כניסה לאיזור האישי
בניין ודיור - מגזין לעיצוב הבית ועיצוב פנים

עיצוב דירות  //  מחפשים את הנכס המושלם: פנטהאוז משפחתי בכפר סבא

מחפשים את הנכס המושלם: פנטהאוז משפחתי בכפר סבא

הם חיפשו הרבה זמן את דירת החלומות שלהם ואחרי שנעזרו בצמד מעצבות כדי להחליט, "נחתו" בפנטהאוז בכפר סבא. בואו תראו איך הוא עוצב

מאת: מערכת אתר בניין ודיור צילום:


 

דיירים: זוג הורים + 2 בנות קטנות
מיקום: כפר סבא הירוקה
שטח: 140 מ"ר בנוי + 100 מ"ר מרפסות
עיצוב פנים: רוית רזניק ומעיין מנור – STUDIO DETAILS

לא פעם אנחנו שומעים וקוראים על בעלי הבית שקונים נכס נהדר ואז מחפשים את המעצב המתאים שיהפוך את הנכס החדש לבית שלהם. והנה מקרה שמתחיל קצת אחרת: בני הזוג מכפר סבא חיפשו דירה חדשה עבורם ועבור שתי בנותיהם, והתלבטו בין מספר נכסים. הם פנו למעצבות רוית רזניק ומעיין מנור וביקשו את חוות דעתן המקצועית בבחירת הנכס הנכון. לבסוף, לאחר התלבטות, נבחר פנטהאוז חדש, ששופץ והותאם לאחר הקניה לצרכי המשפחה.

 

 

 

כבר בתחילת הדרך ביקשו בעלי הבית ליצור חלל משפחתי נפרד שישמש כחדר טלוויזיה ולהשאיר את הסלון כמקום שקט ללא מערכות בידור אלא כזה שישמש לישיבה ואירוח בלבד. בנוסף, ביקשו ליצור אי גדול במטבח שיהווה מקום מרכזי שהחיים בבית מתנהלים סביבו. בסלון הם ביקשו לעצב קיר בריקים, עליו חלמו הרבה זמן, ועל הקיר למקם רפרודוקציה של הצייר יוסף זריצקי. להשלמת האווירה נבחרה תאורה בסגנון כפרי.

 

 

 

 

 תאורה לבית: לכל העסקים ובעלי המקצוע

סלונים: לכל העסקים ובעלי המקצוע

 

על מנת לענות על הרצונות של בעלי הבית, בוטל קיר במטבח וכן בוטל חדר השירות, וכך התקבל חלל פתוח ומרווח, עם מטבח גדול ומואר בצורת האות L ועם גישה נוחה למרפסת. המטבח תוכנן בסגנון כפרי נקי, גוף מעץ סנדוויץ' וחזיתות MDF בצבע לבן שבור. החלק הרטוב של המטבח מרוצף באריחי בטון מצוירים ובמרכז המטבח מוצב אי עם פלטת עץ אלון, המשמש לעבודה ולאכילה ובו 5 מקומות ישיבה וכן אחסון נגיש.

 

 

 

 

החלל המרכזי בדירה חופה בפרקט עץ אלון תלת שכבתי ולאורך המסדרון תוכנן ארון שירות גדול אשר מאפשר פתרונות אחסון רבים ומגוונים. הארון נמצא בתוך נישה שתוכננה על ידי הארכת נישת הכיור של שירותי האורחים שהפכה אף היא לנישה מרווחת, מוארת ואינטימית.

 
מול חדר המשפחה נמצאים שירותי האורחים, ובהמשך המסדרון נמצאים החדרים הפרטיים – שני חדרי השינה של הבנות, חדר עבודה ויחידת ההורים. חדרי הבנות עוצבו בקו עדין ושקט על מנת להשאיר את החללים פתוחים ומרווחים. ויחידת ההורים עוצבה כמו סוויטה במלון, כאשר חדר הרחצה שופץ במלואו, הקיר שחצץ עם החדר בוטל ובמקומו ישנו קיר זכוכית שחלקה חלבי וחלקה שקוף, המעניק קלילות וניקיון לחלל וכמובן משפיע על המרחב.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לפני

אחרי

רשימת ספקים חלקית:
מטבח וארון שירות: רביד אביסרור פורת
ריהוט: קיאנו רהיטים
שטיחים: צמר
ארונות בגדים בחדרי ילדים: האוס אין
מיטה זוגית ואקססוריז: חדרים
ריהוט גן: טורקיז
אריחי קרמיקה מצוירים: רוחמה שרון
סניטרים ופרקט: ויה ארקדיה
קבלן שיפוצים: אלי קוזניץ

 

עוד בתים מעוצבים:

ארוכה הדרך הביתה: עיצוב בית בו כל פרט חשוב
משחקים בקוביות: עיצוב מודרני לבית בקיבוץ
כשהכפר והעיר נפגשים: הצצה לבית בקיבוץ יגור

כשארבע דירות הופכות לאחת: שיפוץ בית משפחתי בקיבוץ
וינטג' בקיבוץ: בית משפחתי בסגנון של פעם

 

 

עוד בנושא

עיצוב דירות

המינגוויי מציץ בכניסה: בית עשיר בצבע ופאטרנים


נגיעות של אר-דקו וסגנון מיד סנצ'ורי, חומרים משוחזרים ושפע של צבע מאפיינים בית בברוקלין שעבר שיפוץ. אור טבעי חודר דרך החלונות ומאיר שלוש קומות עליזות ומלאות חיים

עיצוב דירות

מחושך לשיק: דירה מונוכרומטית בארבעה צבעים


שחור, אפור, עץ ולבן מעניקים לדירה ברעננה מראה על זמני ואלגנטי. מברווזון מכוער לפנינה פינטרסטית

עיצוב דירות

בשם האלגנטיות: דירה תל אביבית מימשה את מלוא הפוטנציאל


סגנון תעשייתי מודרני עם מתכות ועור לא מעובדים השתלב עם סגנון אירופאי קלאסי שבו רצפה דמוית שיש, גופי תאורה מוזהבים וקרניזים עדינים על הקירות. גם וגם מושלם

עיצוב דירות

מנגינה חדשה: תכנון מחודש לדירת תמ"א בצפון תל אביב


תוספות במסגרת פרויקט תמ"א חייבו היערכות מחודשת בדירתם של אב חובב מוזיקה ושלושת ילדיו. מרפסת מכניסה שפע ירוק מבחוץ, פינת עבודה אמנותית משתלבת בכניסה, ונגרות פותרת את בעיית סדר והאחסון

תגובות

כתיבת תגובה