כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור - מגזין לעיצוב הבית ועיצוב פנים

פורומים

פורום סוג עץ למטבח

#410357

Yair Lahav
מנהל בפורום

שרון שלום רב, שאלה כוללנית למדי.
אנסה להתייחס, בכוונתי להתייחס לגוף המטבח, גוף המטבח מובנה קופסאות קופסאות.
עמידות גוף המטבח בפני נוזלים היא בגדר הכרח.
לכן נשתמש בחומרים בעלי תו תקן שעברו בדיקות בכל הנושאים במגע ישיר עם נוזלין ולחות.
החומר המוכר והנדרש על פי רוב לוח הסנדביץ עשוי מעיבוד של שכבות עץ. יתרונו שאי נו מקבל עיוותים במשך הזמן ניתן לבצע יישום על גביו של פורמייקב ומלמין שעוטפים אותו ומשווים מראה יפה ואיכותי ומונעים חדירת נוזלים.
חומר נוסף לגוף הוא – שבבית דחוסה (סיבית) – רווח מאד המפעלים מתועשים , ארופאיים במיוחד. כאשר יש הקפדה ציפי החומר באטימות מקסימלית לנוזלים.
מקווה שהייתי לעזר. בהצלחה. עידן דור – אליתה ליוינג

יש לכם עוד שאלות?

פורומים בנושא עיצוב