כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור - מגזין לעיצוב הבית ועיצוב פנים

פורומים

פורום שולחן בר

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #465213 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    יש לי קיר נמוך שמפריד בין הסלון למטבח וחשבתי להפוך את הקיר הזה לשולחן בר.   חשבתי על  עומק 60 ס"מ. 13 ס"מ זה האמצע (הקיר שעליו יושב השיש), ולהוציא לכיוון הסלון 20 ס"מ , ולהוציא לכיוון המטבח 27 ס"מ. ז"א 20ס"מ +13ס"מ +27 ס"מ = 60 ס"מ. ואז זה יתן את האופציה לשבת בתוך המטבח וגם מחוץ למטבח . ואורך הקיר 1.60האם 27 ס"מ מספיק לרגליים והאם 20 ס"מ גם יכול להיות נוח לרגליים ? איך בכלל עומק 60 ס"מ ? האם זה נראה יפה לעיין ?  או לעשות חלוקה אחרת ? אבל רק לעומק 60 . ומה אפשר לעשות שהקיר לא יתלכלך ? האם לצבוע בצבע משי שתהיה אופציה לנקות את הקיר  ?

    #465214 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    שלום, למה להשאיר את הקיר? ההפרדה נעשית על ידי נגרות הבר, והקיר רק מפריע ומונע שמוש מלא. עומק מינימלי לנוחות הרגליים הוא 40 ס"מ. יתכן שאין צורך להשתמש בכל האי שנוצר לישיבה וחלק יכול לשמש לאיחסון (סגור או מדפים פתוחים). ראי באתר שלי את החצי אי בפנטהאוס מול הים להמחשת ההפרדה, ושלוב ישיבה ואיחסון (שם העומק 120 ואיפשר איחסון לשני הצדדים) http://www.batim-studio.com נורית גפן

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־שולחן בר
פרטים:




יש לכם עוד שאלות?

פורומים בנושא עיצוב

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור