כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור - מגזין לעיצוב הבית ועיצוב פנים

פורומים

פורום הדיון השבועי

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #449203 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    והפעם אני מעלה פה עוד נושא שזוכה לדיון בקהילת המעצבים: מטבח פתוח או סגור, בעד ונגד: בישראל רווח תכנון המטבח כחלל אחד יחד עם חלל המגורים, לעומת ארצות אחרות בו עדיין מתכננים פעמים רבות את המטבח כחדר נפרד. מה דעתכם? מה הייתם מעדיפים? ולמה? מאחורי התכנון סיבות רבות חלקן תרבותיות, חלקן קשורות למזג האויר, חלקן ליוקר הנדל"ן . אשמח לשמוע.

    #449204 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    המטבח הוא חדר מרכזי וחשוב מאד בבית ואוכל זה משהו שמאגד סביבו בני משפחה וחברים ולכן הגיוני בעיני שהמטבח יהיה מחובר לסלון ולא נפרד ממנו

    #449205 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    למה ישראלים חייבים כל הזמן שכולםם יראו אותם וידעו מה הם עושים וזה בדיוק מה שקורה במטבח פתוח. הרי יש הבדל ויש פער בין ההאיזור שבו מכינים את האוכל לבין איפה שמגישים אותו ולא ברור לי למה אין הפרדה בכל כך הרבה בתים. בשביל מה המארחים צריכים את כל האורחים במטבח שלהם שרק יוסיפו לבלאגן ובשביל מה האורחים צריכים לראות את כל הבלאגן שכבר ישנו? בקיצור – אני נגד מטבח פתוח

    #449206 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    בד"כ המטבח מתלכלך הכי הרבה בבית, מכיון שבו יוצרים את האוכל, אז מה הקטע שכולם יראו?

    #449207 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    אני בעד מטבח חצי פתוח המאפשר לשמור קשר עם חלל הסלון והאוכל אך גם מאפשר אינטימיות והסתרה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
מענה ל־הדיון השבועי
פרטים:




יש לכם עוד שאלות?

פורומים בנושא עיצוב

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בהנהלת בלורן

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור