כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור - מגזין לעיצוב הבית ועיצוב פנים

פורומים

פורום שיש, אבן קיסר, קוריאן… ???

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #438037 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    מה מומלץ למטבח פעיל … שיש, אבן קיסר, או קוריאן

    שריטות, סירים חמים, שמן, שאריות תה, קפה

    תודה

    #438038 הגב

    Yair Lahav
    מנהל בפורום

    לכל אחד מהחומרים האלה יתרונות וחסרונות מובהקים משלו… שיש – אם מדובר על אבן טבעית חשוב להשתמש בגרניט שקיים במספר גוונים בארץ ומשתמשים בו הרבה בחו"ל ולא אבן גיר מסוג מצפה רמון, חלילה וכד' מאחר וסוג זה סופג כתמים ואינו מתאים למטבח. הגרניט לעומת זאת חזק, עמיד בפני חום ולא נשרט. אבן קיסר – מתאימה למשטח מטבח וקיימת במגוון גדול של גוונים וסוגים. אינה עמידה לגמרי בפני כתמים, תלוי בסוג ובחומר המכתים. לא נשרטת אבל אינה עמידה בפני חום. החיבורים בין חלקי המשטחים בשני החומרים נראים לעין ולכן חשוב לתכנן היכן ייושמו. קוריאן הוא חומר שהומצא לתחום המשטחים ובעיקר ליישום ביתי ומסחרי. הגדולה שלו שהוא אינו סופח נוזלים ולכן עמיד ביותר בפני כתמים וגם היגייני הרבה יותר מכל חומר אחר. זו הסיבה שמשתמשים בו רבות במסעדות, בתי חולים וכד. יתרון נוסף – החיבורים אינם נראים והמראה שמתקבל מאד יפה. חסרונות – שריט ואינו עמיד בחום… אגב הוא מגיע במגוון של צבעים ולא רק לבן כמו שהרבה חושבים. בסופו של דבר את צריכה לבחור את המשטח שאת אוהבת מאחר ולכל חסרון יש פתרון. החומר היחידי שאני לא ממליצה לשימוש הוא אבן גיר! מקווה שעזרתי, אשמח לענות על עוד שאלות במידה ויש לך.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־שיש, אבן קיסר, קוריאן… ???
פרטים:




יש לכם עוד שאלות?

פורומים בנושא עיצוב

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור