כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור - מגזין לעיצוב הבית ועיצוב פנים

פורומים

פורום פתיחת עסק של מזון

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #423152 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    בוקר טוב מזי, אשמח לקבל עצות לעסק לממכר מזון שיפתח בשבוע הבא. מה כדאי לשים בפינה הדרום מזרחית של המקום? האם יש דברים נוספים שצריך לתת עליהם את הדעת. חזית העסק פונה לצפון, והפתח השני האחורי הוא לדרום.   בתודה מראש ישראלה.

    #423153 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    ישראלה שלום וברכה תחילה ,כניסה מוצלחת והצלחה רבה. שנית גם בית עסק אמור להיות מותאם לבעליו , היות והכניסה כבר בשבוע הבא ,אני מניחה שהכל כבר מוכן וממוקם. בעזרת תאריך לידה הייתי יכולה  להמליץ על דבר אחד או שניים. לרוב ישנה משמעות גם לדלת הכניסה כיוונה ועמדת שליטה. בנוסף לקופה הרושמת גם כן חשיבות עליונה בהתאמה לכיוון הבעלים. כמו כן המלצות על צבעוניות וחומרים התומכים בבעלים ועוד ועוד. דבר אחד חשוב ,מקמי את אבן הסיטרין על הקופה הרושמת, בחרי אבן יפה ובינונית בגודלה, זוהי סגולה עובדת במיוחד על פי נסיוני ועל פי הפנג שואי בפרט. בהצלחה גדולה מזי

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־פתיחת עסק של מזון
פרטים:




יש לכם עוד שאלות?

פורומים בנושא עיצוב

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור