהשיש. אולי כדאי בגלל זה ספוטים?
    3) איזה שיש מתאים יותר לפי דעתך לארונות בצבע לבן שמנת אנו ראינו את אבן קיסר 2370 ו 2350. מה אתם חושבים לגבי זה?
    4) מה אופצית הפרזול הכי שימושית ונוחה לפינה במידה ואנחנו לא רוצים לסגור אותה כי אין לנו מקום עודף לאחסון של מכשירים/מכונות שונות אך במקום לשים מדף קבוע של 1.10 שלא יהיה במיוחד נוח לשים משהו אחר.
    5) איזה חיפוי הייתם שמים במטבח כזה?

    #443496 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    אור שלום,
    1. ידיות אינטגראליות אכן משדרות מראה יותר מודרני והשילוב של האלומיניום עם הנירוסטה שנמצאת במטבח בכלים חשמליים וכיור תורמת להרמוניה.
    מאידך, ידיות חיצוניות יפות מאד ויש מגוון גדול ואני הייתי בוחרת ידית מיוחדת ויפה בגוון קצת יותר כהה מהחזית ובגוון של חום, או מוקה, או קפה..
    הידית יכולה להשפיע עיצובית על כל המטבח ולהפוך אותו למקום אלגנטי.
    2. 50 ס"מ זה מרחק מצוין. אני ממליצה על לדים. הם לא מחממים, חסכוניים בחשמל, לא צריך להחליף נורות ויש סוגים שאינם בולטים. האור אחיד והאוכל מתקבל בצבעים טבעיים.
    3. קשה להגיד בלי להחזיק את גוון הפורמייקה ביד. שניהם יפים. 2370 קצת יותר כהה. אם המטבח מואר מאד ניתן להשתמש בו. אם לא עדיף 2350.
    4. יש פתרונות רבים לפינה, חלקם ניתן לראות באתר רגבה באינטרנט. תלוי מה אתם מתכוונים לאחסן שם. אני מציעה להסתכל בתצוגת מטבחים וללמוד על ההבדלים.
    5. מאחר והצהרתם שהמטבח לא גדול אני מציעה להשתמש בחיפוי זכוכית בגוון של הארונות.
    מקווה שעזרתי לכם, יום טוב.

    #443497 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    1. האם לפי דעתך ידיות אינטגרליות יותר יפות במקרה הזה מידיות חיצוניות למרות שזה לא צבע בתנור?
    2. האם יש באמת ידיות חיצוניות ארוכןת כאלה בצבע חום מוקה וכו ? לא רק כסוף?
    3. במדף הקבוע או בפרזול שמתענינים לגביו רצינו לאחסן מכשירים שונים כמו טוסטר מגימיקס מכונת חיתוך סלט וכו. מה הפרזול שהכי יכול להתאים לשימוש הזה והאם בכלל כדאי?
    4. הצבע המדויק של הארונות הוא לבן שמנת מבריק של duropal u1077 hg. איזה צבע שיש כדאי וצבע הקלאפה?

    נשמח לעזרתכם.
    תודה.

    #443498 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    אור שלום,
    1. לגבי הידיות זה עינין של טעם ושימוש. אני אוהבת גם וגם. נסו להחליט מה אתם מעדיפים.
    2. הידיות המגוונות צבועות וצריך לבדוק אם הצביעה תעמוד במבחן הזמן ולא תתקלף.
    3. בדרך כלל מאחסנים את המכשירים שנקבת על המשטח בפינה שפחות מנוצלת ולא בארון פינתי, מהסיבה שזה לא נוח לתפעול.
    מקווה שהצלחתי לעזור…

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־עיצוב מטבח
פרטים:




יש לכם עוד שאלות?

פורומים בנושא עיצוב

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור