כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור - מגזין לעיצוב הבית ועיצוב פנים

פורומים

פורום "שבבית דחוסה"

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #437798 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    מה זה החומר ששבית דחוסה שמטבחי רגבה משתשמשים בה?, עד כמה שאהי יודע הם היחידים שמשתמשים בזה וכל נשאר בסנדוויץ אדום, למה? איפה אפשר לקרוא על זה באינטרנט?

    #437799 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    שלום יניב,
    שבבית הנה החומר המועדף לייצור ארונות מטבח והיא חומר הגלם שמשמש כמעט את כל את חברות המטבחים המובילות באירופה ( בולטאופ, בופי ,פוגנפול …) ובהחלט לא רק ברגבה. הסיבית המיובאת לישראל מגיעה מאירופה ומיוצרת תחת בקרת איכות קפדנית בעוד הסנדוויץ' מיובא מסין תחת שמות שונים ומתאים פחות לתהליכי ייצור מתקדמים. סנדויץ' הוא חומר מאד לא מדויק (אם מודדים את עוביו בשני קצוות הפלטה – מקבלים מידות שונות).
    כיוון שרגבה היא מפעל תעשייתי, שעובד עם הטכנולוגיות הכי מתקמות ובדיוקים גבוהים מאד- סנדויץ' פחות מתאים לעבודה מדויקת.
    בנוסף, הפרזול (מסילות) האיכותי מגיע מגרמניה ואוסטריה – ארצות בהן ייצור המטבחים הוא רק בשבבית ולא בסנדויץ' – כך שגם הפרזול מותאם יותר לשבבית.
    היתרון היחיד שיש לסנדויץ' – הוא במגע עם לחות, לכן ארונות בהם יש קשר ישיר עם מים כגון ארונות כיור- ייוצרו תמיד סנדויץ'. (לא שזה יעזור בעת הצפה…אבל בלחות קלה מהקיר – אולי כן).
    בכל מקרה אם לקוח מבקש – ברגבה מייצרים גם מטבחי סנדוויץ' – לפי בחירת הלקוח.
    בהצלחה!

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־"שבבית דחוסה"
פרטים:




יש לכם עוד שאלות?

פורומים בנושא עיצוב

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בהנהלת בלורן