כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור - מגזין לעיצוב הבית ועיצוב פנים

פורומים

פורום תשובה מנורית גפן

#461822

Yair Lahav
מנהל בפורום

הי ענת,
אורך השיש, דהינו משטח עבודה תלוי בפעילות המשפחה, כמות הבשול והמבשלים בו זמנית. אורך המשטח תלוי כמובן בתכנון הכללי. יש לזכור שגם אי במטבח מוסיף משטח הכנה או הנחה.המשטחים לא חייבים להיות רצופים, יתכנו משני צידי הכיור והכיריים, אך ברוחב מינימאלי של כ – 75 ס"מ על מנת שיהיו יעילים.
לסכום, זאת שאלה הדורשת התאמה אישית לבית הספיציפי ולדרך ההתנהלות בו.

יש לכם עוד שאלות?

פורומים בנושא עיצוב

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור

בחסות: בניין ודיור